Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už se stmívá a sadistický pedofil táhne malou holčičku do lesa. Ona se cuká a křičí : "pane, nechte mě být, já se strašně bojím!!!" a on na to : "a co mám říkat já až se budu vracet sám!"... 

Odesláno

Baví se dva chlápci o sexu, ten mladší, méně zkušený se ptá staršího : "Hele, mám takovou trochu intimní otázku, jestli se ti někdy stalo že ti po souloži zůstane prezervativ vevnitř, co děláš?". A starší odpoví : No co bych dělal, normálně ho vykadím...".

Odesláno

Syn milionáře má kulatiny a otec se ho ptá: Co by si chtěl k narozeninám? Otče, já mám všechno, ja už nic nepotřebuji. Helikoptéru mám, auto mám, vilu mám, jachtu mám... Ale víš máš 20 narozeniny. Bude oslava a chtěl by sem ti něco darovat, co by tě potěšilo. Syn rozmýšlí a potom poví: Otče, chtěl by sem 10 mrtvých černochů. Je oslava, otec zavolá syna a na stromě visí 10 černochů. Syn se na ně dívá a usmívá se. Synu, ten na levo ješte dýchá, běž za ním, možná ti chce něco říct. Syn přijde k němu, černoch si povolí smyčku a začne: Happy birthday to you.

Odesláno (upraveno)

Říká se, že krása není všechno.

Ale jen těžko si vyhoníte nad tím, jakou má děvče povahu.

Neříkals, že vomezis ten chlast? Upraveno uživatelem villain83
Návštěvník YPO
Odesláno

Kdysi tu prevladal takovy jemny, inteligentni humor. Skoda.

přijde paní do cukrárny 

hodí na pult mrtvý dvojčata .... a říká

dvě rakvičky a dva věněčky

Odesláno

Neříkals, že vomezis ten chlast?

Já už v podstatě nepiju. Třeba dneska jsem nic nenadejchal. Je teda pravda že jsem to dneska ještě nezkoušel.

Návštěvník YPO
Odesláno

pane boze to je vuuul, to snad nemuze bejt muj syn :-)

jo .... to sedí ..... až se uvidíme tak mi můžeš jednu samolepku chronomagu nalepit na čelo (tak rači vobjednej tři)

Odesláno

jo .... to sedí ..... až se uvidíme tak mi můžeš jednu samolepku chronomagu nalepit na čelo (tak rači vobjednej tři)

co sem ti provet, cece?

Návštěvník YPO
Odesláno

co sem ti provet, cece?

manželka se ráno stříká deodorantem v koupelně a smrdí to po celym baráku

manžel jí říká: " a co ozónová díra drahoušku ?"

manželka: "tu už sem si umyla houbičkou"

*jéžiš nic vole :) .... já si asi taky nechám smazat účet 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...