Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi

Já jen doufám že nejsi hasič doopravdy Hasiči. To sou teprv gumy... :death:

Mám až příliš bohaté zkušenosti jak s hasiči tak s policií. Bohužel na gumy narážím spíše v té druhé variantě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám až příliš bohaté zkušenosti jak s hasiči tak s policií. Bohužel na gumy narážím spíše v té druhé variantě.

Vono to bude tim, že hasič ti přijede když ho potřebuješ, ale policajt tě chytne když ho vůbec nepotřebuješ. To je úplně rozdílná startovací pozice do komunikace :lol2: . Ale v zásadě policajt musí mít vyšší inteligenci a vzdělání, jinak ho tam vůbec nevezmou. Státní tedy, obecní jsou kapitola sama pro sebe. Že tam jsou kokoti kteří si pak léčí mindráky protože z pozice síly můžou je jasný. A při počtu poldů i pravděpodobný...

...abych nebyl OT..

Proč mají policajti před vchodem do služebny vždycky nasráno?

..protože na dveřích je nápis TLAČIT :-)

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Vono to bude tim, že hasič ti přijede když ho potřebuješ, ale policajt tě chytne když ho vůbec nepotřebuješ. To je úplně rozdílná startovací pozice do komunikace :lol2: . Ale v zásadě policajt musí mít vyšší inteligenci a vzdělání, jinak ho tam vůbec nevezmou. Státní tedy, obecní jsou kapitola sama pro sebe. Že tam jsou kokoti kteří si pak léčí mindráky protože z pozice síly můžou je jasný. A při počtu poldů i pravděpodobný...

S MP problém nemám (lokální MP jsou celkem v pohodě a neřeší nesmysly, spíš opravdu jen když někdo zavolá). Policii volám taky když potřebuji a né když oni chtějí. Ani nejsem vůči nim zaujatej, jen bych dost uvítal jednání na profesionální úrovni (navíc když je to jejich práce), bohužel mi každým setkáním s nimi čim dál víc přijde že si mohou dělat co chtějí a zakládají na nevědomosti občana a na tom staví jejich postavení v dané situaci. Pokud najednou někdo zná svá práva, jsou mu nesmyslnými výzvami upřeny (nesčetná osobní zkušenost). Hasiči vůči občanovi nemají tolik práv, tedy je ani nemohou zneužívat. Nechci se bavit o jejich iq ... jednak mě vůbec nezajímá a taky je mi dost jedno jestli jsou tihle chytřejší a támhleti hloupější. Většinou se toho naučím víc od zkušenějších hloupějších než od nezkušených chytřejších.

Poslední zážitek s policií mám 2 dny nazpět, kdy jsem je volal kvůli krádeži nad 5k. Po tom co jsem jim vysvětlil situaci jsem se dozvěděl, že nemám počítat s tím, že peníze ještě někdy uvidím a to ani v případě, kdy je odsoudí. Tak jestli to vůbec chci hlásit. Moc fajn přístup.

Upraveno uživatelem qoyi
Odkaz ke komentáři

Poslední zážitek s policií mám 2 dny nazpět, kdy jsem je volal kvůli krádeži nad 5k. Po tom co jsem jim vysvětlil situaci jsem se dozvěděl, že nemám počítat s tím, že peníze ještě někdy uvidím a to ani v případě, kdy je odsoudí. Tak jestli to vůbec chci hlásit. Moc fajn přístup.

Nevim co nechápeš. Náhrada škody s policií nemá vůbec nic společnýho... stejně jako odsouzení pachatele a uhrazení a vymahatelností náhrady škody.

A teď bez urážky a myšleno obecně. Ono plno lidí co nadává na fízli ani neví co můžou a co nemůžou, za co jsou odpovědný a za co je už odpovědnej někdo jinej... To, že ti řekli, že vymahatelnost náhrady škody je skoro minimální, tak to je jasný ne... Kdo krade? Ten kdo nemá prachy... a ten kdo nemá prachy ti náhradu škody asi neuhradí... i když bude lapenej

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...