Návštěvník km.kmk Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tahle je ještě dobra. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Horsi fotku jsem nenasel Jo, jeste k tem hospodam... u nas byla hospoda, kterou vedl po 89. takovy zaryty Sladkovec... nevim, jak se jmenovala, nejaky exoticky jmeno, ale rikalo se ji vzdycky "U Repouše"... a poslednich par let uz majitele rezignovali, tak tam je tenhle nazev uz oficialne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tohle me dost pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Co to znamená štych na zvláštní přání a falešný? Ty ženský jsou asi děsně sprostý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Falesny stych = predstirany orgasmus? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Líbí se mi, že trampové mají slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Donaldovy ľudia, asi majú množstevu zlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Jde pošťák kolem činžáku v pondělí v poledne a vidí jak pan Novák,celý rozespalý, červený oči, evidentně po pařbě, vyhazuje do popelnice hromadu flašek.Pošťák : ? U vás byl mejdan, co ??Novák : ? Nojo, od pátku jsme pařili, všechny partaje u nás doma a pak jsme hráli hru : Poznáš, kdo to je ??Pošťák : " Poznáš kdo to je ? Jak se to hraje ??Novák : ? Chlap jde za plentu a ukáže jen svoje mužství a ženský mají poznat,kdo je za plentou schovaný. ?Pošťák : ? No, to musela být ale sranda !?Škoda že jsem tam nebyl !?Novák : ? To bych Ti ani neradil, mohl bys dostat přes hubu,tvoje jméno tam padlo jedenáctkrát ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tak tahle pivnice U mrtvoly se po postavení v osmdesátých letech jmenovala MÁJ, nebo tak nějak. Pak to mělo ještě několik názvů, ale už od začátku všichni říkali že jdou na pivo k Mrtvole. Prostě ten hřbitov je na dohled :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Sorry jsem o dvě stránky pozadu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 ... taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 V 25. 4. 2016 v 19:42, Porsche_911 napsal: Co to znamená štych na zvláštní přání a falešný? Ty ženský jsou asi děsně sprostýTipl bych Coitus ante portas. Myslím, že za první republiky to bylo rozšířenější než dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 9:19, Lamiczka napsal: To je komik, neuvěřitelný. První kdo to vydrží dokoukat až do konce, tak má u mě flašku Je vtipnej. Skoukli jste i ten jeho Friday Night hit performovaný live? Mně to YouTube nabídlo hned po tomhle videjku. Podle mě, kdo si Martina neproklepne a nechá ho na své akci vystoupit, si to jeho vystoupení zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Na tvuj popud jsem si skoukl to live vystoupeni a mas naprostou pravdu. Premyslim, jestli jsem videl nekdy neco horsiho.Pak mi to nedalo a mrkl jeste na pozdrav z Kalifornie. To uz ani neni vtipny:https://www.youtube.com/watch?v=B1DOGXwLRcg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Kokeš je mocná čarodějka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Apríííl! http://money.cnn.com/2016/04/20/news/10-bill-hamilton-20-tubman/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 V 25. 4. 2016 v 20:50, Wanderer napsal: Tipl bych Coitus ante portas. Myslím, že za první republiky to bylo rozšířenější než dnes.To dává smysl, kvůli antikoncepci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 V 26. 4. 2016 v 8:20, Porsche_911 napsal: To dává smysl, kvůli antikoncepci.Mne to teda smysl nedává. ..za stejny prachy...tak blízko. .. a nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky