Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 11. 2012 v 22:03, Chorche napsal:

Já sleduji už několik let tu slovenskou, když to srovnám, tak mi česká verze přijde trapná,

Já to mám přesně naopak a to nejsem nějaký nácek... Nejvíc mi tam ale vadí ten společný uvaděč - jak se chlame každé kokotině...

Odesláno
  V 12. 11. 2012 v 17:27, quequeek napsal:

mě se to taky nedotklo, náhodou super...kyselý xichty co maj potřebu rejpat i ve vlákně humor opravdu nechápu

Gratuluju teď jsi to teda posunul správným směrem inteligentní gentlemane s vytříbeným vkusem. :sick01:

Odesláno
  V 12. 11. 2012 v 9:58, African napsal:

Boeing přistává a letuška hlásí: Za půl hodinky přistaneme na letišti Václav Havla v České republice, hodinky si posuňte o hodinku dopředu, kalendář o dvacet let zpátky a připravte si pytlíky na blití :D

No myslím, že máš pravdu:

http://www.novinky.cz/domaci/284410-architekti-vymysleli-pribytky-do-mrazu-pro-bezdomovce.html

post-12895-091034700 1352755789.jpg

Odesláno
  V 12. 11. 2012 v 18:28, Traveller napsal:

Já to mám přesně naopak a to nejsem nějaký nácek... Nejvíc mi tam ale vadí ten společný uvaděč - jak se chlame každé kokotině...

Dangl je výbornej, na toho mi nešahej :)

Člověk na tu slovenskou musí koukat déle, aby některé fórky pochopil, funguje tam mezi nima taková zvláštní chemie.

Ale já mám ženu Slovenku, tak možná nejsem objektivní..

Odesláno
  V 11. 11. 2012 v 22:03, Chorche napsal:

Já sleduji už několik let tu slovenskou, když to srovnám, tak mi česká verze přijde trapná, ale skoro všem okolo mě se to líbí, tak to asi tak špatné nebude.

Přesně. Při český verzi se až stydim. Zlatá slovenská....interview s Jánošíkem, párty s Casanovou, německý eskimák na severním pólu, poprvé pro kondom....nemá to chybu.

Odesláno
  V 13. 11. 2012 v 1:42, Chorche napsal:

Dangl je výbornej, na toho mi nešahej :)

No někdy se mi zdá, že to trochu přehání a snaží se rozesmát publikum, ale jinak to zase moc neřeším. Na originál podle mě bohužel nemají ani jedna (CZ/SK).

Odesláno
  V 13. 11. 2012 v 9:23, kdojinej napsal:

Přesně. Při český verzi se až stydim. Zlatá slovenská....interview s Jánošíkem, párty s Casanovou, německý eskimák na severním pólu, poprvé pro kondom....nemá to chybu.

Nějak vám nerozumím, viděl jsem slovenskou verzi asi 5x a pořád nevím, čemu se ty lidi smějou, nic nenutím, jen nechápu

Odesláno
  V 13. 11. 2012 v 21:36, Moty123 napsal:

Nějak vám nerozumím, viděl jsem slovenskou verzi asi 5x a pořád nevím, čemu se ty lidi smějou, nic nenutím, jen nechápu

No to ja mam u obou ... ale jako vubec!

Odesláno

Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... :suicide_anim:

Odesláno
  V 13. 11. 2012 v 9:23, kdojinej napsal:

Našel jsem je na youtube a nechápu - to užm i některé vstupy z parlamentu přijdou směšnější... :suicide_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...