mondeo2 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Drsný správce parku zdraví Chronomag :-DJežíš já se lekl, nechápu co to dělá v sekci humor................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Nic nevím. Práce u chlupatých je jistě zajímavá a smysluplná. Dál to netřeba rozmazávat, zjevně máš naprosto odlišný pohled na náplň práce ty oblíbenče.Jak poznat debila v policejním sboru? Namátkou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Proč dávali za komančů vecerníček 2x po sobě? aby ho pochopily i děti dopravních policistů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Zato tady nemusíme debily poznávat namátkou, ale můžem jít najisto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 že uhádnu, co je Tvé povolání? a do krténka se nenavážej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Neuhádneš, policajt nejsem ani vzdáleně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 (upraveno) jasný, né policajt, .........městský strážník, nebo.................hlídač supermarketu..... Upraveno 12. listopadu 2016 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Já jen doufám že nejsi hasič doopravdy Hasiči. To sou teprv gumy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Já jen doufám že nejsi hasič doopravdy Hasiči. To sou teprv gumy... Mám až příliš bohaté zkušenosti jak s hasiči tak s policií. Bohužel na gumy narážím spíše v té druhé variantě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 (upraveno) Mám až příliš bohaté zkušenosti jak s hasiči tak s policií. Bohužel na gumy narážím spíše v té druhé variantě.Vono to bude tim, že hasič ti přijede když ho potřebuješ, ale policajt tě chytne když ho vůbec nepotřebuješ. To je úplně rozdílná startovací pozice do komunikace . Ale v zásadě policajt musí mít vyšší inteligenci a vzdělání, jinak ho tam vůbec nevezmou. Státní tedy, obecní jsou kapitola sama pro sebe. Že tam jsou kokoti kteří si pak léčí mindráky protože z pozice síly můžou je jasný. A při počtu poldů i pravděpodobný... ...abych nebyl OT.. Proč mají policajti před vchodem do služebny vždycky nasráno?..protože na dveřích je nápis TLAČIT :-) Upraveno 12. listopadu 2016 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryton Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Zase co od těch policajtů chtít, když na každém druhém Lídlu nabízejí víc pokladní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Zase co od těch policajtů chtít, když na každém druhém Lídlu nabízejí víc pokladní...No ale ona maká celou pracovní dobu jako šroub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryton Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 No ale ona maká celou pracovní dobu jako šroub.Jo to máš vlastně recht. Takže vstup do řad policie a ne k pokladně je určitým projevem inteligence. Sakra musím přehodnotit některá svá paradigmata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 To jsem nepochopil u nás se říkávalo o některých vybraných jedincích co jim šly ručičky dozadu ,,Ten je tak dobrej za vůz, aby hnůj nepadal !! " no a takových jsem mezi pomáhačema a chráničema viděl docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryton Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 U nás frčela ta o vandrácích v červenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Vono to bude tim, že hasič ti přijede když ho potřebuješ, ale policajt tě chytne když ho vůbec nepotřebuješ. To je úplně rozdílná startovací pozice do komunikace . Ale v zásadě policajt musí mít vyšší inteligenci a vzdělání, jinak ho tam vůbec nevezmou. Státní tedy, obecní jsou kapitola sama pro sebe. Že tam jsou kokoti kteří si pak léčí mindráky protože z pozice síly můžou je jasný. A při počtu poldů i pravděpodobný... S MP problém nemám (lokální MP jsou celkem v pohodě a neřeší nesmysly, spíš opravdu jen když někdo zavolá). Policii volám taky když potřebuji a né když oni chtějí. Ani nejsem vůči nim zaujatej, jen bych dost uvítal jednání na profesionální úrovni (navíc když je to jejich práce), bohužel mi každým setkáním s nimi čim dál víc přijde že si mohou dělat co chtějí a zakládají na nevědomosti občana a na tom staví jejich postavení v dané situaci. Pokud najednou někdo zná svá práva, jsou mu nesmyslnými výzvami upřeny (nesčetná osobní zkušenost). Hasiči vůči občanovi nemají tolik práv, tedy je ani nemohou zneužívat. Nechci se bavit o jejich iq ... jednak mě vůbec nezajímá a taky je mi dost jedno jestli jsou tihle chytřejší a támhleti hloupější. Většinou se toho naučím víc od zkušenějších hloupějších než od nezkušených chytřejších. Poslední zážitek s policií mám 2 dny nazpět, kdy jsem je volal kvůli krádeži nad 5k. Po tom co jsem jim vysvětlil situaci jsem se dozvěděl, že nemám počítat s tím, že peníze ještě někdy uvidím a to ani v případě, kdy je odsoudí. Tak jestli to vůbec chci hlásit. Moc fajn přístup. Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 ses na tom NZ rozhohodl zůstat,nebo co ?Yes, plat nic moc ale dělám co mě baví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Hele a mas i nescenty zkusenosti s hasicema? :-) Ja docela jo.. Nebo ses hasic? Kdyz vidim tvuj spravedlivy hnev na veskere policajty kvuli nescentym zkusenostem, uz bych tuhle diskusi nerad dal rozvijel. A vubec ne v tomto vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Poslední zážitek s policií mám 2 dny nazpět, kdy jsem je volal kvůli krádeži nad 5k. Po tom co jsem jim vysvětlil situaci jsem se dozvěděl, že nemám počítat s tím, že peníze ještě někdy uvidím a to ani v případě, kdy je odsoudí. Tak jestli to vůbec chci hlásit. Moc fajn přístup.Nevim co nechápeš. Náhrada škody s policií nemá vůbec nic společnýho... stejně jako odsouzení pachatele a uhrazení a vymahatelností náhrady škody. A teď bez urážky a myšleno obecně. Ono plno lidí co nadává na fízli ani neví co můžou a co nemůžou, za co jsou odpovědný a za co je už odpovědnej někdo jinej... To, že ti řekli, že vymahatelnost náhrady škody je skoro minimální, tak to je jasný ne... Kdo krade? Ten kdo nemá prachy... a ten kdo nemá prachy ti náhradu škody asi neuhradí... i když bude lapenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky