Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hoši, sice jsme v sekci humor, ale jestli se tady řeší Iveta Bartošová, tak už je to tady pěkně v p...li  :death:

+1 taky čumím jak tele na novy vrata... fórum "gentlemanů"....

Odesláno

Prave proto jsem psal,ze uz to stacilo,tohle ma bejt vlakno,kde si clovek oddechne,zatlemi se,tak bych to fakt uz nepiplal,at z toho jeste nevznikne zbytecnej flame...pomalu to k tomu speje...

Odesláno

Prave proto jsem psal,ze uz to stacilo,tohle ma bejt vlakno,kde si clovek oddechne,zatlemi se,tak bych to fakt uz nepiplal,at z toho jeste nevznikne zbytecnej flame...pomalu to k tomu speje...

Jojo. Iveta už prosím ne.

Odesláno

nevim, jestli je to jeste stale humorne nebo spis k placi...

teď byl v rádiu jeho mluvčí a říkal že ty dary nijak nesouvisí s jeho novou funkcí že už byly domluvený dávno :-)  už jsem jen pak čekal na tu o perníkové chaloupce ale nedočkal

Odesláno

No jo, ono se stále tak nějak šuškalo, že Hitler ještě někde v úkrytu žije. Tak je to jasný, to mohlo napadnout i agenty Mosadu dostat se mu na stopu přes Ivetu. Ta holka je k nezaplacení, uvidíte, že ji zneužijou tajné služby k rozvracení vlád a různých korporací všude ve světě a ona to dokáže, ona na to má!!!

Odesláno

hosi, hosi, nechte prosim ivetu zit.. je to chudak citliva (byla) holka, kterou semlely vnejsi okolnosti..

.. jeste bych nasel pamatku na ni.. u nasich v tajnym kufru (zabezpeceno pred manzelkou)

;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...