Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem si naordinoval kolo, projíždím malou vesničkou a říkám si, tady mají ale čmoudů a pak mě rozsekala tahle garáž" Místní to tam asi nemají lehké :smile_anim:

post-364-055744900 1312568417.jpg

Odesláno

Dnešní příběh z práce.

Volala uživatelka, že dosud nedostala toner do tiskárny.

Voláme dodavatele, jak to, že nedodal toner.

Dodavatel posílá mailem oskenované potvrzení od PPL, že zásilka s tonerem byla dodána.

Koukáme na podpis - "Kopecká". Hledáme. Žádná Kopecká ve firmě nepracuje. Ptáme se na vrátnici, ochranky, vedoucích, jestli tam někdo takový není mezi externisty a brigádníky. Není, nikdo Kopeckou nezná. Voláme všude možně, nakonec se toner našel. Děvčata z jedné kanceláře toner převzala, ale protože nevěděla co v zásilce je a bála se, že by za něco zodpovídala, tak jedna z nich se podepsala vymyšleným jménem :). No a pak se snažte držet dojem pořádku, když pracujete s takovými lidmi

• Dát hlas 1
Odesláno

Neviem ci to tu uy bolo, ale pobavil som sa...

ON a ONA v jeho izbe:

ON: zhasneš prosím svetlo?

ONA: samozrejme zlatko (zhasne svetlo)

ON: a zatiahni aj žaluzie

ONA: (celá rozrušená zatiahne žalúzie)

ON: a teraz poď ku mne pod perinu.

ONA: (vzrušene si vyzlieka mikinu a vkĺza k nemu pod perinu)

ON: paráda, a teraz sa pozri ako mi svietia hodinky..

Odesláno (upraveno)

My l e s b i a n neighbors asked me what I wanted for my birthday. They gave me a Rolex. I think they misunderstood when I said 'I wanna watch.'

Drahý, jsem ideální žena?

Ne, milá, ty ideální ženu výrazně překonáváš.

A o kolik?

Tak o 50 kg

Běží kočička přes koleje, zrovna jede lokomotíva a ujede ji kousek ocásku. Kočička se otočí a říka si: "Škoda ocásku." A tak se vrátí, vezme ujetý ocásek do tlamičky a v tom jede lokomotíva spět a přejde ji celou hlavu. A to je konec bájky.

Ponaučení: Nejedna kočička i pro malý ocásek ztratí celou hlavu.

Upraveno uživatelem kilosunky
Odesláno

Jede bloncka ve stodvacítce a najednou to chcípne. Nestartuje, nejede.

Zastaví, otevře přední kapotu a zařve: "Ku*va, někdo mi ukradl motor!!"

A začne stopovat, že jí někdo pomůže.

Zastaví druhá bloncka ve stopětce. "Jasně, pomůžu Ti, my bonďatý musíme držet pohromadě, jen si vyndám nějaký nářadí z kufru"

Otevře u svého auta zadní kapotu, usměje se a říká:"Holka, ty máš ale štěstí, bude to hned, já mám náhradní motor!"...

Odesláno

hele měl sis ty osobní údaje začernit.... víš jak, aby to někdo nezneužil...

Já chtěl, ale nevím ani kde je jméno :lol2: Ještě lepší byl proces výroby, strávil jsem na místní dopravce asi 15 minut. Vytiskli to na tiskárně na A4 s větší gramáží, nůžkami vystřihli požadovaný tvar, nalípli fotku, dali mi to do ruky a poslali k jinými okýnku zalaminovat. Rohy jsem si ostříhal sám v kanclu...
Odesláno

Já chtěl, ale nevím ani kde je jméno :lol2: Ještě lepší byl proces výroby, strávil jsem na místní dopravce asi 15 minut. Vytiskli to na tiskárně na A4 s větší gramáží, nůžkami vystřihli požadovaný tvar, nalípli fotku, dali mi to do ruky a poslali k jinými okýnku zalaminovat. Rohy jsem si ostříhal sám v kanclu...

to víš jiný kraj, jiný mrav - hlavně že to funguje... tedy aby tam nebylo napsáno: nevěřící pes, při silniční kontrole zastřelit, nebo něco v tom smyslu:-)

Odesláno

Cigarety z roku 1948 - poučení na obalu

To byla doba temna. :-) Dneska to má v rukou Morris a ten dobře ví, že varovné nápisy a obrázky jsou skvělým marketingem a zvyšují prodej:-))
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...