Z. Paul Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Když už jsme u té němčiny, tak tohle mne vždycky dokonale rozseká: Já si vzpoměl spíš hned na: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Festival Fantazie 2013: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Hodinky s vodotryskem http://www.zajimavedarky.cz/domacnost/hodiny-hodinky-budiky/hodinky-s-vodotryskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Po ránu mě dostalo tohle video!http://brno.idnes.cz/novy-videoklip-o-brne-vyvolal-bouri-dbs-/brno-zpravy.aspx?c=A130709_161624_brno-zpravy_ekr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 njn, vidlaci sme a vidlakama zustanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 njn, vidlaci sme a vidlakama zustanem Moc hezky,kam se na to hrabe Rytmus se svyma udernickejma songama:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Moc hezky,kam se na to hrabe Rytmus se svyma udernickejma songama:-) woe, sak aj eR Y Te eM O nas podporil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 V Italii jsem videl fajnovej traktor Lamborghini,treba by presedlal z Bentley na neco rychlejsiho:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Kluci z Nigerie po mně chtějí 300 USD: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Kluci z Nigerie po mně chtějí 300 USD:Jezis,tak nebud labut a posli jim to,dyk vo nic nejde:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Koukám, že ty Monstra pijou samí inteligenti :-) , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Jezis,tak nebud labut a posli jim to,dyk vo nic nejde:-)Na Chrise Udumaga mám jen ty nejlepší reference, pošlu mu toho asi rovnou víc, ať má kluk radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Jedno vlastní foto z výlohy restaurace u nás (Praha 9 - Prosek):Koho pak to hledaj? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Jedno vlastní foto z výlohy restaurace u nás (Praha 9 - Prosek):Koho pak to hledaj? :-) picar.jpg jsem se začal pomalu obávat, že už v této zemi nikdo Máchovým jazykem nevládne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Jedno vlastní foto z výlohy restaurace u nás (Praha 9 - Prosek):Koho pak to hledaj? :-) Jestli oni v tom poslednim slove nepopletli pismeno a nemelo tam bejt misto PI...spis PR.... :-) picar.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Kdyby to viselo na poliklinice, tak bych zase tipnul, že tam chybí čárka a háček... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Jedno vlastní foto z výlohy restaurace u nás (Praha 9 - Prosek): Koho pak to hledaj? :-) Pizzaiolo - kdo by tomu v cestine rozumnel, ze? Mozna picar je ten kdo picuje, protoze si lidi objednavaji samy pi*oviny, co nejsou na jidelaku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Tak takhle jsem se nenasmál ani u TopGearu... EURO-BUBBLE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky