boo-beek Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Plukovniku, sakra, uz trosku brzdi s tema sra*kama.Kocka spici na kole od auta, to by se mozna jeste dalo, ale nadherna roztomila tuliva kotatka bez posilat e-mailem zenskejm na matersky (i kdyz ta moje by Te za to dala do spam listu) a nedavej to sem, tohle je kurwa prevazne maskulinni spolecnost, ktera se povetsinou zajima o hodinky a dalsi veci, co zvedaj machrindex...Projdi si svych 225 postu a podivej se, co to je vetsinou za brak, vztazeno k tematum fora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackshark Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 vyhrazeno pro parkování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Plukovniku, sakra, uz trosku brzdi s tema sra*kama. Kocka spici na kole od auta, to by se mozna jeste dalo, ale nadherna roztomila tuliva kotatka bez posilat e-mailem zenskejm na matersky (i kdyz ta moje by Te za to dala do spam listu) a nedavej to sem, tohle je kurwa prevazne maskulinni spolecnost, ktera se povetsinou zajima o hodinky a dalsi veci, co zvedaj machrindex... Projdi si svych 225 postu a podivej se, co to je vetsinou za brak, vztazeno k tematum fora... Od tebe to sedí jdi si hledat minikino na nett to dovede každej kašpar sám a do té společnosti se radši neřaď.V případě že se ti to nelíbí tak sem nelez a zůstaň si ve vláknu pro hodinky když jsi tak zarytej.Mě se tu spousta vtipů fotek atd také nelíbí ale v životě by mě nenapadlo to někomu kritizovat.Dáno holt asi věkem.V 25 bych taky asi remtal.Ty koťata mi tam nechtěně ulítli protože tu po mě skákala moje 3 letá holka.Dále jsem tu byl kritizovámn za fota z jinejch servrů tak na to bych se chtěl obhájit tím že ty obrázky, fota atd mám spoustu let v PC a nikdy jsem si nevšiml že maj třeba i logo.Ale šahnem si na srdce ve směs všechny obrázky fota atd zde jsou z netu od všech.Nejsem konfliktní člověk ale nenechám do sebe narážet.Vše se dá vyřešit slušně a v klidu.Zde je vlákno Humor a bohužel ne všechny příspěvky budou všem po vůli.V případě že budeš mít ještě něco tak písni SZ nebudem to tu špinit dohady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 .......................... Já jsem rád, že to sem dáváš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Mike-72 zastance slabych a utlacovanych :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Plukovnik, boo-beek:co tak dat si pred obedom v klude caj z medovky lekarskej? Vraj to pomaha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Achjo... Trochu pochopeno, trochu nepochopeno, ale to je asi jedno... nemám nějak náladu se v tom babrat.Nicméně, jedna jediná věc - opatrně s tím věkem, to, co jsi napsal, je hloupý. Nikdy nevíš, co má kdo v kolika letech za sebou. A věř mi, že existuje plno starejch blbců, stejně tak jako plno mladejch chytrejch lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Plukovnik, boo-beek: co tak dat si pred obedom v klude caj z medovky lekarskej? Vraj to pomaha... Bylo to zbytečný.A to kočky moc v oblibě nemám.Možná na talíři ale to jsem nezkoušel.Když opominu to že mě bratr pozval do čínské restaurace na oběd kde mi oznámil že se žení.A po týdnu byla z oné restauračky natočená reportáž o vaření koček a pejsků a dali to do večerních zpráv.Jestli šlo o konkurenční boj se asi nedozvíme.Ale chutnalo at to bylo co to bylo.Jsem v klidu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Achjo... Trochu pochopeno, trochu nepochopeno, ale to je asi jedno... nemám nějak náladu se v tom babrat. Nicméně, jedna jediná věc - opatrně s tím věkem, to, co jsi napsal, je hloupý. Nikdy nevíš, co má kdo v kolika letech za sebou. A věř mi, že existuje plno starejch blbců, stejně tak jako plno mladejch chytrejch lidí. Ok.V poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Ok.V poho Happyend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 http://www.youtube.com/watch?v=c6MCKg8dVPk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 vřele doporučuju poslechnout a nezapomenout vzít kapesník,protože vám potečou slzy smíchu fakt ňůno toto http://www.uloz.to/7763659/158-mazi-wav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Tak a musím se jít přebalit ........... to je nářez!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 http://zpravy.idnes.cz/policista-dostal-za-zverejneni-hovoru-z-linky-158-na-youtube-pokutu-1ff-/domaci.asp?c=A090918_174246_domaci_abr Jsem si adresu dal do google maps. Krásná lokalita! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 (upraveno) vřele doporučuju poslechnout a nezapomenout vzít kapesník,protože vám potečou slzy smíchu fakt ňůno toto http://www.uloz.to/7763659/158-mazi-wav To nemůže být pravda? Že ne? EDIT: Tak jsem si přečetl i ten článek... no potěš... Upraveno 8. února 2011 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Jsem si adresu dal do google maps. Krásná lokalita! Vskutku nádherná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 vlevo, nebo vpravo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Myslím,že uprostřed.Taková romská klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Mike-72 zastance slabych a utlacovanych :D Dane, jdeš zítra zase na kick box? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 pár stripů klasiky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky