Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlápek drhne naštvaně mýdlem džíny:

"Nikomu se už nedá věřit! Nikomu! Dokonce ani sobě!!!

A to jsem si chtěl původně jen prdnout..."

Potkají se dvě známé a ta jedna povídá:

"Představ si, že ten můj je 300%-ní impotent!

Ta druhá na to: "Prosím Tě, snad stoprocentní, ne?"

A ta první povídá: "Ne, 300- procentní.

Představ si, že ten blbec jel na lyžích a utrhnul si ho o větev,

jak letěl a dopadnul, tak si ukousnul jazyk a než ho přišli zachránit, tak mu umrzly i prsty"

Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nevěděl jsem kam to dát, ale určitě to patří sem, Nevhodné ryté signatury byly zdejšími ctihodnými členy již mnohokráte řešeny. Tohle jsem nalezl uvnitř Vídeňských "aldojček " z roku 1784 signováno C H. Mistr nejspíše také nebyl příznivcem rytých signatur a tak signaturu učně poněkud upravil. Teda příběh jsem si domyslel. :smile_anim: Upraveno uživatelem borp18
Odesláno

No iPhone s 32GB pameti stoji 20000,- aniz bych chtel zpusobit flame.

iPhone je ale HW trošku jinde. Na Kraitu běžela i Lumia 820 a běží na ní např Padfone od Asusu, k tomu ale za těch cca 16k dostaneš ještě "tablet" :D

Jinak v článku je uvedeno, že ta indukční nabíječka je součástí balení - není, musíte jí dokoupit.

Odesláno

Chodi k nam do podniku takovej starsi pan,hadam mu tak kolem petasedesati,sedmdesati lety.Na svuj vek chodi moderne oblikanej,je videt,ze si potrpi na pekny veci.Jednou sem mu takhle pochvalil oblekovky Tissot,dal mi prednasku,usmal jsem se,podekoval a sel si po svych.Je to takovej chytrolin,cte dvoje noviny najednou(to jako fakt)a vubec proste rozdava rad rozumy.Tuhle zase prisel a ja koukam,ze ma nejaky jiny hodinky,kouknu a optam se,samozrejme se zajmem a s nejvetsi slusnosti,mohu-li se optat,co to ma tentokrat.Deda se sibalsky pousmal a doufaje,jak mi vytre zrak,sundal je z ruky.Prednaska o tom,jak je dostal od zeny k vyroci a ze staly 140litru(na cenu sem se neptal),ze to sem jeste v ruce urcite nemel...no,nebudu to protahovat.Rolady...s turbem:-))))Jedina nevyhoda prej je,ze nejsou vodotesny,pac to prej Rolex v dobe,kdy mu je zena kupovala(prej asi 20 let zpatky),jeste neumel...takze jsem opet podekoval a sel se smat za roh.Deda ma urcite moc hodnou a uprimnou pani...

Odesláno

Hehe, největší pomsta by byla mu dát odkaz sem na forum. Ať už se ukřižuje sám :D

to je napad,strcim mu to k novinam,treba se sem mrkne:-)I kdyz aby se pak chudak nechtel na stary kolena rozvadet,az zjisti,jak mu pani lhala;-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...