Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ještě NIKDY jsem se takhle nenasmál! A to platím za poměrně veselého jedince...

to su rád, jsem se chtěl podělit :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

kibi kde na to chodis? ..... :D

inac red meat bol za mojich mladych cias ked som este odoberal CREW asi moj najoblubenejsi strip comics :thumbsup_anim:

.

.

a taktiez sa neda zabudnut na toto :D mléko a sejra

post-4389-1261064373.jpg

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno (upraveno)

tak kibi to je dokonalý a ten "zpěvák" ještě více, fakt se směju ještě teď.... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem JiříR
Odesláno

Přijde ráno žena do práce a zasněně se chlubí kolegyním: "Tedy, holky, já jsem tak nádherně unavená, mi se po včerejším večeru ani nechtělo vstávat. Představte si, po tolika letech manželství, to tedy bylo.... Nejdříve tříhodinová předehra, pak dvě hodiny krásného milování a pak si manžel se mnou ještě hodinu povídal....." # # # # # Přijde ráno chlap do práce a říká kolegům: "Kurva, chlapi, to byl zas včera den......nejdříve se mi tři hodiny nechtěl postavit, pak jsem se dvě hodiny nemohl udělat a nakonec jsem hodinu nemohl usnout......"

Odesláno

Celkem dobrej z TimeZone:

An old Mafia don is dying & called his grandson to his bedside.....

Don- I want you to have my custom made Sig Sauer automatic pistol so you will always remember me.

Grandson- But grandpa, you know I don't like guns. I'd rather have your Rolex.

Don- What if you come home & find your wife in bed w/ another man? What are you going to do then, point at your Rolex & say "time's up"?

Odesláno

Tisková oprava: Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd. Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd. Všem obyvatelům Brd se omlouváme.

Odesláno

Stary Don zomiera a zavola svojho vnuka, k svojmu lôžku .....

Don - chcem, aby si si zobral na pamiatku môj na zákazku urobeny Sig Sauer.

Vnuk - Ale dedo, viete, nemám rád zbrane. Já by som radšej vase Rolexky.

Don - Čo keď prídes domov a nájdes svoju ženu v posteli s iným mužom? Čo budes robiť potom? Ukazes prstom na svoj Rolex a povies "Čas vypršal"?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...