Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Boeing přistává a letuška hlásí: Za půl hodinky přistaneme na letišti Václav Havla v České republice, hodinky si posuňte o hodinku dopředu, kalendář o dvacet let zpátky a připravte si pytlíky na blití :D

No myslím, že máš pravdu:

http://www.novinky.cz/domaci/284410-architekti-vymysleli-pribytky-do-mrazu-pro-bezdomovce.html

post-12895-091034700 1352755789.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to mám přesně naopak a to nejsem nějaký nácek... Nejvíc mi tam ale vadí ten společný uvaděč - jak se chlame každé kokotině...

Dangl je výbornej, na toho mi nešahej :)

Člověk na tu slovenskou musí koukat déle, aby některé fórky pochopil, funguje tam mezi nima taková zvláštní chemie.

Ale já mám ženu Slovenku, tak možná nejsem objektivní..

Odkaz ke komentáři

Já sleduji už několik let tu slovenskou, když to srovnám, tak mi česká verze přijde trapná, ale skoro všem okolo mě se to líbí, tak to asi tak špatné nebude.

Přesně. Při český verzi se až stydim. Zlatá slovenská....interview s Jánošíkem, párty s Casanovou, německý eskimák na severním pólu, poprvé pro kondom....nemá to chybu.

Odkaz ke komentáři

Přesně. Při český verzi se až stydim. Zlatá slovenská....interview s Jánošíkem, párty s Casanovou, německý eskimák na severním pólu, poprvé pro kondom....nemá to chybu.

Nějak vám nerozumím, viděl jsem slovenskou verzi asi 5x a pořád nevím, čemu se ty lidi smějou, nic nenutím, jen nechápu

Odkaz ke komentáři

Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Našel jsem je na youtube a nechápu - to užm i některé vstupy z parlamentu přijdou směšnější... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...