Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník kupec

"Pacient príde za psychiatrom a ten sa ho pýta, čo sa mu stalo.

- No viete, bol som u svojej milenky a keď sme boli v najlepšom, zrazu prišiel s veľkým buchotom jej manžel.

- A vám z toho preskočilo.

- Nie, ja som sa nemal kam schovať, tak som sa zavesil na okenný rám z vonkajšej strany. Ale on ma tam našiel.

- A z toho ste sa zbláznili.

- Nie, potom priniesol kladivo a do každého prsta mi dal poriadnu ranu.

- Tak to chápem, z toho sa človek musí zblázniť.

- To ešte nie, ale potom som sa pozrel pod seba a visel som nohami 10 centimetrov nad zemou. Z toho mi jeblo."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jop, hroch a kaferskej buvol jsou asi nejnebezpecnejsi zvirata v africe...

Myslím, že v Africe je na prvním místě komár a pak právě hrošík :smile_anim: Krásnej teritoriální pohodář, kterej tě sejme úplně bezdůvodně, lepčí se mu vyhnout!! Ale je tam toho celkem dost, co tě může sejmout, desetiletý ebenový Pepíci jsou asi na šestém místě, hned po lvech :D

Odkaz ke komentáři

Myslím, že v Africe je na prvním místě komár a pak právě hrošík :smile_anim: Krásnej teritoriální pohodář, kterej tě sejme úplně bezdůvodně, lepčí se mu vyhnout!! Ale je tam toho celkem dost, co tě může sejmout, desetiletý ebenový Pepíci jsou asi na šestém místě, hned po lvech :D

no já myslím, že Pepíci s kalašnikovem maj lepší umístění, než šestý

Odkaz ke komentáři

Jop, hroch a kaferskej buvol jsou asi nejnebezpecnejsi zvirata v africe...

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že největší sv*ně je bůvol kaferský. Běhá jako rychlík a když ho něčím nas*reš dokáže tě stopovat jako pes a když tě najde je po tobě :) , takže nezbývá nic jiného, než ho zastřelit.

Odkaz ke komentáři

Nejapný vtip během návštěvy kancléřky v Praze.

post-1394-088627300 1333652780.jpg

edit: zdroj:http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Proboha-pripaz-Sotva-Merkelova-odletela-uz-je-obeti-nejapneho-vtipu-228454

Upraveno uživatelem horal
Odkaz ke komentáři

Ruskému patriarchovi vyretušovali drahé hodinky, na odraz ale zapomněli

5. dubna 2012 18:27

Ruská pravoslavná církev má z ostudy kabát. Na svých webových stránkách zveřejnila fotografii moskevského patriarchy Kirilla, kterému grafici odčarovali luxusní hodinky. Zapomněli ale na jejich odraz na vyleštěném stole a na drobný podvod brzy upozornili všeteční blogeři.

Na inkriminovaném snímku z roku 2009 je hlava ruské pravoslavné církve zachycena při rozhovoru s ministrem spravedlnosti Alexandrem Konovalovem. Církev fotku umístila na svůj web teprve nedávno, ale ještě před zveřejněním prošla photoshopovou kúrou.

Grafici patriarchovi ze zápěstí vyretušovali hodinky Breguet, které stojí 30 tisíc dolarů (asi 570 tisíc korun). Jejich zfušovaná práce brzy vyšla najevo a podnítila rozhořčené debaty na internetu. Církev pak fotografii ze svých stránek urychleně stáhla.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ruskemu-patriarchovi-vyretusovali-drahe-hodinky-na-odraz-ale-zapomneli-1ox-/zahranicni.aspx?c=A120405_172925_zahranicni_aha

post-4424-064048600 1333654059.jpg

Upraveno uživatelem Oliver333
Odkaz ke komentáři

Ruskému patriarchovi vyretušovali drahé hodinky, na odraz ale zapomněli

5. dubna 2012 18:27

Ruská pravoslavná církev má z ostudy kabát. Na svých webových stránkách zveřejnila fotografii moskevského patriarchy Kirilla, kterému grafici odčarovali luxusní hodinky. Zapomněli ale na jejich odraz na vyleštěném stole a na drobný podvod brzy upozornili všeteční blogeři.

Na inkriminovaném snímku z roku 2009 je hlava ruské pravoslavné církve zachycena při rozhovoru s ministrem spravedlnosti Alexandrem Konovalovem. Církev fotku umístila na svůj web teprve nedávno, ale ještě před zveřejněním prošla photoshopovou kúrou.

Grafici patriarchovi ze zápěstí vyretušovali hodinky Breguet, které stojí 30 tisíc dolarů (asi 570 tisíc korun). Jejich zfušovaná práce brzy vyšla najevo a podnítila rozhořčené debaty na internetu. Církev pak fotografii ze svých stránek urychleně stáhla.

Zdroj: http://zpravy.idnes...._zahranicni_aha

PanBoh zaplat :smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...