Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky uz jsem nasel ale az Kuba me donutil se k tomu vratit a detailne prozkoumat... :D

vidím h...o, copak jsem taman, abych hledal kočku k véče?

Odesláno

Já tedy nejdřív zahlédl kočku po pravé straně těsně vedle té zvadlé rostlinky uprostřed fotky a až pak teprv tu o které se bavíte, ale nejsem si jistej jestli je to fakt kočka :-)

Odesláno

dnes něco pro kulináře :suicide_anim:

Kabanosová bašta: na kolečka nakrájený kabanos namažeme hořčicí, poklademe cibulí, plátkovým eidamem, zalijeme vejcem a zapečeme v troubě. Pocintáme kečupem a podáváme

Posted Image

vice zde KLIK

Odesláno (upraveno)

Přijede malý Pepíček z Prahy za dědečkem do Ostravy a říká mu: "Dědo, tatínek mi říkal, že vy ostraváci máte malou slovní zásobu a mluvíte hrozně sprostě."

"Ale p.i.č.u." na to děda.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

dnes něco pro kulináře :suicide_anim:

Kabanosová bašta: na kolečka nakrájený kabanos namažeme hořčicí, poklademe cibulí, plátkovým eidamem, zalijeme vejcem a zapečeme v troubě. Pocintáme kečupem a podáváme

vice zde KLIK

Tak jsem si ten článek přečetl a je mi z toho všeho nějak špatně, nejsem si jistý, že jsi to dal do správného vlákna........
Odesláno

Ty wole to je nátěr, dávám si na rok zákaz klobásy:-)) Ještě mě dostalo, jak je nahoře v rohu reklama s tím uhlazeným gentlemanem a vedle nápis článku módní peklo, anebo Google adwords rules:-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...