Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes na parkovisku pred obchodom postával pri aute dobre oblečený chlapík. Ani auto nebolo z najhorších. Z obchodu vybehla vyfintená panička, odohral sa nasledovný rozhovor:

- Ferko, rýchlo mi daj 5 centov, nemajú mi vydať...

- Čo otravuješ s blbosťami, teraz keď musíme utekať dojiť!

Odesláno

Dneska manželka vedla kurz angličtiny pro pokročilé v Partners a dovolila si studentům položit otázku: "What does your company produce?" Následovalo mnoho zmatených pohledů, odpovědi se ale nedočkala. Přitom slovo produkt tak rádi používají...

Odesláno

Misionář jede do Afriky mezi domorodce a už tam káže rok, když se jedné z černošek narodí bílé dítě.
Její muž si misionáře pozve a říká mu: "Ty svině! Koukat co ty udělat s mojí manželka! Protože ty zprznit mojí manželka, hned se sebrat a koukat odtud zmizet!"
Misionář se snaží zachránit situaci a vysvětluje mu, že tohle se může stát, že to dítě je albín, že to není moc časté, ale čas od času se takové dítě i černochovi narodí.
Černoch nerozumí, tak ho misionář vezme ven a říká: "Vidíš to stádo ovcí? Všechny jsou bílé jen jedna z nich je černá. Tak jako tohle se stane v přírodě, tak se může narodit i albín."
Černoch se zamyslí: "Aha! Já už chápat. Já nikomu neříct o tom děcku a ty nikomu neříct o té ovci."

Odesláno

"chudacek malej"..

Ale vždyť nelhal?!? Říkal přece: "Mám tři v Rusku vyrobená auta, přívěs, byt a garáž. A trochu půdy." Konkrétně je to něco přes 17 milionů kilometrů čtverečních...

Odesláno

Ale vždyť nelhal?!? Říkal přece: "Mám tři v Rusku vyrobená auta, přívěs, byt a garáž. A trochu půdy." Konkrétně je to něco přes 17 milionů kilometrů čtverečních...

Myslím, že se v poslední době snaží rozšířit svoje realitní portfolium o nějakých dalších 600 tis. km2...

Odesláno

Myslím, že se v poslední době snaží rozšířit svoje realitní portfolium o nějakých dalších 600 tis. km2...

v Rusku toho ma opravdu malo :) a ani ten podil ve zenevskem sro-cku, pres ktere se proda 95% rusne ropy mu preci nepatri...  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...