Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Trošku mimo mísu,ale po přečtení tohoto příspěvku,jsem si hned vybavil mail který mi přišel.Ve středu jsem náhodou hovořil s zaměstnamce Ostravské radnice a ten mi potvrdil,že je to pravda.Jestli je tak potěš.

Doufám, že zaměstanec Ostravské radnice pracuje na místě adekvátním jeho informovanosti.

http://www.podnikatel.cz/clanky/romum-se-p...-vsem-ostatnim/

Návštěvník SukHoi
Odesláno

ale, že vypadá pořád dobře co ? - chvilku jsem myslel, že to je Kamil v novejch rajbenech :lol2:

Odesláno
ale, že vypadá pořád dobře co ? - chvilku jsem myslel, že to je Kamil v novejch rajbenech :lol2:

To není Kamil.

Ke Kamilovi se všichni netočí zády ...

Tenhle pán vypadá skvěle, ale očividně ho mají ostatní u zadku ...

Odesláno

Hm tak tohle se Kamilovi líbit jistě nebude.

Viděl by jsme to na novou značku brýlí. :-) :smile_anim:

Odesláno

Kohn telefonuje synovi z Tel Avivu do Chicaga:

"Mám pro tebe velkou novinu, Davide, s matkou se budeme rozvádět."

"Papa, to nemyslíš vážně?! Po tolika letech? Vždyť už to snad ani nemá smysl! A budou svátky!"

"Právě po tolika letech jsme se rozumně rozhodli, že vzájemného utrpení už bylo dost, aspoň na stará kolena se už

nebudeme trápit. Buď tak hodný,zavolej to své sestře."

David tedy zavolá sestře:"Ráchel, poslouchej, volal mi otec a prý se chtějí s matkou rozvést!"

"Po 45 letech manželství?! A před svátky?! To nemyslí vážně! Nech to na mně!"

Ráchel volá otci: "Tati, poslouchej, nebudete s matkou nic dělat, rozumíš NIC, dokud s Davidem nepřijedeme!"

Kohn se spokojeně obrátí na manželku a povídá: "A je to, Rebeko, ... přijedou oba na svátky a letenky

si zaplatí sami!"

Odesláno

Lada napsal kocoura Mikeše někdy okolo roku 1938 a Romové ho dočetli až v roce 2010.

Až se naučí číst i Vietnamci, máme po Rákosníčkovi...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...