Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Možná to vidím zkresleně, nebo naivně, nevím, ale přijde mi, že za minulého režimu se o některých společenských problémech veřejně mluvit nemohlo, tak se na to dělaly vtipy. A dnes se o některých společenských problémech, přestože je všichni vidí, opět nesmí mluvit a kdo o nich mluví, je ihned nazván rasistou, extremistou, nebo podobným istou. To je opravdu pokrok :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@@ Dantechno, filo-boxer: To přirovnání je funkční. Nebylo myšleno tak, aby se dotklo zmíněné národnosti/vyznání. Mělo připomenout, co je to ta xenofobie a jak by se k ní mělo přistupovat. Proto provokativně. BTW: V Osvětimi jsem byl dvakrát.

@ chacharoid: já sem rasismu nezatáhl, ALE

@ all: uvědomuji si, že co funkční není, je rozmazávání, jehož jsem se dopustil. Otírám se ironicky o proklamované chronogentlemanství, aniž bych naznal, že gentleman si spadlé vidličky nevšímá. A kazím vlákno.

Samozřejmě z postnutého vtipu neindukuji, že Dantechno je yyyy. Není to první podobný vtip a mnoho to neznamená. Jen mě nějak vytočilo to několikapříspěvkové opatlávání se tématem xxxx.

Takže ještě ještě jednou: pojďme dál, ať to tu místo srandy nemusí všichni číst. Kdyby mne teď napadal dobrý vtip, postnu ho, ať se posunem. Asi to bude muset někdo udělat za mě :)

------------

Pozn.: Když opakovaně říkám, pojďme dál, nezrazuji nikoho od reakce na mne. To ustojím. Jen nechci být dál příčinou zanášení srandavlákna, už jsem se dvakrát omluvil.

Pozn. 2: Když se omlouvám, omlouvám se za kažení vlákna. Ne za své názory a způsob jejich vyjádření. Jen to tady nemá cenu řešit, každý umí být keyboard warrior a já se v tom neměl patlat. Pokud nedostanu ban a uvidíme se třeba někdy u piva, téma vaší nadřazenosti cikánům, židům, Židům, ženám, homosexuálům, vvvv, wwww, zzzz raději neotvírejte. Grrr.

Odkaz ke komentáři

Možná to vidím zkresleně, nebo naivně, nevím, ale přijde mi, že za minulého režimu se o některých společenských problémech veřejně mluvit nemohlo, tak se na to dělaly vtipy. A dnes se o některých společenských problémech, přestože je všichni vidí, opět nesmí mluvit a kdo o nich mluví, je ihned nazván rasistou, extremistou, nebo podobným istou. To je opravdu pokrok :)

Ano, máš pravdu, je to pakárna. A asi to taky provokuje ty vtipy. Ale ono odpustit si vtip bolí míň, než když jsi menšina a dotáváš nálepku. Mnohem míň, myslím.

Ale dost, jdu vzpomínat na vtip.

Odkaz ke komentáři

Tak jeden hezký, lidský, sportovní.

Zápas Manchester vs. Arsenal. Vstupenky vyprodány dlouho předem. Nesehnatelné ani na černém trhu.

Na hlavní tribuně prázdné místo. Muž z jedné strany volného sedadla se nakloní k muži z druhé strany:

"Chápete to? Vyprodáno dlouho předem. Lístky ani na černém trhu. A tady jen tak, volný místo! To mi hlava fakt nebere, kdo to moh takhle vypustit?!?"

"No, víte, tady měla sedět moje žena. Ale zemřela."

"Jé, tak to promiňte, to sem fakt nechtěl, upřímnou soustrast."

"To nic."

Chbíli sledují zápas, pak to prvnímu fanouškovi nedá:

"Promiňte, že se k tomu ještě vracím, nechci vypadat vlezle, ale přece jenom: Vyprodáno dlouho předem, lístky ani na černém trhu, to jste určitě mohl pozvat nějakýho kamaráda, nebo příbuznýho, určitě by vám utrhli ruce."

"Von nikdo nemoh."

"Ale nepovídejte, Manchester a Arsenal, to by si čas udělali!"

"Ne, všichni sou na pohřbu..."

A jestli to tu už bylo, tak snad prodam hodinky.

Odkaz ke komentáři

Teatime: ty sis vždy odpustil vtipy na "menšiny"? Třeba o blondýnách, policajtech, doktorech, jiných národnostech atd?

Gentleman se snaží nereagovat :blowup:

Policajt a doktor je volba, blondýna často taky. Kolegyně blondýny mají tyto vtipy rády, kolega cikán...ale ne, končím. Vlastně už jsem Ti odpověděl v předminulém postu, potřetí se neomlouvám. Kdyby Tě to fakt zajímalo, pozvi mě na pivo.

A teď abych vymejšlel další vtíp...

Odkaz ke komentáři

Jeden psychologizující:

Jé, rád tě vidim, ták có, jak jé?

Ále, bydlim v hotelu, rozvádíme se...

Ajaj, co tak najednou, dyť vám to dycky tak klapalo!

Ále, prosim tě - kvůli jednomu blbýmu přeřeknutí.

Tomu nerozumim, jakýmu přeřeknutí?

No, přišel sem večer z práce, jako dycky. Políbil sem ženu, jako dycky a jako dycky jí chtěl říct: Miláčku, tobě to dneska luší. A přeřek sem se.

Jak ses přeřek, cos řek?

Ty krávo blbá, zkazilas mi život...

Odkaz ke komentáři

Potkají se dva ventily a říkají: A sakra :-)

Jde Bůh a nese pytel s debilama.Najednou zakopne a debilové se rozsypou.Bůh se naštve a říká: "No nic,sbírat je nebudu,Praha prostě bude tady."

Každý si dosadí svoje oblíbené město:-)

Odkaz ke komentáři

Cekam dnes vecer na metro na Radlicich, kolem mne jde ruska se dvema klukama a ja jsem svedkem nasledujici konverzace:

(volny preklad, M-matka, S-syn)

M: At uz to slovo nikdy neslysim!

S: Jake?

M: Gej!

S: A proc?

M: Protoze gej je debil ktery s*ka chlapy!

Jsem v tu ranu vyprsknul smichy

Pripomelo mi to jeden vtip (taky preklad z rustiny, tak to asi ztrati riz originalu, ale presto):

Sedi vesela spolecnost u stolecku, rozpraveji si vtipy, vsichni nevahaji prihodit svou trosku do mlejna a jen jedna divka skromne sedi v koute a nic nerika. Po chvili se prihlasi, ze tedy taky zna jeden vtip ale je tam sproste slovo a ona se stydi. Cela banda ji premlouva, at ho tedy povi. Po 10 minutach presvedcovani z divky vypadne ze sproste slovo je "prd*l" a vsichni ji do vypraveni povzbudi. Divka tedy zacne: "M*daji takhle dva bu*eranti..."

Upraveno uživatelem smarter
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...