instant Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) muhehehe, toto vazne nie je fotoshop? teta ma fkusss.. Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem instant
Jay Doll Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 té Lindě to fakt sekne... asi jako Stallonemu dámské Rolexky
misoo Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 nedalo mi, pogooglil som... je rozokosnyyyy..... :D
Ondoni Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) vím, že už to nejni moc aktuální, ale stejně mě to pobavilo Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem Ondoni
Ondoni Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 ...a ještě jeden a du zase robit...
Georf Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Těž pěkné... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Tohle mě dneska ráno dostalo:smile_anim: Rybář sedí u řeky, vedle sebe na papíru kus špeku. Kolem jdou dva cikáni a ten špek hned seknou.Za hodinu jdou zpátky. "Tak co gadžo, berou, berou?""Ale, jde to, ale měl jsem tady kus špeku a někdo mně ho seknul, mám vlka jako prase, tak si s ním občas protáhnu p...l." Cikán šeptá druhýmu:"Pyčo, já ti žikal že to neni hošcice".<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break">
pebe Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Den, kdy přestala Země masturbovat
misoo Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 kua ja som vedel ze si mam radsej kupit Orisky a ne nejaky nounejm... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cretino Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) ..nebol prud vo vedeni, Pani policajti pomahali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem cretino
Georf Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Pěkné : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) Toto mi na FB přistálo od kámoše z Tel Avivu Pure Racism. Juice - Unite! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem gougy
African Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Dopis romské matky do lochu Moj drahí synu!Píšu pomalu, páč vím, že neumíš rychle číst.Už nebydlíme tam, kde jsme bydleli. Tvůj tata četl, že nejvíce nehod se stane ve dvacetikilometrovém okruhu od bydliště, tak jsme se přestěhovali.Nemůžu ti napsat číslo domu, protože předešlí gádžové ho vzali sebou, aby si nemuseli měnit adresu.V novém domě je všechno fajné. I pračku máme, i když ňák nefunguje. Dala jsem do ní šaty, zatáhla za provázek a vod tý doby jsem je neviděla.Ale nejní to tu špatný. Minulý týden pršelo jenom dvakrát. Poprvé tři, podruhé čtyři dny.Poslala jsem ti kabát, kerej si chtěl, ale podle tvého otce by byl kvůli knoflíkům móc těžkej, tak jsem je uřezala. Máš je v levý kapce.Tvá sestra dnes ráno porodila, ale eště nevíme co. Takže ti nemůžu zatím říct, esli si strejda, nebo teta.Tvůj brácha si včera zabouchl klíče v autě, dost jsme se bály, protože trvalo víc než dvě hodiny, než mě s otcem z toho auta vysvobodili.Soused minulý týden spadl do sudu s domácí hruškovicí. Zkoušeli ho vytáhnout, ale hrdinsky je přepral a utopil se. V krematoriu hořel tři dny.Ale jináč se nic zvláštního neděje, všechno ide ve starých kolejích. Tvoje mylující matka PS. Chtěla jsem ti dát ňáký love do obálky, ale už byla zalepená. =
Viktor Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 It's official! Greece is the new Nigeria. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 A druhý příspěvek z Goldman Sachs Elevator: Relationships are fine, if you're into sober sex.
Georf Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Hezké... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky