pykof Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Tož na mě při uklízení chuchla historie No kedysi za federácie koloval vtip: V rozmnožovni Federálneho zhromaždenia sa rozmnožovali poslanec s poslankyňou .....
Helex Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) Tohle už sem dávám podruhý, ale v odpovědi na ten skvělej videoklip prostě nemůžu jinak http://www.youtube.com/watch?v=nXbSfr9zOOE BOMBA!!! Ty krávo, to se tu ale rodí hitparádička Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem Helex
utrejch Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nXbSfr9zOOE BOMBA!!! Ty krávo, to se tu ale rodí hitparádička doufam ze to neni repost
Quasar007 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Tommy Seebach je koukám nevyčerpatelnou studnicí inspirace: Něco pro příznivce jsou také vydaření a nakonec Z trochu jiného soudku tu máme klasiku z ...
yarda Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 To je neuvěřitelný Přátelé, od rána, kdy jsem si to pustil, mi celý den zní v hlavě "hoo-hóó-tro-lo-lóó" a pár lidí se mne ptalo, čemu se pořád usmívám. Večer jsem to pustil ženě, čekala něco jimého, minulý klip z tohohle fóra, který jsem jí přehrával, byl s tím týpkem, co se netrefil při doggy stylu, ale teď se taky se bavila. Pak mi řekla, že je ráda, že se mi to líbí, že po volbách mi to budou z rádia hrát furt.
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 na nic nema naprosto genialne sestrihany
Heky Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Když už jste to pánové takhle rozjeli, tak to roztočíme pořádně! Nejprve proslulý Max Raabe: Max Raabe - In der Bar zum Krokodile A pak přeřadíme na další level: Doporučuju projet i další úžasné songy těchto nadějných interpretů
Alessio Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Na Gunthera a jeho "mary kiss my ***" se nedá zapomenout http://www.youtube.com/watch?v=KoyQnEylc5I...feature=related
911 Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Řecká historická perlička: V roce 2006 se řečtí statistikové pokusili o husarský kousek: revidovali výši hrubého domácího produktu o 25 procent směrem vzhůru! Jak dosáhli tohoto hospodářského zázraku? Manolis Kontopyrakis, šéf řeckého statistického úřadu, zcela seriózně uvedl v rozhovoru pro agenturu Reuters: ?Revidovaný HDP bude obsahovat také část výnosů z ilegálních aktivit, například z pašování cigaret a alkoholu, prostituce a praní špinavých peněz.? Nutno dodat, že Eurostat tento pokus o vylepšení poměru dluh/HDP příkře odmítl.
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 V Jičíně jsem se přichomýtl na mítink ODS a tohle tam měli na stojanech:
pete Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 V Jičíně jsem se přichomýtl na mítink ODS a tohle tam měli na stojanech: Když už jsi u těch mítinků
tombed Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 to je hnus fialový... ale holt každý hlas pro ně dobrý... já snad budu muset emigrovat
lolohh Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 to je hnus fialový... ale holt každý hlas pro ně dobrý... já snad budu muset emigrovat Neboj, ta pani dole je od 911. Udělali si tam chlastačku, ale prej je volit nebudou.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 to je hnus fialový... ale holt každý hlas pro ně dobrý... já snad budu muset emigrovat Spíš hnus oranžový. Ještě mám jednu (taky z mítinku ODS):
brett Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Kamile, to už pro mě není humor .... Protože když to vidím, tak mám husí kůži!
Návštěvník Kamil Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Kamile, to už pro mě není humor .... Protože když to vidím, tak mám husí kůži! To se snad nemůže stát!
Karki Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Trošku mimo mísu,ale po přečtení tohoto příspěvku,jsem si hned vybavil mail který mi přišel.Ve středu jsem náhodou hovořil s zaměstnamce Ostravské radnice a ten mi potvrdil,že je to pravda.Jestli je tak potěš. Duchod.txt
tombed Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Neboj, ta pani dole je od 911. Udělali si tam chlastačku, ale prej je volit nebudou. jéžiš upřimnou soustrast 911...
brett Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Nějaký občan ČR mužského pohlaví někde v hotelu ve Varšavě .... ... stojí v hotelové chodbě a pokojská se ho ptá: "Pan szuka mieszkanie?" A pán odpoví: "Ne, pan zmeškal šukanie"
Doporučené příspěvky