Jarett Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Taková ledvinka by možná stála za pořízení už se vidím jak jdu něco vyřizovat na finančák ... nebo na nákupy do Carollina https://www.boredpanda.com/dadbag-a-dad-bod-funny-bag-albert-pukies/?llid=vWo71&utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=liquidsocial&utm_content=ErW4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Ľadvinka je výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Nový dress code v bielom dome nie len pre ženy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Taková ledvinka by možná stála za pořízení už se vidím jak jdu něco vyřizovat na finančák ... nebo na nákupy do Carollina https://www.boredpanda.com/dadbag-a-dad-bod-funny-bag-albert-pukies/?llid=vWo71&utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=liquidsocial&utm_content=ErW4 DADBAG_01_v2-59bbf54c9b7c0__880.jpgDADBAG_10_v1-59bbf55900c7f__880.jpg Ľadvinka je výborná Proč si ji ale kupovat? Stačí si vypěstovat svoji vlastní jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 (upraveno) Nový dress code v bielom dome nie len pre ženyHahaha, tak vydatně jsem se dlouho nezasmál.... hoďte tu jeho hlavu ještě na vozíčkáře, nebo na prvoka, nebo na ondatru - to bude ten pravý humor... EDIT: teď jsem viděl ledvinku tak to já nosím vepředu expediční batoh ;o)) Upraveno 19. září 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Proč si ji ale kupovat? Stačí si vypěstovat svoji vlastní jako já. Taky nechápu. Přesně v tomhle stylu mám břišní batoh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Nový dress code v bielom dome nie len pre ženyNová verze Wüstlerovy matky ? Kdo kejchnul na tohle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Přijde pán k doktorovi a říká:Pane doktore, já mám strašnej ornitologickej problém... a sundá si kalhoty a doktor mu vidí mezi nohama asi jeden centimetr dlouhý nic.No, to je teda hodně velkej problém.A ten pán dodává: Vidíte, a takhle napuchlej ho mám už týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Pamatuju si jak jsem takhle s kocourem, když ještě žil, lovil velkýho tygřího komára chybí mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Hezky mužatky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Jj, mstí se společnosti za všechno, co si v mládí musely užít (a naopak co si v mládí chtěly užít a neužily)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Pamatuju si jak jsem takhle s kocourem, když ještě žil, lovil velkýho tygřího komára chybí miIMG_4685.PNGA já myslel, že dělá značku DRÁPEM, aby návštěva věděla, jak je vysokej medvěd Kodiak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 "Vojine! Jak to, ze nemate vylestěne boty?""To vas nezajima, pane poručiku.""Co si to dovolujete, vojine? Jestli mi to okamzitě nevysvětlite, tyden basy!""Pane poručiku, vojin Vonasek! Nemam vylestěne boty, protoze ve skladu nemaji krem.""To mě nezajima!""Jsem vam to řikal, pane poručiku." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 "Vojine! Jak to, ze nemate vylestěne boty?""To vas nezajima, pane poručiku.""Co si to dovolujete, vojine? Jestli mi to okamzitě nevysvětlite, tyden basy!""Pane poručiku, vojin Vonasek! Nemam vylestěne boty, protoze ve skladu nemaji krem.""To mě nezajima!""Jsem vam to řikal, pane poručiku." jo tak nějak to chodí........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Debilita roku? Jasný vítěz je s předstihem Lídl svým eshopem. Nenabízí v něm totiž potraviny, LOL.A ani neplánují potraviny přes eshop prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Tak úplně bych to nehanil.Spousta lidí tam ty akční hadry a jiný blbosti nakupuje...svý zákazníky si to zjevně našlo i jinde za hranicemi, a rozdíl mezi provozováním e-shopu s jídlem, a bez jídla bude setsakra velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 To je v hajzlu todlencto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ten spotřebák co tam prodávají je v drtivé většině případů zoufalý brak. Čekal bych, že eshop řetězce s potravinami bude mít v nabídce potraviny,takhle je to taková cheap verze Tchibo nebo co to vůbec je. V každém případě úsměvné, vsadím se že potraviny v obchodech nakupovat bude brzy přežitek.Zahraniční to jasně potvrzuje, řetězce zavádějí eshopy a podíl lidí nakupujícíchpotraviny online je tam pětinásobný než u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 4 VL: Ten Matula bude slušnej matroš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky