Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi

A vidíš, mně to zrovna napadlo. Přesně kvůli těm dalším blbům a fetkám v tom autě. Z logiky věci je víc než jasný, že když bude zhulenej řidič, tak ostatní jsou čistý? To by byla vyjímka potvrzující pravidlo.

Hele neber si to osobně, ale pokud jsem dobře pochopil tak si z oboru. Ten test se jmenuje drug wipe a má prokazatelně 10% chybovost. Tedy jeden z deseti řidičů bude pozitivní na něco (a policajti to moc dobře ví). Takže jeden z deseti řidičů pojede na krev a seberou mu papíry a to i v případě, kdy nic nepožil. Tvoje logika testování spolujezdců na OPL je opravdu pro smích, proč tedy netestují spolujezdce na alkohol a neberou jim papíry dočasně aby náhodou nesedli za volant? Sám bys měl vědět, že není vůbec prokázaný že něco měli, ale klidně mohli mít štěstí a trefit se do těch chybových testů.

Aby bylo jasno, tak jsem absolutně proti řízení pod vlivem drog a alkoholu. Sám nefetuju a jsem abstinent. Ale naprosto se mi příčí represe a soudy bez relevantních důkazů. Až pojedeš do práce, zastaví tě policajti, dají ti test na OPL, ten bude false positiv. Ty budeš 2 měsíce bez papírů a ještě budeš ve zprávách, třeba změníš názor. :)

Však oni tam píšou že řidiče po orientačním testu vzali do špitálu na krev a moč, pak mu sebrali papíry a zakázali jízdu.

Jezdí se jen na krev. Na výsledky se čeká a to třeba měsíc. Jízda je zakázána a ŘP odebrán okamžitě po pozitivním ORIENTAČNÍM testu.
Upraveno uživatelem qoyi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Qoyi- neboj, jsem v klidu ( jen mi není moc dobře a dnes jsem v práci vyslechl takových perel, že se mi přitížilo :-), takže neber mou příkrost tak doslova ). Jo a mně nechytnou- jsem absolutní abstinent :-)) a vždy na oslavách funguju jako řidič, takže dejchnu kdykoli a kdekoli :-).

Odkaz ke komentáři

Z toho je jediný ponaučení, až se pojede na sraz do Jeseníků - nehulit, jsou tam na to háklivý  :smoke:

To bude jinak, uplne vidim ty titulky v nejakych novinach: "Rozsahly hodinkovy gang rozprasen"

" Na jesenicku byl policii CR odhalen a zadrzen gang prekupniku hodinek. V patecnich odpolednich hodinach bylo zkontrolovano 30 vozidel a nalezeno 114 kusu hodinek v celkove hodnote presahujici 5 mil kč,-. Vetsina gangsteru se vymlouvala, ze jeli na spolecne setkani priznivcu hodinek. Podle mluvci policie CR je toto samozrejme nesmysl, protoze normalni obcane nemaji hodinky vyssi hodnoty nez 1200,-kc. Navic luxusni hodinky jako je treba Diesel za 4000,-kc nosi vetsinou prekupnici....Tolik policejni mluvci"...

:lol2:

Odkaz ke komentáři

To bude jinak, uplne vidim ty titulky v nejakych novinach: "Rozsahly hodinkovy gang rozprasen"

" Na jesenicku byl policii CR odhalen a zadrzen gang prekupniku hodinek. V patecnich odpolednich hodinach bylo zkontrolovano 30 vozidel a nalezeno 114 kusu hodinek v celkove hodnote presahujici 5 mil kč,-. Vetsina gangsteru se vymlouvala, ze jeli na spolecne setkani priznivcu hodinek. Podle mluvci policie CR je toto samozrejme nesmysl, protoze normalni obcane nemaji hodinky vyssi hodnoty nez 1200,-kc. Navic luxusni hodinky jako je treba Diesel za 4000,-kc nosi vetsinou prekupnici....Tolik policejni mluvci"...

Twl, tak takový hlášení vidím úplně v barvách. Ještě bych tam trochu ponížil tu cenu hodinek a doplnil... "neboť hodinky renomovaných značek Olympia, Bentime či JVD stojí dle policejních statistik v průměru 600 Kč" Pryč s takovými imperialistickými darmožrouty, parazitujícími na ubohé dělnické třídě... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Qoyi- neboj, jsem v klidu ( jen mi není moc dobře a dnes jsem v práci vyslechl takových perel, že se mi přitížilo :-), takže neber mou příkrost tak doslova ). Jo a mně nechytnou- jsem absolutní abstinent :-)) a vždy na oslavách funguju jako řidič, takže dejchnu kdykoli a kdekoli :-).

Taky jsem absolutní abstinent, to však neznamená že nebudeš mít pozitivní orientační test na amfetamin, jak jsem psal. :)

Odkaz ke komentáři

Já sem abstinent ale nejsem fanatik.

Woe :-), jestli to bylo na mne, mel jsem naladu na howno a pocit " spravedlnosti" typu- za odhozenej papirek sekat ruku ci trest smrti :-). Po precteni a vychladnuti uznavam, ze testovat spolujezdce je pytlovina.

Odkaz ke komentáři

Dík, mám plnou klávesnici Cabernetu  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Woe :-), jestli to bylo na mne, mel jsem naladu na howno a pocit " spravedlnosti" typu- za odhozenej papirek sekat ruku ci trest smrti :-). Po precteni a vychladnuti uznavam, ze testovat spolujezdce je pytlovina.

Ne ne, Kuncaku, to me precenujes, to byl v podstate citat - rikal to Simek myslim na nejaky estrade. Ale sem rad, zes vychlad a miluju lidi se sebereflexej. Hlubokosklon vole.

Odkaz ke komentáři

Baldic: Jasné, že áno :). Potešilo ma, keď som na ten popis natrafil. Pri trojcentimetrovej doporučujú na praskanie objednať túto menšiu :). Inak máme kolegu, ktorý je tým posadnutý a najviac ho potešíme, ak mu prinesieme veľký kus.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...