Honza.manta Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Tak si tam dej varovky a na chvíli se zastav a pokochej se ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 (upraveno) Minulý rok byl s ním rozhovor ve Forbes a mimo jiné se zmiňoval, že právě tyhle reklamy mu přinesly hodně klientů. s business jim šlape dobře, respekt https://www.stream.cz/vypecene-reklamy/820891-pila-pasakNo já nevím, podle mě někdo s EBITDOU těsně nad 2 mil. nemá ve Forbesu co dělat. Pokud mu teda není 22 a nemá start-up, který má velký potenciál růstu. Edit: Reklama mi příjde spíš trapná než vtipná. To je samozřejmě věc vkusu. Upraveno 12. května 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 No já nevím, podle mě někdo s EBITDOU těsně nad 2 mil. nemá ve Forbesu co dělat. Pokud mu teda není 22 a nemá start-up, který má velký potenciál růstu. Edit: Reklama mi příjde spíš trapná než vtipná. To je samozřejmě věc vkusu. Ja si myslim, overeno to nemam, ze ty rozhovory do Forbesu jsou normalni reklamni format ... Reklama mi prijde extremne trapna, nekoupil bych si u nej ani paratko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 trocha armádního humoru nezaškodí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Tak zde můžete načerpat další inspiraci ...https://prasatecko.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Njn, *unda to je lágr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Tak zde můžete načerpat další inspiraci ...https://prasatecko.cz/Tak nevím, některý ty vysvětlení nominace jsou teda úchylný, to už je humor na druhou.Třeba u Solviny:Nápis "pro chlapské ruce" diskriminuje ženy. Dalo by se říci, že poukazuje na genderový stereotyp týkající se rozdělení na mužskou a ženskou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 V rámci sociologického dýchánku jsem se seznámil s excelentní prací jedné slečny. Ta se zabývá analyzováním reklamy a plodí strašná moudra. A nemyslím jako takové rétorické tanečny kolem nálepky v pisoáru. To se třeba dozvíš, že reklama s pracím práškem s ženskou figurantkou dehonestuje ženy, jelikož je žena podávána jakože její úlohou je starost o domácnost. Když je tam žena a muž něco říká, tak to dehonestuje ženy, jelikož muž je ta vysvětlující autorita. Když Vysvětluje ženská muži, tak to dehonestuje ženy, jelikož žena je v úloze co se má starat o domácnost a je to její každodenní úděl a muž nemusí. Jak je tam chlap sám, tak to dehonestuje ženy, jelikož je to nadsázka a muž je tu autorita, která zvládne prát lépe než ženy a vysvětlením produktu se reklama obrací na cílovku ženy. A takto lze analyzovat všechno, reklamy na parfémy, kdo má ruce v podřízeném, sexuálním a nevím jakém gestu. Kdo jakože drří ten ústřední atribut. Kdo má jaké oblečení apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 V rámci sociologického dýchánku jsem se seznámil s excelentní prací jedné slečny. Ta se zabývá analyzováním reklamy a plodí strašná moudra. A nemyslím jako takové rétorické tanečny kolem nálepky v pisoáru. To se třeba dozvíš, že reklama s pracím práškem s ženskou figurantkou dehonestuje ženy, jelikož je žena podávána jakože její úlohou je starost o domácnost. Když je tam žena a muž něco říká, tak to dehonestuje ženy, jelikož muž je ta vysvětlující autorita. Když Vysvětluje ženská muži, tak to dehonestuje ženy, jelikož žena je v úloze co se má starat o domácnost a je to její každodenní úděl a muž nemusí. Jak je tam chlap sám, tak to dehonestuje ženy, jelikož je to nadsázka a muž je tu autorita, která zvládne prát lépe než ženy a vysvětlením produktu se reklama obrací na cílovku ženy. A takto lze analyzovat všechno, reklamy na parfémy, kdo má ruce v podřízeném, sexuálním a nevím jakém gestu. Kdo jakože drří ten ústřední atribut. Kdo má jaké oblečení apod.A zkoušel už jsi feminor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 (upraveno) Mám toho vždy do zásoby a chodím to, místo rohypnolu, diverzně dávat do pití studentkám z Gender studies na FSS . Upraveno 12. května 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rrukx10KjII podte pane Pimprle, promluvime si o honorari .. : )))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 (upraveno) není nad to pohovořit si s bláznem do hodinek https://www.youtube.com/watch?v=t0gkzLHONXk Upraveno 12. května 2016 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 (upraveno) Jojo, už to tady je ve VIP vlákně. Ale sem to patří taky, paráda:) Upraveno 12. května 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Jojo, už to tady je ve VIP vlákně. Ale sem to patří taky, paráda:) Safra pes! To tady plevelim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Neplevelis, tohle jsem neznal a Robert je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Tak reklama musí odpovídat cílové skupině... ale popíchnout ještě navíc feministky, to je výzva snad pro každýho... :-) Tak zde můžete načerpat další inspiraci ... https://prasatecko.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Ad reklamy: Sexisticky reklamy povazuju za nevkusny, ale ze bych se tim nejak zalamoval, to ne. Ta pila je ale vtipna, tak za me to neni diskvalifikace. Jsou firmy, kde je proste jen polonaha baba bez zadne souvislosti. Naopak me stve dnesni priposrana hyperkorektnost a feministky, ktery zenam spis skodi a misto konstruktivni kritiky na rozumnych mistech resi voloviny. Nedavno me fakt dostalo, kdyz feministicka klika resila, ze tvrzeni "zene to slusi i v chlapskych hadrech, zatimco chlap v zenskych hadrech vypada jak debil" znamena, ze zena je menecenna nez muz, protoze v dusledku spolecenskych konvenci nosi menecenny objeceni, ktery na chlapech vypada smesne... Jsem myslel, ze me vomejou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 to je kravina, protoze ja v tangach a minisukni su neskutecne sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky