Hasič Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 ZNÁM JEDNU dÁŠU, že kdyby všichni, co jí trtkali a napsali, by musela být ta bankovka jako bilbord s paroubkem u dálnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 ZNÁM JEDNU dÁŠU, že kdyby všichni, co jí trtkali a napsali, by musela být ta bankovka jako bilbord s paroubkem u dálnice čoveče odkud jsi? Já totiž taky takovou jednu znám, tak jen pro zajímavost, zda je to ta stejná :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 čoveče odkud jsi? Já totiž taky takovou jednu znám, tak jen pro zajímavost, zda je to ta stejná :-))) Z chomutova, se tu říká, kdo neměl Dášu, není severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Z chomutova, se tu říká, kdo neměl Dášu, není severočech uff to se mi ulevilo, to bude jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Se mi líbí nahlásíme to paní učitelce nebo poldum. To jsou nej zhulenci! rada naD ZLATO! Nehulej spíš hasiči...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Nehulej spíš hasiči...? jéjé, když hoří ťamanům zahradnictví, té mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 KLIK Tado to je strašný, tohle se může líbit snad jen salámovi... Za vše komentář od uživatele segsiboj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Tado to je strašný, tohle se může líbit snad jen salámovi... Za vše komentář od uživatele segsiboj... Jo, 2x dobrý pro psychický zdraví to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) Jo, 2x dobrý pro psychický zdraví to není. Nahodou, ja uz sjizdim jeho dalsi songy. Ma uzasne melódie Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 doufám, že to tu ještě nebylo, zajímavé jednání na infolince ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Z chomutova, se tu říká, kdo neměl Dášu, není severočech Jedna taka dasa je aj v SR - asi hlupa nahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Tado to je strašný, tohle se může líbit snad jen salámovi... Za vše komentář od uživatele segsiboj... Tvl, víš, co mě to stálo sebezapření, pevné vůle a myriád neuronů, aby se ze mně tehdy stal dočasný LuŠtěLovský kunsthistorik? Jinou možnost jsem tehdy neměl, vzhledem k mnohým rýpavým dotazům . Jsem si teď bohužel vzpomněl na Pepu Melena a jdu ve vyblejt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Na námestí je demonštrácia rómov za prácu. Protestujú, že ich nechcú zamestnávať, lebo sú rómovia. V dave sa objavujú heslá: "My chceme prácu", "Zamestnanie aj rómom", "Stop diskriminácii rómov pri prijímaní do zamestnania" a podobné (vtipné) heslá. Zrazu pri dave zastane autom podnikateľ a na jedného z nich zakričí: - Hej Dežo, mám pre teba prácu, pod robiť. A Dežo: - Prečo ja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 pivni teleport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 pivni teleport Jdeme do něj? Kubson by ho mohl objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Muž sedí doma na gauči, dívá se na televizi, když z kuchyně slyší hlas své manželky... "Co si dáš k večeři miláčku? Kuřátko, hovězinku, nebo jehňátko?" Muž radostně zavolá: "Děkuji, dám si kuřátko." Z kuchyně se ozve: "Ty si naser. Ty tam máš pomazánku! Já si povídám s kočkou." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 pivni teleport Ty voe to nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 http://zpravy.idnes.cz/emigrujte-do-vatika...1218_domaci_abr tak nevím jestli to je ještě humor, kua kde to žijeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 pivni teleport Tento vynalez nieje na skodu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky