spineshank Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 # # # # # Mladá dívčina si nabalí stařečka a těší se, že ho o svatební# # # # # noci usouloží k smrti, aby po něm mohla dědit.# # # # # # # # # # Svlékne se, lehne si na postel, a čeká, až manžel vyjde z koupelny.# # # # # # # # # # Ten vyleze, s prezervativem na svém 30 cm dlouhém údu, špunty v uších# # # # # a kolíčkem na nose.# # # # # # # # # # Dívčina se ho vyděšeně ptá, co to má všechno znamenat, a stařík# # # # # odpoví:# # # # # # # # # # "Jsou dvě věci, které k smrti nesnáším.# # # # # # # # # # Ječící ženská a smrad ze spálené gumy...!" 1 1
spineshank Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 tak tenhle mě rozsekal # # # Na třináctém poschodí hoří. Přijedou hasiči, nachystají plachtu a# chytají# # # skákající lidi. První skáče cikán. Těsně předtím než dopadne, hasiči# uhnou # # # s plachtou. Jeden z nich křičí: "Hééj, ty spálené nám sem nehažte!" 2 2
Patrik Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 Tohle hlášení jsem skutečně obdržel Si říkám, "to že jsi paranoidní ještě neznamená, že po tobě nejdou" Zdravím, stává se mi, a to opakovaně že mi někdo v průběhu práce zasahuje do i-netové pošty- tj odstrańuje zprávy nebo jejich části, když píšu, nebo je za mne odesílá, aniž to zadám, asi když má pocit, že se tomu věnuji příliš dlouho...To mám přičítat čemu? A je možné se toho nějak vyvarovat? Děkuji
mechano Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Tohle hlášení jsem skutečně obdržel Si říkám, "to že jsi paranoidní ještě neznamená, že po tobě nejdou" Zdravím, stává se mi, a to opakovaně že mi někdo v průběhu práce zasahuje do i-netové pošty- tj odstrańuje zprávy nebo jejich části, když píšu, nebo je za mne odesílá, aniž to zadám, asi když má pocit, že se tomu věnuji příliš dlouho...To mám přičítat čemu? A je možné se toho nějak vyvarovat? Děkuji Běžné, mě se to taky děje, třeba ze dne na den se mi mění funkce knofliků, a napsané zprávy se mi taky mažou.
Diamondking Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 Návod na používání vuvuzely: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 Putin svolal Státní dumu a hovoří k ní: "Takhle to dál nejde! Musíme udělat pořádek v těch časových pásmech! Ráno volám do Pekingu a chci přát k narozeninám a tam mi říkají, že už to bylo včera. Hned na to chci kondolovat ve Varšavě a dovídám se, že ještě neodletěli...! 1
Aldo Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 LOL (jestli je to skutecny) tak je to fakt narez!!!
Jay Doll Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 (upraveno) LOL (jestli je to skutecny) tak je to fakt narez!!! Jen bych dodal překlad: Snubní souprava - 2000 dolarů Sada snubních prstenů... nikdy nepoužitá... na rozdíl od nevěsty, kterou jsem doma objevil přímo v akci při "Gang Bangu" se čtyřma černochama když jsem se neočekávaně vrátil dříve ze služební cesty. Edit: Pro kněze a ostatní žijící v celibátu, gang bang je mnohonásobná penetrace jedné ženy vícero muži najednou Upraveno 22. června 2010 uživatelem Jay Doll
911 Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 Jen bych dodal překlad: Snubní souprava - 2000 dolarů Sada snubních prstenů... nikdy nepoužitá... na rozdíl od nevěsty, kterou jsem doma objevil přímo v akci při "Gang Bangu" se čtyřma černochama když jsem se neočekávaně vrátil dříve ze služební cesty. a co je Gang Bang nam prelozi Nig nebo Bandi:)
JDenver Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 Blondýna meje auto. ODKAZ To snad musí porušovat přírodní zákony aby byl někdo takhle blbej.
Traveller Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 a co je Gang Bang nam prelozi Nig nebo Bandi:) Oni mají nějaké praktické zkušenosti?
puralex Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 Jezis chodi zadumane po nebi a premysli o starych casech a jeho otci Josefovi. Uvidi stareho muze a jde k nemu. J:"Prominte, hledam sveho otce."Stary muz(SM):"Jaka nahoda, hledam sveho syna."J:"No, muj otec nebyl muj biologicky otec, ale miloval me jako sveho syna."SM:"Jaka nahoda, muj syn nebyl muj opravdovy syn, ale miloval jsem ho jako sveho."J:"No, muj otec byl tesař."SM:"Ja jsem take tesař!"J:"To neni mozne! Kdyz sem byl dite tak jsem odesel z domova a kdyz sem se po dlouhe dobe vratil zazil jsem magickou transformaci a stal jsem se necim uplne jinym."SM:"Ne, presne tohle se stalo i memu chlapci!!"J:"TATI!?"SM:"Pinokio?!" 2
Koniferka Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 něco černého humoru na téma ropná skrva u USA a reakce BP : zde
Jay Doll Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 něco černého humoru na téma ropná skrva u USA a reakce BP : zde Tady je to na youtube: Sice bez titulků, ale hlavně bez reklam!
Doporučené příspěvky