Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Trocha osvěty. Naučný slovník vyšinutých matek. :eek: :lol2:

A eště tady - aplikace, která k fotkám mimísků dotvoří mejkap - zvlášť poslední foto je masakrální.

Autora onoho osvětového článku bych nějak nenápadně nasměroval na tohle fórum a pak se bavil jeho pojednání o pojmech jako: Béčka, Konrádovky, Rolády/Rolby, atd.  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Autora onoho osvětového článku bych nějak nenápadně nasměroval na tohle fórum a pak se bavil jeho pojednání o pojmech jako: Béčka, Konrádovky, Rolády/Rolby, atd.   :D

No fakt.................KOKÝNKO ? kokýnko dělá MIMÍSEK. Normální dítě se posere...........asi jsem měl normální děti...... :lol2:

Odkaz ke komentáři

No fakt.................KOKÝNKO ? kokýnko dělá MIMÍSEK. Normální dítě se posere...........asi jsem měl normální děti...... :lol2:

No,me stacil Miceyho post,co mu provedla dcerka,malem jsem se posral smichy pri predstave,jak to vytira.K smichu by to bylo,kdyby mi to mladej neudelal za minutu a pul taky.

Odkaz ke komentáři

Ředitel stojí bezradně u skartovačky, když tu jde kolem mladý zaměstnanec.
"Můžete mi pomoci s tímhle přístrojem?" ptá se.
Mladík hbitě zapne skartovačku, popadne papír a vsune ho dovnitř.
"Děkuji, to víte, já a technika..." říká šéf. "jo a abych nezapomněl, ty kopie bych prosil tři."

Odkaz ke komentáři

Ředitel stojí bezradně u skartovačky, když tu jde kolem mladý zaměstnanec.

"Můžete mi pomoci s tímhle přístrojem?" ptá se.

Mladík hbitě zapne skartovačku, popadne papír a vsune ho dovnitř.

"Děkuji, to víte, já a technika..." říká šéf. "jo a abych nezapomněl, ty kopie bych prosil tři."

:) :)

Sám doma:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...