quequeek Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Ač nerad: Jaký je rozdíl mezi trojúhelníkem a Baníkem? Trojúhelník má 3 body... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Taky uz jsem nasel ale az Kuba me donutil se k tomu vratit a detailne prozkoumat... vidím h...o, copak jsem taman, abych hledal kočku k véče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 taky tak. nevidim kocku, nevidim vubec nic... jakej je v tom figl a kde delam chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 dyť ta kočka je vidět na první pohled Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Furt nic? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 28 sekund... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 tak ten je opravdu ze života :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Já tedy nejdřív zahlédl kočku po pravé straně těsně vedle té zvadlé rostlinky uprostřed fotky a až pak teprv tu o které se bavíte, ale nejsem si jistej jestli je to fakt kočka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 ciery humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 diky. bez toho bych to nenasel. na tyhle veci nejsem dobrej.Furt nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 dnes něco pro kulináře Kabanosová bašta: na kolečka nakrájený kabanos namažeme hořčicí, poklademe cibulí, plátkovým eidamem, zalijeme vejcem a zapečeme v troubě. Pocintáme kečupem a podáváme vice zde KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 (upraveno) Přijede malý Pepíček z Prahy za dědečkem do Ostravy a říká mu: "Dědo, tatínek mi říkal, že vy ostraváci máte malou slovní zásobu a mluvíte hrozně sprostě." "Ale p.i.č.u." na to děda. Upraveno 12. října 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 dnes něco pro kulináře Kabanosová bašta: na kolečka nakrájený kabanos namažeme hořčicí, poklademe cibulí, plátkovým eidamem, zalijeme vejcem a zapečeme v troubě. Pocintáme kečupem a podáváme vice zde KLIK Tak jsem si ten článek přečetl a je mi z toho všeho nějak špatně, nejsem si jistý, že jsi to dal do správného vlákna........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 ty vole, to stoji za shlednuti, to je neco naprosto otresnyho, obzvlast ty dorty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Tak tá šunková predkožka ma dostala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Docela hnus velebnosti Ale jako černej humor dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Ty wole to je nátěr, dávám si na rok zákaz klobásy:-)) Ještě mě dostalo, jak je nahoře v rohu reklama s tím uhlazeným gentlemanem a vedle nápis článku módní peklo, anebo Google adwords rules:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky