vanderB. Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Ještě NIKDY jsem se takhle nenasmál! A to platím za poměrně veselého jedince... to su rád, jsem se chtěl podělit
jfidler Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Že by fejkaři? Aneb kdo od koho obkresloval? http://maps.google.cz/?ie=UTF8&layer=c...996516&z=19 http://www.askania-praha.cz/
bandicoot Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Že by fejkaři? Aneb kdo od koho obkresloval? nechápu :-(
jfidler Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 nechápu :-( Měl jsem na mysli jistou podobnost mezi logem casina a logem hodinek :-|
xlaque Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Tak toto ma pobavilo, ako už dlho nie-
cortes1990 Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 (upraveno) kibi kde na to chodis? ..... inac red meat bol za mojich mladych cias ked som este odoberal CREW asi moj najoblubenejsi strip comics ..a taktiez sa neda zabudnut na toto mléko a sejra Upraveno 17. prosince 2009 uživatelem cortes1990
little_w Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Nákresy účastníků nehod ...chybi uz jen ta prilozena fotografie "dotycne" super!
JiříR Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 (upraveno) tak kibi to je dokonalý a ten "zpěvák" ještě více, fakt se směju ještě teď.... Upraveno 18. prosince 2009 uživatelem JiříR
pete Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 Přijde ráno žena do práce a zasněně se chlubí kolegyním: "Tedy, holky, já jsem tak nádherně unavená, mi se po včerejším večeru ani nechtělo vstávat. Představte si, po tolika letech manželství, to tedy bylo.... Nejdříve tříhodinová předehra, pak dvě hodiny krásného milování a pak si manžel se mnou ještě hodinu povídal....." # # # # # Přijde ráno chlap do práce a říká kolegům: "Kurva, chlapi, to byl zas včera den......nejdříve se mi tři hodiny nechtěl postavit, pak jsem se dvě hodiny nemohl udělat a nakonec jsem hodinu nemohl usnout......"
New X-Bob Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 humor - tohle ani tak není humor, ale člověku se třeba i rozleje úsměv po tváři... pohoda... podle mě hezká reklama
lib Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 Celkem dobrej z TimeZone: An old Mafia don is dying & called his grandson to his bedside..... Don- I want you to have my custom made Sig Sauer automatic pistol so you will always remember me. Grandson- But grandpa, you know I don't like guns. I'd rather have your Rolex. Don- What if you come home & find your wife in bed w/ another man? What are you going to do then, point at your Rolex & say "time's up"?
tombed Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Tisková oprava: Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd. Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd. Všem obyvatelům Brd se omlouváme.
Patrik Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 lib: mohl bych poprosit o překlad ?
Ghill Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Stary Don zomiera a zavola svojho vnuka, k svojmu lôžku ..... Don - chcem, aby si si zobral na pamiatku môj na zákazku urobeny Sig Sauer. Vnuk - Ale dedo, viete, nemám rád zbrane. Já by som radšej vase Rolexky. Don - Čo keď prídes domov a nájdes svoju ženu v posteli s iným mužom? Čo budes robiť potom? Ukazes prstom na svoj Rolex a povies "Čas vypršal"?
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Ghill: mohl bych poprosit o překlad ?
Gilius Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 wolle...jsem si právě poprskal a polil všechno okolo sebe........
Doporučené příspěvky