Plukovnik Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Syn přijde domů a říká tátovi: ´Táto, dnes jsem měl první pohlavní styk.´ Táta na to: ´Sedni si, promluvíme si.´ Syn odpovídá: ´Nemůžu, ještě mě bolí zadek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Dobrá pfka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7pb5HfFQRLA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gangland.cz Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Vtip:Vojáci týden nehybně leží v zákopu a očekávají útok. Vtok se kapitán ptá vojáka: ,,Vy masturbujete?" voják:,, ne, natahuji hodinky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Od 55. sekundy zhruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 pry je dneska svatek Silly Walks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Dva kamarádi popíjejí večer v hospodě a jeden se začne druhému svěřovat.?Nevím, co už mám dělat, když se vracím v noci domů z hospody.Nejdříve, než vjedu na příjezdovou cestu ke garáži, tak vypnu motor,pak světla a zajedu tam setrvačností. Potom si sundám boty, po špičkách vyjdu schody nahoru a v koupelně se odstrojím. Opatrně si lehnu do postele, ale moje žena se stejně vzbudí a začne na mě ječet, co si to dovoluji přitáhnout domů zase tak pozdě!??Jo kamaráde, ty máš úplně špatný přístup k věci. To já do garáže vletím, až skřípají brzdy, vyřítím se po schodech nahoru, hodím boty do skříně, skočím do postele, plácnu ji přes zadek a zeptám se:?Jsi taky tak nadržená jako já??A ona předstírá, že je v hlubokém spánku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 (upraveno) Od 55. sekundy zhruba Carrey dobrý, ale tohle je správná magořina :D. Cca od 1:05, pokud nevládnete extra angličtinou . Upraveno 7. ledna 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 ked sme pri tom jimovi...toto tiez stoji za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Best of REMI 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Best of REMI 2010 na to jak mam rad humor, tak me prijde jako kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Souhlas, podle mě je to nevychovanej spratek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Ohledně Remiho jsem taky rozpolcenej. Některý gagy jsou geniální např. šnek, fotbalový zápas a lá liga mistrů atd. Na druhou stranu jsou primitivnosti, za který, kdyby mi udělal on, s radostí natlouk např. ty brejle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 no a to je ten prirodzeny vyber v prirode, kazdy ma rad nieco ine, niekto odtial potial niekto inak. niekto bloncky niekto brunetky no a remi berie cele spektrum, chalani trochu nadhladu prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Nadhled můžeš mít doma u monitoru, ale při některých jeho "vtípcích" bys naživo asi uvažoval jinak... Často by opravdu potřeboval spíš proplesknout než poplácat po rameni jak je dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 License to kill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Žena se ptá manžela: ´Viděl jsi někdy zmuchlanou stovku?´ ´Ne,´ říká muž znuděným hlasem. Manželka před ním zmuchlá stovku. ´A viděl jsi někdy zmuchlanou tisícovku?´ ´Ne.´ - ´Tak se podívej...´ a muchlá před ním tisícovku. Pak se ho ptá: ´A viděls někdy zmuchlaných osm set tisíc?´ Muž na to nechápavým hlasem: ´Ne...´ ´Tak to se jdi podívat, stojí v garáži. Mami, můžu se jít koupat do moře?´ ptá se malá holčička. ´V žádném případě, dítě. Vlny jsou příliš vysoké.´ - ´A tatínek se koupá!´ - ´Tatínek může, on je pojištěný na moc velké peníze!´ Novomanželka peče štrůdl. Před tím, než ho vloží na pekáč do trouby, tak odřízne oba konce. Manžel se na to dívá a ptá se, proč je odřezává. ´Takhle jsem se to naučila od maminky,´ odpoví mu manželka. Za měsíc jedou navštívit manželčiny rodiče a tam manžel vidí, jak tchýně odřezává konce štrůdlu. Zeptá se tedy proč. Tchýně mu odpoví: ´Protože mám malej plech!´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 (upraveno) Jede takhle Heisenberg po dalnici a stavi ho policajti. Jeden prijde k nemu pocka az stahne okynko a rika "Pane ridici zdalipak vite jak rychle jste jel?" a Heisenberg na to "No to opravdu nevim, ale za to presne vim, kde jsem." Upraveno 8. ledna 2011 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky