Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jenomže to už je level mimo standardy ČR ;) (kdysi jsem wliia sledoval, takový Robin Williams i mnozí další jsou prostě jinde než Geňa se Suchošem)

to je stejnej problem, jak srovnani americky a cesky late night show - to cesky je proste trapna saskarna :( kdyz si vemes, jakou p...l dela Jimmy Kimmel, jaky skece, kdo vsechno mu tam hraje, a neverim moc tomu, ze by za to dostali zaplaceno...

Jimmy Kimmel vraci uder - pustte si prvne, cim to zacalo...

Upraveno uživatelem sibirnaya
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Boeing přistává a letuška hlásí: Za půl hodinky přistaneme na letišti Václav Havla v České republice, hodinky si posuňte o hodinku dopředu, kalendář o dvacet let zpátky a připravte si pytlíky na blití :D

A mně se todle sraní si na vlastní hřiště nezdá.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pokud s toho bordelu tady u nás máš nějákej prospěch, tak se ti ani nedivím :D

To fakt nemám a ani nejsem buchvíjakej vlastence ale většinou se pokouším začínat u sebe.

Odesláno (upraveno)

Kluci, tohle je sekce humoru, takže s úsměvem a pokud se Vás to dotklo, tak se Vám omlouvám :cheers: To ten s tím prezidentem se Vám asi taky moc nelíbil, co? Tak šup, trochu pohody a úsměvu do života :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Neboj nedotklo, kdo se někdy pracovně ochomejtnul kolem letiště nebo ČSA, tak mu to je jasný. Dřív mě to připadalo k pláči, teď už k smíchu. :smile_anim:

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Prezidenti dobrý, hnal bych je všechny. :D :D :D Normální člověk nemůže mít takovýdle ambice. Ale asi to říkám, že mě neposlechne ani náš pes.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

to je stejnej problem, jak srovnani americky a cesky late night show - to cesky je proste trapna saskarna :( kdyz si vemes, jakou p...l dela Jimmy Kimmel, jaky skece, kdo vsechno mu tam hraje, a neverim moc tomu, ze by za to dostali zaplaceno... Jimmy Kimmel vraci uder - pustte si prvne, cim to zacalo...

hele i kdyby zaplaceno měli čemuž nevěřím tak výsledek je super zábava. kimmel je borec stejně tak conan obrien a přijde mi že i bysme v čechách měly borce na úrovni ale prostě nedostanou šanci nebo o to nestojí. kdo ví ale je to škoda Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno (upraveno)

... výsledek je super zábava. kimmel je borec stejně tak conan obrien a přijde mi že i bysme v čechách měly borce na úrovni ale prostě nedostanou šanci nebo o to nestojí. kdo ví ale je to škoda

Mě to nějak nebere...nefandím moc emerickýmu stylu humoru. Tím hůř pokud se to tady někdo snaží trapně parodovat.

Upraveno uživatelem kdojinej
Návštěvník ?po
Odesláno

Ja jsem se kandidoval do presidenstkych voleb 2022. Driv bohuzel nemuzu :(

to byh moh taky, končí mi platnost občanky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...