Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Syn přijde domů a říká tátovi: ´Táto, dnes jsem měl první pohlavní styk.´ Táta na to: ´Sedni si, promluvíme si.´ Syn odpovídá: ´Nemůžu, ještě mě bolí zadek?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dva kamarádi popíjejí večer v hospodě a jeden se začne druhému svěřovat.

?Nevím, co už mám dělat, když se vracím v noci domů z hospody.

Nejdříve, než vjedu na příjezdovou cestu ke garáži, tak vypnu motor,

pak světla a zajedu tam setrvačností. Potom si sundám boty, po špičkách vyjdu schody nahoru a v koupelně se odstrojím. Opatrně si lehnu do postele, ale moje žena se stejně vzbudí a začne na mě ječet, co si to dovoluji přitáhnout domů zase tak pozdě!?

?Jo kamaráde, ty máš úplně špatný přístup k věci. To já do garáže vletím, až skřípají brzdy, vyřítím se po schodech nahoru, hodím boty do skříně, skočím do postele, plácnu ji přes zadek a zeptám se:

?Jsi taky tak nadržená jako já??

A ona předstírá, že je v hlubokém spánku??

Odkaz ke komentáři

Ohledně Remiho jsem taky rozpolcenej.

Některý gagy jsou geniální např. šnek, fotbalový zápas a lá liga mistrů atd.

Na druhou stranu jsou primitivnosti, za který, kdyby mi udělal on, s radostí natlouk např. ty brejle...

Odkaz ke komentáři

Žena se ptá manžela: ´Viděl jsi někdy zmuchlanou stovku?´ ´Ne,´ říká muž znuděným hlasem. Manželka před ním zmuchlá stovku. ´A viděl jsi někdy zmuchlanou tisícovku?´ ´Ne.´ - ´Tak se podívej...´ a muchlá před ním tisícovku. Pak se ho ptá: ´A viděls někdy zmuchlaných osm set tisíc?´ Muž na to nechápavým hlasem: ´Ne...´ ´Tak to se jdi podívat, stojí v garáži.

Mami, můžu se jít koupat do moře?´ ptá se malá holčička. ´V žádném případě, dítě. Vlny jsou příliš vysoké.´ - ´A tatínek se koupá!´ - ´Tatínek může, on je pojištěný na moc velké peníze!´

Novomanželka peče štrůdl. Před tím, než ho vloží na pekáč do trouby, tak odřízne oba konce. Manžel se na to dívá a ptá se, proč je odřezává. ´Takhle jsem se to naučila od maminky,´ odpoví mu manželka. Za měsíc jedou navštívit manželčiny rodiče a tam manžel vidí, jak tchýně odřezává konce štrůdlu. Zeptá se tedy proč. Tchýně mu odpoví: ´Protože mám malej plech!´

Odkaz ke komentáři

Jede takhle Heisenberg po dalnici a stavi ho policajti. Jeden prijde k nemu pocka az stahne okynko a rika "Pane ridici zdalipak vite jak rychle jste jel?" a Heisenberg na to "No to opravdu nevim, ale za to presne vim, kde jsem."

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...