Olda Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Nevím, jestli to dát tady nebo do "Co vás naštvalo"... ...To není fejk, to je jenom inspirace.
911 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 co bys nechtel za 100 kc/mesicne nebo kolik ten poplatek je.
vanderB. Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 (upraveno) většina dílů Horrible histories...ale tenhle obzvlášť http://www.youtube.com/watch?v=tsnH8WX1MHY edit: kuwa, nejde mi to s náhledem... edit2: už to mám Upraveno 6. ledna 2013 uživatelem vanderB.
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Židovský vtip :Kohn telefonuje synovi z Tel Avivu do Chicaga:"Mám pro tebe velkou novinu, Davide, s matkou se budeme rozvádět.""Papa, to nemyslíš vážně?! Po tolika letech? Vždyť už to snad ani nemá smysl!A budou svátky!""Právě po tolika letech jsme se rozumně rozhodli, že vzájemného utrpení už bylo dost,aspoň na stará kolena se už nebudeme trápit.Buď tak hodný, zavolej to své sestře." David tedy zavolá sestře:"Ráchel, poslouchej, volal mi otec a prý se chtějí s matkou rozvést!""Po 45 letech manželství?! A před svátky?!To nemyslí vážně! Nech to na mně!" Ráchel volá otci:"Tati, poslouchej, nebudete s matkou nic dělat, rozumíš, NIC,dokud s Davidem nepřijedeme!"Kohn se spokojeně obrátí na manželku a povídá:"A je to, Rebeko, ... přijedou oba na svátky a letenky si zaplatí sami.
Horhe Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georf Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Snad to tu též patří.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Snad to tu též patří.... Muj podobny /tykajici se amnestie/ byl 2 smazan
Georf Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Tenhle je fajn: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baldur Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Robit zadarmo... Žiaľ obrázok sa nedá vložiť... Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem Baldur
Matej09 Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 namiesto textu so svadbou: aj takto sa da predstavit toto forum, konkretne/ Pochlubte se novými přírůstky
Viktor Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 I bet Lance Armstrong even used drugs to win in his fight against cancer. What a fuc.king cheat.GS Elevator Gossip
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 http://www.stream.cz/video/785372-co-hitler-rika-na-primou-volbu-prezidenta-u-nas
Liqid Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 narodilo se vám digitální dítě !cože jak je to možné ! ? no, nemá ručičky...
African Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Mě na super právě pěkně rozesmáli, tohle je prej máma od profesora Vladimíra Franze, našeho možlivého budoucího prezidenta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 http://www.stream.cz...rezidenta-u-nas Málem sem se pos.al smíchy
villain83 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Mě na super právě pěkně rozesmáli, tohle je prej máma od profesora Vladimíra Franze, našeho možlivého budoucího prezidenta Týýýýýý woe,zlatej Vláďa,už vím,jaký to bude v pekle
Moty Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 http://www.videacesky.cz/skece/cryos-spermobanka-jinak Tohle mě teda pobavilo:D
Doporučené příspěvky