Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ZNÁM JEDNU dÁŠU, že kdyby všichni, co jí trtkali a napsali, by musela být ta bankovka jako bilbord

s paroubkem u dálnice :)

Odesláno
ZNÁM JEDNU dÁŠU, že kdyby všichni, co jí trtkali a napsali, by musela být ta bankovka jako bilbord

s paroubkem u dálnice :)

čoveče odkud jsi? Já totiž taky takovou jednu znám, tak jen pro zajímavost, zda je to ta stejná :-)))

Odesláno
čoveče odkud jsi? Já totiž taky takovou jednu znám, tak jen pro zajímavost, zda je to ta stejná :-)))

Z chomutova, se tu říká, kdo neměl Dášu, není severočech :thumbsup_anim:

Odesláno
Se mi líbí nahlásíme to paní učitelce nebo poldum. To jsou nej zhulenci! rada naD ZLATO!

Nehulej spíš hasiči...?

Návštěvník Tada
Odesláno
Tado to je strašný, tohle se může líbit snad jen salámovi... ;)

Za vše komentář od uživatele segsiboj...

Jo, 2x dobrý pro psychický zdraví to není.

Návštěvník salamio
Odesláno
Tado to je strašný, tohle se může líbit snad jen salámovi... ;)

Za vše komentář od uživatele segsiboj...

Tvl, víš, co mě to stálo sebezapření, pevné vůle a myriád neuronů, aby se ze mně tehdy stal dočasný LuŠtěLovský kunsthistorik? Jinou možnost jsem tehdy neměl, vzhledem k mnohým rýpavým dotazům :crying_anim02: :D.

Jsem si teď bohužel vzpomněl na Pepu Melena a jdu ve vyblejt :suicide_anim:.

Odesláno

Na námestí je demonštrácia rómov za prácu. Protestujú, že ich nechcú zamestnávať, lebo sú rómovia. V dave sa objavujú heslá: "My chceme prácu", "Zamestnanie aj rómom", "Stop diskriminácii rómov pri prijímaní do zamestnania" a podobné (vtipné) heslá. Zrazu pri dave zastane autom podnikateľ a na jedného z nich zakričí:

- Hej Dežo, mám pre teba prácu, pod robiť.

A Dežo:

- Prečo ja?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Muž sedí doma na gauči, dívá se na televizi, když z kuchyně slyší hlas své manželky...

"Co si dáš k večeři miláčku? Kuřátko, hovězinku, nebo jehňátko?" Muž radostně zavolá: "Děkuji, dám si kuřátko."

Z kuchyně se ozve: "Ty si naser. Ty tam máš pomazánku! Já si povídám s kočkou."

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...