McStinger Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Dnes na parkovisku pred obchodom postával pri aute dobre oblečený chlapík. Ani auto nebolo z najhorších. Z obchodu vybehla vyfintená panička, odohral sa nasledovný rozhovor:- Ferko, rýchlo mi daj 5 centov, nemajú mi vydať...- Čo otravuješ s blbosťami, teraz keď musíme utekať dojiť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Plešatý / vlasatý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 No, nakonec budou plešatý oba... .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Fakt neskutečnej pech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Fakt neskutečnej pech...taky bych měl takovej výraz ve vočích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Jak vznikl název tohoto Lamba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 ...Super-zneužívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Dneska manželka vedla kurz angličtiny pro pokročilé v Partners a dovolila si studentům položit otázku: "What does your company produce?" Následovalo mnoho zmatených pohledů, odpovědi se ale nedočkala. Přitom slovo produkt tak rádi používají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 "chudacek malej".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Misionář jede do Afriky mezi domorodce a už tam káže rok, když se jedné z černošek narodí bílé dítě.Její muž si misionáře pozve a říká mu: "Ty svině! Koukat co ty udělat s mojí manželka! Protože ty zprznit mojí manželka, hned se sebrat a koukat odtud zmizet!"Misionář se snaží zachránit situaci a vysvětluje mu, že tohle se může stát, že to dítě je albín, že to není moc časté, ale čas od času se takové dítě i černochovi narodí.Černoch nerozumí, tak ho misionář vezme ven a říká: "Vidíš to stádo ovcí? Všechny jsou bílé jen jedna z nich je černá. Tak jako tohle se stane v přírodě, tak se může narodit i albín."Černoch se zamyslí: "Aha! Já už chápat. Já nikomu neříct o tom děcku a ty nikomu neříct o té ovci." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 "chudacek malej".. Ale vždyť nelhal?!? Říkal přece: "Mám tři v Rusku vyrobená auta, přívěs, byt a garáž. A trochu půdy." Konkrétně je to něco přes 17 milionů kilometrů čtverečních... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Ale vždyť nelhal?!? Říkal přece: "Mám tři v Rusku vyrobená auta, přívěs, byt a garáž. A trochu půdy." Konkrétně je to něco přes 17 milionů kilometrů čtverečních... Myslím, že se v poslední době snaží rozšířit svoje realitní portfolium o nějakých dalších 600 tis. km2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Myslím, že se v poslední době snaží rozšířit svoje realitní portfolium o nějakých dalších 600 tis. km2... v Rusku toho ma opravdu malo a ani ten podil ve zenevskem sro-cku, pres ktere se proda 95% rusne ropy mu preci nepatri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Výraz děvčátka.......k nezaplacení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Pech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Pech..Chudák Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 :-)))) já fakt nemůžu se nesmát... Pech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky