Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Řek bych, že úroveň tohodle fóra. Rasistickejch keců máš plnej net tak myslím, že vtipy vo umírání cigošů sem nepatřej zrovna tak jako politika.

Další Džamil. Mám otázku, přijde ti do Tvého mailu občas podobný vtip? Určitě ano, co s ním děláš?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dementní otázka věčně buchviproč naštvaného HonzyX. Sorry, doby, kdy jsem se s tebou musel jako moderátor furt vo něco dohadovat, jsou pryč.

No právě už moderátor nejsi, ale kecáš do všeho. Když se ozvu ,že tady buzerujete ,tak jsem podle Tebe nasraný. Nemám rád pokrytce, nazýváš je cigoši,ale vtipům se bráníš.A moc jsem si s Tebou nepsal,to kecáš. Upraveno uživatelem HonzaX
Odkaz ke komentáři

Jak prosté, milý Watsone - NEperu ho na hodinkové fórum...

Abych pravdu napsal, mně je fuk jestli je prosté nebo složité s čím se a v čem případně perete.

Za sebe musím napsat, že rasistické vtipy moc nemusím, protože se mi kdysi smáli zahraniční studenti, když jsem nejel na lyžařský kurz ale byl s nimi asi tři neděle ve třídě, že jsem vybledlej a určitě mám málo vitamínů a zahraniční studentky z prvního ročníku zjišťovaly zda tak jeden vypadá všude. Jako třeba na chodidlech-pro šťouraly. A že ho maj bělouši malýho. A že neumím chytit slona. A že nemám na zahradě ani kousek ropný studny ani ropovod. To je furt něco...

Aby to nebylo OT, měl jsem tenkrát na ruce primky, co oni, to netuším ale doma jsem měl ten kazeťák "naplacato" s voranžovejma čudlíkama kdežto voni většinou JVC Hi-Fi aparaturu na půl skříně.

Odkaz ke komentáři

Abych pravdu napsal, mně je fuk jestli je prosté nebo složité s čím se a v čem případně perete.

Za sebe musím napsat, že rasistické vtipy moc nemusím, protože se mi kdysi smáli zahraniční studenti, když jsem nejel na lyžařský kurz ale byl s nimi asi tři neděle ve třídě, že jsem vybledlej a určitě mám málo vitamínů a zahraniční studentky z prvního ročníku zjišťovaly zda tak jeden vypadá všude. Jako třeba na chodidlech-pro šťouraly. A že ho maj bělouši malýho. A že neumím chytit slona. A že nemám na zahradě ani kousek ropný studny ani ropovod. To je furt něco...

Aby to nebylo OT, měl jsem tenkrát na ruce primky, co oni, to netuším ale doma jsem měl ten kazeťák "naplacato" s voranžovejma čudlíkama kdežto voni většinou JVC Hi-Fi aparaturu na půl skříně.

bacha ten maĎarskej plastovej s orange buttons jsem v pubertě měl taky a bylo to hustěkrutěpřísný, s klukama od vedle (půlka jich byla romské národnosti, to jen tak na okraj) jsme u toho vyhulili hafo marsek
Odkaz ke komentáři

bacha ten maĎarskej plastovej s orange buttons jsem v pubertě měl taky a bylo to hustěkrutěpřísný, s klukama od vedle (půlka jich byla romské národnosti, to jen tak na okraj) jsme u toho vyhulili hafo marsek

Cece, neznam ja Te z detstvi?

Ten "kazos" jsem mel, dedovi jsem kradl marsky a hulili jsme barva, nebarva pleti (pred kourenim, i po koureni...)

Odkaz ke komentáři

Taky jsem ho měl. říkal jsem mu Evžen!
Odkaz ke komentáři

Jo, přesně si to vystihl! :D Oranžové, gumové a perverzní čudle to byly. Ostatně, mačkat něco tak podivného v nás tehdy vyvolávalo různé libé pocity. :P

Kamarád ho taky kdysi vlastnil a co si jen vzpomenu, jak on s ním někdy zacházel...Sweet , Slade a podobné kapelky jsme na něm brousili každý den.

Odkaz ke komentáři

nevím už co nás k tomu vedlo, jestli ty gumový tlačítka nebo dvířka kazety co vypadaly jak okno od ponorky ale my jsme tomu říkali "potápěčskej". Já měl jiný tehdejší hit mezi kazeťákama. Bylo to od soudruhů z NDR a jmenovalo se to MIRA. Taková sympatická krabička, jen asi dvakrát větší než tehdejší walkmany.

Odkaz ke komentáři

Bylo mi asi 13 let, měl jsem MK27 půjčenej k novému "počítači" Didaktik Gama.

Připadal mi tehdy jako vodotěsný přístroj používaný na jaderných ponorkách, asi díky těm gumovým tlačítkům.

Pak jsem dostal vlastní Daewoo.

Edit: jako bych to opsal od PepaSFI :-)

Upraveno uživatelem RomanP
Odkaz ke komentáři

A tady je asi tunning nebo, co?V zeleným si ho vůbec nevybavuji a ročník na to mám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

http://elektro.aukro...18.html#history

Upraveno uživatelem vikhra
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...