Sphinxx Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 (upraveno) tak abys nebyl ochuzen: TVL, ty lidi nemaj co na práci? Díky Bohu, že nemám Fejsbůk. Upraveno 23. září 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Chce to proste octovat, octovat a octovat ne :-DJediná pomoc je tlačenka s cibulí a octem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 https://www.youtube.com/watch?v=uNdapXryZ98 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 tak trosku klasiky a de se domu, uff, to byl zase den dneska ... https://www.youtube.com/watch?v=NlLCD0V3bh0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Pilot v letadle informuje cestující, co mají dělat v případě nehody. Když skončí, neuvědomí si, že nechal zapnutý mikrofon.Říká druhému pilotovi: "Teď si dám kávu a pak přefiknu tu novou letušku." Letuška za ním běží, aby mu řekla, že má zapnutý mikrofon.Zastaví ji jeden cestující a povídá: "Kam běžíš, vždyť říkal, že si dá ještě kafe." Baví se dvě blondýnky na mostě a jedna se ptá, jestli dole pod nimi je Labe nebo Vltava. Druhá jí odpoví: "Jestli je teplá, tak je to Vltava, jestli je studená, tak je to Labe."První blondýnka skočí dolu z mostu, a když přijde nahoru, tak se ta druhá zvědavě ptá: "Labe nebo Vltava?""Dálnice D1." Jde bačo po ulici a vidí, jak Arab vyklepává z balkonu koberec.Bačo se na to chvíli dívá a potom povídá:"Tak co, Aladine, nestartuje, nestartuje?" David: "Ahoj Lucko, v poslední době se s Monikou stále hádáme."Lucka: "Kvůli čemu?" David: "Myslí si, že ji podvádím."Lucka: "Ale já jsem vás dnes viděla v parku a nepřipadalo mi,že se hádáte, spíš naopak."David: "Ale to jsem byl z Petrou." 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Čoveče, ten poslední vtip neměl chybu. Dlouho jsem se tak nenasmál, fakt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Jsem nějakej smutnej. Asi se mi stýská po sloníkovi... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Čoveče, ten poslední vtip neměl chybu. Dlouho jsem se tak nenasmál, fakt..Nelzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Jsem nějakej smutnej. Asi se mi stýská po sloníkovi...Kdo je sloník? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Takový rozkošný, malý sloník, byl tu na prodej nedávno, a já to nějak zavrhnul a teď je mi to líto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 To je ale velká škoda. Takový slonik je velice příjemný domácí mazlíček. Má rád děti a tchýně kvůli němu nejezdí na návštěvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 To je ale velká škoda. Takový slonik je velice příjemný domácí mazlíček. Má rád děti a tchýně kvůli němu nejezdí na návštěvu... No právě- a já se nad ním vofrńoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 No právě- a já se nad ním vofrńoval...Já také minule odmítl od kamaráda koupit takového krásného malého aligatora. Pry doroste maximálně do 3 metrů, stačí mu kilo kuřat denně a srandy si s ním člověk užije... A až člověka omrzí, tak jsou z něj prý hezký boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Já také minule odmítl od kamaráda koupit takového krásného malého aligatora. Pry doroste maximálně do 3 metrů, stačí mu kilo kuřat denně a srandy si s ním člověk užije... A až člověka omrzí, tak jsou z něj prý hezký boty Cyniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Edit: pres BB code se nevlozilo video, tak alespon link: Upraveno 24. září 2015 uživatelem milhauszn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 No, Torpedo mají i povedenější kousky, todle bylo ňáký krotký, ty spotřebiče ani nerozflákali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Čtvrtníček kauza trenky.. http://video.aktualne.cz/petr-ctvrtnicek-tv/ctvrtnicek-se-pta-ringo-cecha-co-to-je-za-partu-debilu-co-ta/r~6e5aee02623411e58c710025900fea04/?utm_source=Facebook.com&utm_medium=Social-organic&utm_campaign=clanek-egfb Upraveno 24. září 2015 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 už tu nebyl dlouho pořádnej hophip https://www.youtube.com/watch?t=43&v=N1beTp6wkyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 A pak že lidi nejsou z opice... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky