Návštěvník YPO Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 YPO napsal: <a href="http://www.danasoft.com" target="_blank"> </a> moje město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 To je maso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 pete napsal: moje město Moje nee, ale narodil jsem se tam a taky tam bydlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 KARVINÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 (upraveno) Diamondking napsal: Moje nee, ale narodil jsem se tam a taky tam bydlím Ve Skutči? Upraveno 17. ledna 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 (upraveno) pete napsal: Ve Skutči? V Karviné.. Dle toho obrázku.. Edit: Teď mi to docvaklo, to v tom obrázku ukazuje momentální připojení počítače v tom kterém městě. Proto Ty Skuteč a já Karviná Upraveno 17. ledna 2010 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 kibi napsal: presne tak, ale bylo zajimave sledovat nektere paranoidnejsi reakce... Naštěstí to někdo u mého poskytovatele blbě vyplnil, takže se tam ukazuje jenom "Obec", což mi pomůže okamžitě odhalit co psal automat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 World's Fastest Everything http://www.youtube.com/watch?v=k4oCrCwEIEA...player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Chcete překvapit a hledáte překvapení pro své nejbližší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file...nyho_chlapa.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 jartop napsal: To je maso... ta němčina na závěr je .... skoro bych mu ji věřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Sibirnaya: Ten článek je trefnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 sibirnaya napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Mohl bych poprosit o překlad ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) Patrik napsal: Mohl bych poprosit o překlad ? Ve zkratce... Johnova poradna .. Tazatelka: Ahoj Johne, ráno jsem nechala manžela doma a odjela autem. Auto po pár metrech chcíplo. Vrátím se domů a najdu manžela s buchtou v posteli. Blablabla, co mám teď dělat? John: Příčiny chcípnutí motoru jsou různé .. (následuje technický dialekt a hledání řešení). S pozdravem John Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Ilustrace k moznemu argumentu v teologicke diskusi typu "proc Buh dopusti spatne veci" ... nebo jenom dekadentne zabavny vtip. "Zhruba od roku 1939 do pulky roku 1945 byl Buh uplne mimo." "Pardon, ale ..." "Zavri drzku, pitomej trpajzliku! VIC CHLASTU! VIC KOKSU! VIC VLHKEJCH KUND!" Original a nasup pod odkazem zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky