Viktor Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Ježíš Nakupitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 mi pripomenulo sochu Lenina v Nitre. Môže to byť už tak 40 rokov, jedno ráno mal na chrbte ruksak a na krku zavesenú ceduľu s textom "Je tu draho, idem domov" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Karel si asi zase chvílema schrupnul :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 asi tak :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 ja se divam na hodinky, abych se jima pokochal, snazim se s nema nemlatit a kolik je hodin me zajima jen minimalne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 to já mám otloukací hodinky, u kterých jsem si odchylky cca 5 hodin všiml až následující den po nasazení. holt někdy mimo civilizaci ten čas není potřeba, ale bez hodinek bych ani neusnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Tak Brno zas neni uplne mimo civilizaci, ne?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Taky jsem se už mockrát přistihl, že jsem se dlouze a důkladně zadíval na hodinky, pokochal se vteřinovkou jak pěkně běží - a po chvíli jsem se musel podívat znova, protože jsem úplně ignoroval informaci o tom kolik je vlastně hodin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Tak to je celkem normálka, horší to je s reakcemi okolí. Už párkrát se mi stalo, že moje zírání na cifr vypadalo jako demonstrace znuděnosti aktuální společností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Kolegyne v praci po upozorneni, ze ji nejdou hodinky, rekla, ze o tom vi, ale ze je nosi jen jako doplnek a nevadi ji, ze nejdou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Takhle nosil hodinky kamarád. Festiny A s divanim na cifr spojenym se spatnou interpretaci meho pocinani okolim mam taky bohate zkušenosti. Casto to i cloveka mrzí. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Tak Brno zas neni uplne mimo civilizaci, ne?:-)to není, ale taky tam nejsem pořád ---Proč se vegetarián nikde dlouho nezdrží? Protože, by mu zvadla večeře. a nebo:Přijde vegetarián do masny a ptá se: "Máte zmrzlý držky?"Řezník se na něj podívá a praví: "Samozřejmě."A vegetarián na to: "Tak si zatopte!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Tak to je celkem normálka, horší to je s reakcemi okolí. Už párkrát se mi stalo, že moje zírání na cifr vypadalo jako demonstrace znuděnosti aktuální společností. ...což samozřejmě vůbec nebyla pravda !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 V mé oblíbené nejmenované cukrárně jsem objevil takový menší fail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Hele, může to bejt klíďo jedna z těhle..http://www.detijmena.info/KRYSTYNA.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 To se pak samozřejmě omlouvám, nebo že by fail i na matrice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Není to fajl. To je jen počeštěná verze polského Krzystyna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 OK.... Mea culpa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Tohle jsem řešil zrovna nedávno a bylo mi vysvětleno, že existují obě verze. Dokonce je těch jmen kde lze použití tvrdé i měkké "i" vícero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky