Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Audi vymysleli pohon 4 kolies, dali si to do znaku. V Renaulte nevymysleli nic, tiez si to dali do znaku.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 3. 10. 2012 v 11:01, bandicoot napsal:

ikea

Že mi ale trvalo, než mi to došlo.

Odesláno
  V 3. 10. 2012 v 12:41, Kamil napsal:

Že mi ale trvalo, než mi to došlo.

A přitom je Transylvania nejlepší :)

(imho nemáme Arabům co kecat do toho, co je pobuřuje, my taky do reklamy na McDonalda nedáme rozbitou krvavou krávu..)

Odesláno
  V 3. 10. 2012 v 13:05, SCIFI napsal:

tohle přirovnání moc nechápu

každého vzrušuje, nebo odpuzuje, nebo nějakým způsobem irituje něco jiného, nemyslím si, že žijeme ve společnosti, co by mohla jinou společnost kritizovat. Prostě toho máme před vlastním prahem dost na zametání, ale furt nám dělá radost poukazovat na chyby "těch druhých".

Odesláno

to ano, ale ked oni daju do novin karikaturu jezisa, tak ich "nasi" nepojdu vrazdit... samozrejme nie vsetci, ale je ich tam takych strasne vela. videl som par cestopisov, reportazi, dokumentov... su to fanatici, pozor na nich... :worried_anim:

Odesláno (upraveno)
  V 3. 10. 2012 v 13:30, misoo napsal:

to ano, ale ked oni daju do novin karikaturu jezisa, tak ich "nasi" nepojdu vrazdit... samozrejme nie vsetci, ale je ich tam takych strasne vela. videl som par cestopisov, reportazi, dokumentov... su to fanatici, pozor na nich... :worried_anim:

Hmm, já tam pár let žil a výplachy mozků z eurotelevize nesnáším, ale no flame, tady jsme na chronomagu, hodinky nosí stejné v Izraeli jako v Iránu :D

A vo tom to je (a taky trošku o tom, že skoro všichni tak nějak chtějí vychovávat své děti aby byly zdravé a měli co jíst)

Upraveno uživatelem gougy
Návštěvník pitrs182
Odesláno
  V 3. 10. 2012 v 15:06, Patrik napsal:

Mě to nedošlo, nakopne mě někdo?

Upíři se v zrcadle nevidí :evil2:

Odesláno
  V 3. 10. 2012 v 15:06, Patrik napsal:

Mě to nedošlo, nakopne mě někdo?

znáš ten vtip od Kantorka jak na hřbitovní zdi sedí dva duchové

a jeden říká "kolego, nejste marod? Vrháte stín ...."

Odesláno

Chtěl jsem to dát původně do vlákna "co mě dnes potěšilo" ale sem se to hodí asi víc. Některý holky se prostě v metru nemusí držet :-)) (nefotil jsem já)

hold-on-train.jpg

Odesláno
  V 4. 10. 2012 v 8:18, SCIFI napsal:

Chtěl jsem to dát původně do vlákna "co mě dnes potěšilo" ale sem se to hodí asi víc. Některý holky se prostě v metru nemusí držet :-)) (nefotil jsem já)

post-5465-025099300 1349371585.jpg

Já bych chtěl bejt ta tyč kuva moc a moc

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...