Povidláček Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Tip na hru do hospody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 http://www.audiocc.cz/template/high.html#top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Taky dobry...Chybí tam zásadní bod - zkontrolovat hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Clocky: Oboje vlastní zkušenost??? :0D :0D :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 jedno video se Sebem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Clocky: Oboje vlastní zkušenost??? :0D :0D :0Dhehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 muž: "Včera sa nám narodilo dieťa! A musím povedať, že je to jediné čo z mojej ženy vyšlo a malo to hlavu aj pätu"... (nedýcham ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Dobréé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) 1:30-3:00 https://www.youtube.com/watch?v=b246fPvBvT0 Nevím nevím, I když si připadám tvrdej, tak bych se šel asi rychle přebalit A dvojka už je smrdělo to celkem pruserem ... Upraveno 11. října 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Ať se na mě nikdo nezlobí, ale za takovou hovadinu by si tu kulku skoro borec zasloužil. Nesledoval jsem to celý, ale zavřeli ho aspoň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Monte Karlo je zpět:-) https://www.stream.cz/autobazar/10013111-dedictvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Léčba hukotu v ušíchVe čtvrtek jsem byl na kontrole a předepsali mi novou léčbu!?Tak jsem tohle léčení hned vyzkoušel.Bylo to dobré a funguje to, přestalo mě hučet v uších? !!!?? Jedná se o novou terapii poslechem mořského šumus jednou mušlí na každém uchu. Prý je nádherně slyšetšplouchající oceán a člověk pociťuje klid a úlevu.Pomáhá to hlavně při bolestech hlavy a stresu.Zatím to ještě neproplácí žádná zdravotní pojišťovna,ale od 1. 1. 2017 to má proplácet Zdravotní pojišťovnaMinisterstva vnitra. Mušle.jp Po tom ti sice přestane hučet v uších, ale zase ti začne hučet někde jinde Upraveno 11. října 2016 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 lol Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 :D Dobře Clocky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Ptakovina, ale pobavila: http://www.luckytv.nl/time-of-my-life/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Ať se na mě nikdo nezlobí, ale za takovou hovadinu by si tu kulku skoro borec zasloužil. Nesledoval jsem to celý, ale zavřeli ho aspoň?To nevím, A ani nevím za co by ho měli tak obvinit ....Ale každopádně tohle je už jako opravdu prostě abnormálně přes čáru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Český ústav robotiky a kybernetiky raději nemá žádnou zkratku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky