Mirek Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 jen mam strach, aby si ti hosi, co jedou z vyskova na prahu, na nasem tankodromu nevodstrelili tlumice.. Jeden dnešní podtitulek: "Při průjezdu Prahou nezastavil americké vojáky ani exposlanec Vyvadil se svými stoupenci. Pak ale konvoj sjel na D1..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Varjag: a problém je v první, nebo v druhé polovině příspěvku? Druha polovina je vtip, který nepochází z moji hlavy. A ta první? Nemám naprosto žádný problém s průjezdem konvoje, je mi to úplně jedno. Není ani první, ani poslední. Na svých cestách jsem takových kolon potkal spoustu, jen mě prostě dojímá ten humbuk a cirkus kolem tohohle konvoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Praha - Na černých deskách nápis "Družstvo", uvnitř 119 stránek textu. Autor? První místopředseda ČSSD Michal Hašek. Cíl? Titul JUDr. Statut? Přísně tajné. A závěr? "Družstva mají v dnešní době velký význam a podle mého názoru tomu bude stejně i v budoucnosti," píše jeden z nejvlivnějších zdejších politiků na 96. straně své rigorózní práce, kterou se redakci Aktuálně.cz podařilo získat, přestože ji Haškova alma mater ve slovenském Sládkovičově bedlivě hlídala. Také jihomoravský hejtman svůj text, na základě kterého se stal doktorem, úzkostlivě tají a odmítá jej zveřejnit. Původně to sice slíbil, teď ale nechce dát rigorózní práci z ruky. "Nejste žádná akreditační komise, abyste to posuzovali," sdělil Michal Hašek Aktuálně.cz, když mu koncem května připomnělo dva měsíce starý slib, že svou práci zveřejní, aby rozptýlil pochybnosti, zda si svůj nový akademický titul opravdu zaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Praha - Na černých deskách nápis "Družstvo", uvnitř 119 stránek textu. Autor? První místopředseda ČSSD Michal Hašek. Cíl? Titul JUDr. Statut? Přísně tajné. A závěr? "Družstva mají v dnešní době velký význam a podle mého názoru tomu bude stejně i v budoucnosti," píše jeden z nejvlivnějších zdejších politiků na 96. straně své rigorózní práce, kterou se redakci Aktuálně.cz podařilo získat, přestože ji Haškova alma mater ve slovenském Sládkovičově bedlivě hlídala. Také jihomoravský hejtman svůj text, na základě kterého se stal doktorem, úzkostlivě tají a odmítá jej zveřejnit. Původně to sice slíbil, teď ale nechce dát rigorózní práci z ruky. "Nejste žádná akreditační komise, abyste to posuzovali," sdělil Michal Hašek Aktuálně.cz, když mu koncem května připomnělo dva měsíce starý slib, že svou práci zveřejní, aby rozptýlil pochybnosti, zda si svůj nový akademický titul opravdu zaslouží. Inu co dodat, je to férový hejtman, upřímný sociální demokrat......a strejda "Ozubená Pleš" je na tom úplně stejně, ale ten se na svět kouká z předsednických výšin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Ta poslední věta mě dorazila.To je neco... Asi podle hesla "cim vetsi, tim lepsi" :-) komentovalo se to tady spoustukrát, ale takhle uprimne nastrelene v inzeratu, to stejne pobavi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Ta poslední věta mě dorazila.Co to je za monstra??? ty jeho nové větší bych asi vidět nechtěl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 A driving school approached us and thought it would be funny to prank their new instructors on the first day at the job. We agreed..Like our facebook page for behind the scenes: https://www.facebook.com/maxmantv.officialSpecial thanks to Leona Chin: https://www.facebook.com/GirlDrifterLeonaChinOni tam autoškolují ve vlastních autech? To mě překvapuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Jeden drsnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 To jsou paradoxy, pane Vaněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 to je upravený v compu pro zesměšnění, chlapík to měl dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Africanuv bracha v USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Mazáci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Africanuv bracha v USA Auplne jsem videl jak ho tahne za autem. Sem si oddychl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Hustej tatínek :-) já bych to asi nedal, navíc u Corsi by mě asi uletěl nárazník. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 woe, ten fotr vypada jak ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Meníčko za 10 EUR a více, to je prostě Praha, Malá Strana.....chudák studentka neměla na zaplacení a tak ji restautéři "stáhli" i o oděv. Nová doba ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Meníčko za 10 EUR a více, to je prostě Praha, Malá Strana.....chudák studentka neměla na zaplacení a tak ji restautéři "stáhli" i o oděv. Nová doba ..... to vypadá na Angeliku kitten :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Angelika - Neangelika, koťátko - nekoťátko, alespoň boty jí nechat mohli.....lépe to vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Angelika - Neangelika, koťátko - nekoťátko, alespoň boty jí nechat mohli.....lépe to vypadástím souhlasím...............takový lodičky tomu dodaj úplně jiný šmrnc........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 nebo ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky