KFL Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. srpna 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 (upraveno) Výsměch Ingvara Karlssona - tohle prostě nešlo nenaskenovat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. srpna 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Porod je pro ženu hrozně bolestivá a komplikovaná záležitost... Na druhé straně - aspoň má jednou možnost zkusit si jak se cítí chlap když má rýmičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 To jsi mi pripomnel:Nikdo asi nikdy nebude schopny posoudit, co vic boli. Jestli porod, nebo kopanec do kouli. Na druhou stranu asi neexistuje chlap, co by po kopanci do kouli rekl "To bylo super, lasko. Kopnes me jeste jednou?". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Původně jsem to chtěl dát do vlákna kdo čím jezdí, když se tam teď řeší kvalita servisu. Ale ono to spíš patří sem https://www.youtube.com/watch?v=2BnEqWnBQYE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 (upraveno) Andy, aby ses nedivil.. jsi mi pripomnel, ze na to jsou i mistri... :-) https://youtu.be/pB7gnB31NnI Upraveno 14. srpna 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Ale zadny z nich neni zenska! To je diskriminace, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Andy, aby ses nedivil..jsi mi pripomnel, ze na to jsou i mistri... :-) https://youtu.be/pB7gnB31NnITvl! Jsem brecel za nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Bohužel velmi trefné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Poslala mi to paradoxne jedna kamaradka s tim, ze je sice zena a nemela by to asi posilat, ale ze se ji to libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 To mě rozsekalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 okamžitě jsem to rozeslal asi třiceti kamarádům a válíme se všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Málem jsem vyprskl,ale opanoval jsem se včas - sedím s 2 kolegyněmi... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Tak to byla řeč o té třetí, to ne v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Pobavilo me to dost, ale jsem rad, ze jeste nejsem ve stadiu, kdy si to na zaklade vlastnich zkusenosti myslim taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Chce to koule chlapy, poslal sem to hned tej mej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Chce to koule chlapy, poslal sem to hned tej mej :-) Rozvody se aktualne resi ve vlakne "Co me dnes potesilo", kdybys potreboval. Jinak ja jsem to te svoji ukazal taky, a hned, prislo mi to dost trefny. Akorat jsem ji nerekl, od koho to mam... to by bylo FAKT zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky