Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Starej Kohn leží na smrtelný posteli... Sára Kohnová má nějaký hnutí mysli, a tak říka "poslouchej, Jákobe, musím ti něco povědět..."

"Tak povídej, Sára, povídej..."

"Víš, náš mladej Itzak, von nejni tvůj... Jak jsme se tenkrát snažili a nešlo to... vono... tak nějak je Roubíčkův."

Následujé krátká tichá chvilka a Jákob říka "Sára, poslouchej, jak jsme se tenkrát snažili a nešlo to, Roubíčkovi jsem zaplatil 15 zlatek, takže Itzak je rozhodně můj!"

Odesláno

To jsem pochopil, ale jediný kdo tam předjížděl byl ten kamion nejspíš, a možná ani ten ne. Ten ze kterého se to natáčelo, tak jenom dobržďoval vedle té dodávky, on jí nepředjížděl. Když je namrzlo, je lepší brzdit tak, aby když to nedobrzdíš, abys to do nikoho nenarval, čili vedle.

Odesláno (upraveno)

Když je namrzlo, je lepší brzdit tak, aby když to nedobrzdíš, abys to do nikoho nenarval, čili vedle.

Počkej, jako že je lepší, dobržďovat do protisměru? Tak na to bych byl opatrnej..:)

EDIT: No dobře, to je taky očividně blbost, páč v protisměru nebyl.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Odstavec ze článku v Zahraničních Eurozprávách " Kim Čong-il zemřel v sobotu, ale svět se o tom dozvěděl až začátkem tohoto týdne. Diktátora by měl nahradit jeho syn a nikdo neví, jak bude budoucnost komunistické země vypadat. Mnozí Češi však v úmrtí vidí symbol - Václav Havel, zarputilý bojovník proti nesvobodě a komunismu, Kim Čong-ila přežil o jeden den. Podle řady lidí se tak jedná o jeho další vítězství." Tak nám VH ještě naposledy vyhrál. Je to vůbec možné?????

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...