Tower Of Power Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 vtip s prezidentama je nahodou supr Akorat tam misto "Cech" melo bejt "Rusak" a bylo by to presny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Já sleduji už několik let tu slovenskou, když to srovnám, tak mi česká verze přijde trapná, Já to mám přesně naopak a to nejsem nějaký nácek... Nejvíc mi tam ale vadí ten společný uvaděč - jak se chlame každé kokotině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 mě se to taky nedotklo, náhodou super...kyselý xichty co maj potřebu rejpat i ve vlákně humor opravdu nechápuGratuluju teď jsi to teda posunul správným směrem inteligentní gentlemane s vytříbeným vkusem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Boeing přistává a letuška hlásí: Za půl hodinky přistaneme na letišti Václav Havla v České republice, hodinky si posuňte o hodinku dopředu, kalendář o dvacet let zpátky a připravte si pytlíky na blití No myslím, že máš pravdu: http://www.novinky.cz/domaci/284410-architekti-vymysleli-pribytky-do-mrazu-pro-bezdomovce.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Pastičky na bezdomovce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Petr Čtvrtníček ... http://www.youtube.com/watch?v=cE9KuF8pVfY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Já to mám přesně naopak a to nejsem nějaký nácek... Nejvíc mi tam ale vadí ten společný uvaděč - jak se chlame každé kokotině...Dangl je výbornej, na toho mi nešahej Člověk na tu slovenskou musí koukat déle, aby některé fórky pochopil, funguje tam mezi nima taková zvláštní chemie. Ale já mám ženu Slovenku, tak možná nejsem objektivní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Gratuluju teď jsi to teda posunul správným směrem inteligentní gentlemane s vytříbeným vkusem. Přesně o tom mluvim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Já sleduji už několik let tu slovenskou, když to srovnám, tak mi česká verze přijde trapná, ale skoro všem okolo mě se to líbí, tak to asi tak špatné nebude.Přesně. Při český verzi se až stydim. Zlatá slovenská....interview s Jánošíkem, párty s Casanovou, německý eskimák na severním pólu, poprvé pro kondom....nemá to chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Dangl je výbornej, na toho mi nešahej No někdy se mi zdá, že to trochu přehání a snaží se rozesmát publikum, ale jinak to zase moc neřeším. Na originál podle mě bohužel nemají ani jedna (CZ/SK). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 (upraveno) Pošta pro tebe : Upraveno 13. listopadu 2012 uživatelem vor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Yet another classic moment... :-D http://www.youtube.com/watch?v=8reSbHCvIqs&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NmtjsKg_nkY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Přesně. Při český verzi se až stydim. Zlatá slovenská....interview s Jánošíkem, párty s Casanovou, německý eskimák na severním pólu, poprvé pro kondom....nemá to chybu. Nějak vám nerozumím, viděl jsem slovenskou verzi asi 5x a pořád nevím, čemu se ty lidi smějou, nic nenutím, jen nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Nějak vám nerozumím, viděl jsem slovenskou verzi asi 5x a pořád nevím, čemu se ty lidi smějou, nic nenutím, jen nechápuNo to ja mam u obou ... ale jako vubec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Přišla mi nabídka na školení. Kaj na to ta Maisnerová chodí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9yHl24QynOM Dobrej magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Přesně. Při český verzi se až stydim. Zlatá slovenská....interview s Jánošíkem, párty s Casanovou, německý eskimák na severním pólu, poprvé pro kondom....nemá to chybu.Našel jsem je na youtube a nechápu - to užm i některé vstupy z parlamentu přijdou směšnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky