Baker Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 No tak to je soda. To je tvrdsi, nez Ceska Soda, nebo Pythoni. To je skutecne jen pro otrla hovada. :-) Ale jisty druh cerneho humoru to je. To mas pravdu. Ale ona to zas takova p...l nebude. Pustte si Skromacha, jak hrima, ze lide s platem nad... (nepodstatne) holt budou mit mensi auta a mensi bazeny, protoze musi byt solidarni . Kdyz posloucham jejich retoriku, nepochybuju, ze ve volbach (zel) zvitezi. Aby pak krome aut a bazenu nedoslo (obrazne receno) i na vetsi hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Švajčiarsky dizajnér ozdobil hodinky dinosaurím trusom ŽENEVA - Švajčiarska hodinárska firma chce predávať hodinky, v ktorých štandardné súčiastky a výzdobu zo zlata, diamantov alebo titanu nahradí oveľa prozaickejšia substancia - dinosaurí trus. Ako informovala agentúra AP, hodinky má vyrábať vo Švajčiarsku sídliaca spoločnosť Arty. Budú mať dielce zo skamenených výkalov vyhynutých živočíchov a remienok vyrobený z kože americkej ropuchy obrovskej. Majú stáť približne 11 tisíc dolárov (asi 8 100 eur). Dizajnér Yvan Arpa tvrdí, že trus pochádza z bylinožravcov, ktorí vyhynuli pred 100 miliónmi rokov v oblasti, kde dnes ležia Spojené štáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 To mi připomnělo tohle: http://www.youtube.com/watch?v=qTEvJ2Tl8Ss jezisi maria,tak to je horor,toto spravit s takou legendou,to je na trest smrti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 To mas pravdu. Ale ona to zas takova p...l nebude. Pustte si Skromacha, jak hrima, ze lide s platem nad... (nepodstatne) holt budou mit mensi auta a mensi bazeny, protoze musi byt solidarni . Kdyz posloucham jejich retoriku, nepochybuju, ze ve volbach (zel) zvitezi. Aby pak krome aut a bazenu nedoslo (obrazne receno) i na vetsi hodinky... Ono kromě toho všeho hlavně brzo dojde i na to, co kdo říká, co kdo a kde píše a dokonce co si myslí. Vždyť už dnes si archivují své odpůrce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Ono kromě toho všeho hlavně brzo dojde i na to, co kdo říká, co kdo a kde píše a dokonce co si myslí. Vždyť už dnes si archivují své odpůrce... Pak si sbalim tornu a vyrazim do sousedniho saska. Rok budu prodavat hotdogy nekde v bufetu, abych dal do kupy a vymakal svoji nepouzivanou nemcinu a pak se necham zamestnat v GO nebo u Langeho a budu provazet navstevniky po fabrice . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Pánové to už chcete tahat politiku i sem? Ještě mi dejte ban za to že nehodlám volit žádnou ze současných parlamentních stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Pak si sbalim tornu a vyrazim do sousedniho saska. Rok budu prodavat hotdogy nekde v bufetu, abych dal do kupy a vymakal svoji nepouzivanou nemcinu a pak se necham zamestnat v GO nebo u Langeho a budu provazet navstevniky po fabrice . Dobrý plán, taky mám podobný Chtěl jsem napsat jeden vtip, ale nebyl moc vtipnej, tak na to kašlu, ještě bych dostal BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Klip s Michalem Davidem je fakt heavy, ale asi bych hned nestahoval kalhoty, docela dobrý je komentář Ondřeje Hejmy v iDnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Umí tady někdo plést provazy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Umí tady někdo plést provazy? to se v lágru naučíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 to se v lágru naučíš Já právě myslel jako prevenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 to se v lágru naučíš Nenadarmo se rika, ze historie se opakuje. Tado, MVS Lemanie uz mas, takze to, co bude nasledovat, je jasne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Nenadarmo se rika, ze historie se opakuje. Tado, MVS Lemanie uz mas, takze to, co bude nasledovat, je jasne... No počkej, počkej, Lemanie se fasovali až za komančů (některý teda ještě před rokem 48) Takže ty moje nosil nějakej soudruh a navíc mám i nějaké ty dělnické hodinky jako Strely, Signaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 (upraveno) Umí tady někdo plést provazy? tak na to bych nějaké kontakty měl :-) ale provaz se dá snadno koupit v libovolném množství, plést netřeba. Hlavně je potřeba umět vázat, to se hotové nekoupí. Tady je něco ke studiu Uzlování edit: ten debilní policajt v systému cenzuruje i url, v tom odkazu si holt budete muset ručně dopsat místo hvězdiček slovo g.r.i.n.g.o samozřejmě bez těch teček. Upraveno 16. března 2010 uživatelem PepaSFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 (upraveno) Jojo, my se to ve skautu učili hned jako první uzel KLIK EDIT: Tak ani můj ani pepův odkaz nefunguje - je to konspirace! Upraveno 16. března 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 ja jo, proc? a uzlovani - dam furt tak 40-50 uzlu, zakladni petku furt pod minutu, obcas to rukam pripomenu... Uvidíme koncem května To pletení je jen záloha, kdyby v krámech došly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Uvidíme koncem května To pletení je jen záloha, kdyby v krámech došly hele Tado ty se to učit nemusíš, tobě jako buržoaznímu synkovi upletou provaz jiní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 hele Tado ty se to učit nemusíš, tobě jako buržoaznímu synkovi upletou provaz jiní No, jestli se bude věšet v tomhle gardu, tak jsem celkem v klidu - v Ostravě se zhoupneš první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 No, jestli se bude věšet v tomhle gardu, tak jsem celkem v klidu - v Ostravě se zhoupneš první to jo, ale ne pro původ, ale pro protistranické kecy... jak vidím oranžovou hned se mi splašej kopyta, beztak jsem už někde vedený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky