organic Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Pobavil mě náhrdelník této modelky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 (upraveno) organic: jó, to vona nosí, ale modelka to spíš neni K tématu: poprvé po letech nemám žádný machrhodinky a tak jsem zrovna dostal pozvánku na předvedení Breitling Cosmonaute LE To tam mám jít s g-shockama? Bavím se... Upraveno 17. května 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 organic: jó, to vona nosí, ale modelka to spíš neniNa chatu dobrá... Na prezentaci si neber nic ať máš kam nasadit při odchodu Brej(t)le Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 organic: jó, to vona nosí, ale modelka to spíš neni K tématu: poprvé po letech nemám žádný machrhodinky a tak jsem zrovna dostal pozvánku na předvedení Breitling Cosmonaute LE To tam mám jít s g-shockama? Bavím se... Do každé sbírky Gshocky patří, není co řešit a už vůbec ne důvod se stydět. Fakt, že je prostě hodíš do kapsy až poneseš tu krabici domů a na zápěstí budou Bčka, hovoří o Tvé předvídavosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 organic: jó, to vona nosí, ale modelka to spíš neni Kdo to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 (upraveno) Kdo to je? Kikina height: 180 cm hair: blond eyes: blue measures: 90-65-96 A nebojí se špeka Upraveno 17. května 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 organic: dělá to minimon.cz, nápisů je tam povícero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Komentář k téhle fotce : "The watch on my wrist. Surprisingly, it does not look overwhelming. The wide and thick bracelets complements the watch nicely. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Komentář k téhle fotce : "The watch on my wrist. Surprisingly, it does not look overwhelming. The wide and thick bracelets complements the watch nicely. " borec nemá špatnou sbírku, ale tady vcelku přestřelil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Mě pobavilo tohle, hlavně ta fotka a odstavec o tom, jak probíhá prohlídka, je výživnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 organic: dělá to minimon.cz, nápisů je tam povícero... Super! Koupím něco ženě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 A zase Davídek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Pobavil mě náhrdelník této modelky... ...myslela že je to známka punku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 vazne som sa nevedel rozhodnut, kam dat tuto fotku.. ci: Co ste kde videli Co Vas dnes potesilo alebo sem do Humoru.. kazdopadne fotku som spravil pred asi pol hodinou v jednej lekarni v mlynskej doline BA.. farba je urcite od Schwarzkopf a vola sa: Smurf blue :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 sedum kia.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Kontaktoval me jeden uzivatel ohledne me aukce na aukru: Jmeno: lamadebillamaHodnoceni: -1 Sice poslal da se rict slusny mail, ale ze bych s nim chtel obchodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Kontaktoval me jeden uzivatel ohledne me aukce na aukru: Jmeno: lamadebillama Hodnoceni: -1 Sice poslal da se rict slusny mail, ale ze bych s nim chtel obchodovat Vrat se k puvodnimu avataru, tenhle je hnusnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Jsem to dal analyzovat Googlem a ten mi napsal, že Dantechnův avatar je "ein türkischer Junge" . Dane ty jsi turek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky