mondeo2 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 A zase něco z historie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 (upraveno) Trocha osvěty. Naučný slovník vyšinutých matek. A eště tady - aplikace, která k fotkám mimísků dotvoří mejkap - zvlášť poslední foto je masakrální. Upraveno 15. května 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 No ne ze by to bylo zas az tak vtipny, ale na chvilku pobavilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Náhodou ....Dobrýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Trocha osvěty. Naučný slovník vyšinutých matek. A eště tady - aplikace, která k fotkám mimísků dotvoří mejkap - zvlášť poslední foto je masakrální. Autora onoho osvětového článku bych nějak nenápadně nasměroval na tohle fórum a pak se bavil jeho pojednání o pojmech jako: Béčka, Konrádovky, Rolády/Rolby, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Autora onoho osvětového článku bych nějak nenápadně nasměroval na tohle fórum a pak se bavil jeho pojednání o pojmech jako: Béčka, Konrádovky, Rolády/Rolby, atd. No fakt.................KOKÝNKO ? kokýnko dělá MIMÍSEK. Normální dítě se posere...........asi jsem měl normální děti...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 No fakt.................KOKÝNKO ? kokýnko dělá MIMÍSEK. Normální dítě se posere...........asi jsem měl normální děti...... No,me stacil Miceyho post,co mu provedla dcerka,malem jsem se posral smichy pri predstave,jak to vytira.K smichu by to bylo,kdyby mi to mladej neudelal za minutu a pul taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 ...no počkej, za chvíli máš-máme stejné problémy, jako mimísek...jen po zjištění, že jsi-jsme vymlaskl(i) kokýnko, šišlat nikdo nebude.Tome,hlavne klid a nohy v teple... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Analytik Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Ředitel stojí bezradně u skartovačky, když tu jde kolem mladý zaměstnanec."Můžete mi pomoci s tímhle přístrojem?" ptá se.Mladík hbitě zapne skartovačku, popadne papír a vsune ho dovnitř."Děkuji, to víte, já a technika..." říká šéf. "jo a abych nezapomněl, ty kopie bych prosil tři." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Ředitel stojí bezradně u skartovačky, když tu jde kolem mladý zaměstnanec."Můžete mi pomoci s tímhle přístrojem?" ptá se.Mladík hbitě zapne skartovačku, popadne papír a vsune ho dovnitř."Děkuji, to víte, já a technika..." říká šéf. "jo a abych nezapomněl, ty kopie bych prosil tři." :) Sám doma: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 ...no počkej, za chvíli máš-máme stejné problémy, jako mimísek...jen po zjištění, že jsi-jsme vymlaskl(i) kokýnko, šišlat nikdo nebude.šišlat budem my, protože zubní protézy budou ve skleničce na nočním stolku............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 (upraveno) dáš si fofolu ? a ještě jedna Upraveno 15. května 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 - hmm , ale do smíchu mu zrovna asi moc nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 - hmm , ale do smíchu mu zrovna asi moc nebylo ya.jpg :) jak tu bylo o kousek vys... Tak to urcite nebyl gay, ale vobycejnej buzerant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 - hmm , ale do smíchu mu zrovna asi moc nebylo ya.jpgTo nééééé :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 A proč je v tom článku několikrát zmíněno, že nosil džíny Lee Cooper? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Product placement ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Brno žije... Nevěděl jsem, do jakého vlákna dát dnešní zážitek... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky