Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, tahle debata snad nepatří jinam, než do tohoto vlákna.

Je to jak když se sejde banda sedláckých učňů s jejich paní učitelkou Jílkovou a debatují nad zákony o biopalivech. Složení teamu se dramaturgii fakt povedlo neskutečně. Sedlák Babiš, reprezentující svůj Agrofert a fušující do politiky, nějací politici, kteří naopak fušují do zemědělství, ať už teoreticky, či prakticky. K tomu člověk, který vede kombajny k blokádám a na druhé straně jeho odpůrce. A jako bonbónek zhulený strýček JXD, který tam hází celou dobu neuvěřitelně vtipné perly k oživení debaty :D . Těch 52 minut vydá za víc, než kdejaká komedie s Jimem Carrey. Jo, možná jsem to měl dát do vlákna Tip na dobrý film

Odesláno

Pánové, tahle debata snad nepatří jinam, než do tohoto vlákna.

Je to jak když se sejde banda sedláckých učňů s jejich paní učitelkou Jílkovou a debatují nad zákony o biopalivech. Složení teamu se dramaturgii fakt povedlo neskutečně. Sedlák Babiš, reprezentující svůj Agrofert a fušující do politiky, nějací politici, kteří naopak fušují do zemědělství, ať už teoreticky, či prakticky. K tomu člověk, který vede kombajny k blokádám a na druhé straně jeho odpůrce. A jako bonbónek zhulený strýček JXD, který tam hází celou dobu neuvěřitelně vtipné perly k oživení debaty :D . Těch 52 minut vydá za víc, než kdejaká komedie s Jimem Carrey. Jo, možná jsem to měl dát do vlákna Tip na dobrý film

Jsem si to pustil. No to je matroš! Jílkovou jako moderátorku sleduju a je čím dál tím surrealističtější. Dám si to celé. Díky za tip!
Odesláno

Já doufal, že si to zrovna ty teď pustíš. Myslím že ve správné náladičce z toho může mít člověk silný zážitek :D . Já to sledoval za střízliva (pivo jsem si dal až teď) ale i tak mě to dost bavilo.

JXD je skvělej, mě by nikdy nenapadlo řešit, jestli se dá cannabis sklízet kombajnem

Odesláno (upraveno)

Já doufal, že si to zrovna ty teď pustíš. Myslím že ve správné náladičce z toho může mít člověk silný zážitek :D . Já to sledoval za střízliva (pivo jsem si dal až teď) ale i tak mě to dost bavilo.

JXD je skvělej, mě by nikdy nenapadlo řešit, jestli se dá cannabis sklízet kombajnem

JXD: "Pánové, přpadáte mi takoví vystresovaní, není čas si zahulit?" :) Tohle je fakt mazec..Jílková: "Heleďte pane prezidente, ale dost! "

Edit: Jediný, kdo nehulil, je poslanec Laudát. Ten má docela těch 5 pohromadě. Babiš, to je pošuk.

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Tak to byla síla. JXD to vždy parádně zabil :-)

Babiš je nehorázně arogantní člověk. Před časem měl přednášku na ČZU a všichni včetně profesorů šli do vrtule...

Odesláno

No je to skvělý způsob, jak udělat pořad atraktivní i pro mladé. Dát tam zástupce všech zemědělců, nebo spíše pěstitelů, ve věků 15-25 let, který dokáže adekvátně reflektovat jejich názor na otázku biopaliv. Tím myslím jejich názor "mě je to u p....e, pojďme radši zahulit" třeba jeho slovy "já pěstuju už 30 let a nikdy jsem nedostal ani korunu dotací". Jak říkám, damaturgie zabodovala, doufám, že se z tohodle dílu jednou stane kultovní kousek kinematografie

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...