wolfesh Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Tohle je dobré, to znám se Španělama (Galicia) v delší verzi (např. když začnou vyhrožovat silou, tak jim odvětí, že oni jsou dva a pes a mají jídlo a 2 piva... http://www.youtube.com/watch?v=foYBsV4BesQ&feature=player_embedded
JakubS Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Sedí v bílém domě Obama a T. Blair. Příjde k nim jeden z hostů, kterého zaujal jejich družný rozhovor. A ptá se, o čem tak družně diskutují. Obama mu odpovídá: "Plánujeme třetí světovou válku" Host na to: "To zní zajímavě. Jaké jsou plány?" "Zabijeme 140 milionů cigánů a jednoho zubaře," vysvětluje Obama. Host se zdá být překvapen: "Proč zabijete jednoho zubaře?" Blair se usmívá a bouchne Obamu do zad: "Co jsem Ti říkal? Nikdo se nebude ptát, proč 140 milionů cigánů
Pepe Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S1FOTRktsWM
Red Dwarf Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Právě mě rozesmály Zápisky malého tyranosaura k slzám. Synátorovi je sice teprve rok a půl, ale poznávám to...
Klabrdon Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S1FOTRktsWM Miluju Carol! Stejně jakou celou Malou Veltkou Británii :
Dr.Watson Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Nový farář byl před svým prvním kázáním tak nervózní, že skoro ani nemohl mluvit. Zeptal se arcibiskupa, co má dělat, aby se uvolnil. Ten mu poradil: "Kápněte si do vody trochu vodky, uvidíte, že po pár hltech budete trochu klidnější." Farář poslechl a skutečně, cítil se tak dobře, že by dokázal mluvit i ve vichřici. Po bohoslužbě se vrátil do sakristie, kde našel lístek od arcibiskupa.Vážený Otče, příště si nalijte vodku do vody, ne vodu do vodky. V dalším připojuji pár poznámek, aby se neopakovalo to, co jsem viděl na dnešní mši: - Na okraj kalicha není nutné dávat kolečko citrónu. - Ty kabinky v boční lodi jsou zpovědnice, ne toalety. - Snažte se neopírat o obraz Panny Marie, a už vůbec ji nemusíte objímat a líbat. - Máme 10 přikázání, ne 12. - Apoštolů bylo 12, ne 7, a žádný z nich nebyl trpaslík. - Našeho Pána Ježíše Krista a Jeho Apoštoly nenazýváme "JC & His Boys". - Ježíš Kristus byl pomazaný, nikoliv namazaný. - Svatému Kříži neříkáme "Velký Téčko". - David porazil Goliáše prakem a kamenem, není pravda, že by ho "dojebal", ani mu nedal "lekci na kterou do smrti nezapomněl". - Jidáše neoznačujeme za "z...veného zm.da". - Svatého Otce se nesluší nazývat "Papa Ratzi". - Bin Ládin neměl prsty v Ježíšově smrti. - Svěcená voda je na požehnání, nikoliv na osvěžení zátylku. - Nikdy se nemodlete vsedě na schodech před oltářem. - Hostie nejsou chipsy, tedy je nepřikusujeme k vínu, ale rozdáme věřícím. - Věřící vhazují příspěvky do pokladničky dobrovolně, nápis "Vaše spropitné je můj plat" je tedy na pokladničce zcela zbytečný. - Hříšníci půjdou do pekla, ne do p..i. - Při otčenáši je možno zvedat ruce k nebesům, ale ne se kývat do vlny. Vaši iniciativu, aby si všichni přítomní zatancovali, hodnotím kladně, ale dělat vláček po celém kostele, to nemusíte. DŮLEŽITÉ: Ten, co seděl v koutě u oltáře a o kterém jste tvrdil, že to je "buzík v sukni" a "transvestita bez mejkapu", to jsem byl já. Doufám, že do příští neděle tyto nedostatky napravíte. Jinak na první kázání to bylo celkem dobré. S pozdravem arcibiskup.
Hasič Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 že by ten fráterník z Chomutova? jako loni na půlnoční!
Andrew Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Těžkej Pokondr a . Co to, ale , to je teprv vodvaz
maccin Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Víte proč mají včely med?Protože mají královnu.Kdyby měly parlament,tak by měly h...o... Přijde mladík do lékárny a říká lékárníkovi :"Dejte mi, prosím jeden prezervativ, jdu dnes na návštěvu ke své dívce.Počkejte, radši mi dejte dva, ona má taky docela pěknou sestru...A nebo ne! Dejte mi tři! Matka mé dívky také vypadá celkem dobře."Tak se také stalo.Mladý muž přišel na návštěvu, pozvali ho k obědu, na kávu,ale on celou dobu jen seděl a červenal se.. Když ho dívka vyprovázela, ptala se: "Co je to dnes s Tebou? Nechutnal ti oběd??? Že jsi takový zasmušilý?""Ne, oběd byl výborný, ale kdo by si byl pomyslel, že je tvůj otec lékárník..."
vanderB. Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 snad to všichni neznáte...jinak Keynes vs. Hayek - druhé kolo! http://www.youtube.com/watch?v=jKj_AmqqtJ0
tombed Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Predstav si, že si v posteli. Vedľa Teba krásne dievča a z druhej strany gay. Všetci ste nahí. Keď pôjdete spať, na ktorú stranu sa otočíš?
Honza.manta Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Když Kristus opouštěl svět, pověděl Cikánům: "Nic nedělejte, dokud se nevrátím!" A oni čekají ...
onney Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Někomu to možná příjde normální, někomu se bude zdát ten člověk jako borec, ale já jsem se u toho docela zasmál.
BrotHell Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Někomu to možná příjde normální, někomu se bude zdát ten člověk jako borec, ale já jsem se u toho docela zasmál. http://www.youtube.com/watch?v=XLi228ClTHQ&feature=related Ale dostat od nej vic jak 10x za sekundu bych nechtel=D
onney Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Ale dostat od nej vic jak 10x za sekundu bych nechtel=D Kdyby začal, šel bych k zemi sám... ...smíchy
pavča Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 S tímhle "dosahem" mlátiče by to asi spravila jedna pořádná facka nataženou rukou. Ne, že bych mu ji dal, já se neperu a navíc toho asi umí i více.
Jay Doll Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Vypadá jako králíček Duracell, potom co mu vymění baterky
224477 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 onney, mile video, zasnem nad motivaciou takych ludi, co ich k tomuto vedie... dufam, ze mu v zabere este nepovolil zvierac, ako bonus.. micey, K+ za inteligentny humor
Doporučené příspěvky