Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 8. 7. 2013 v 21:44, Chorche napsal:

Hoši, sice jsme v sekci humor, ale jestli se tady řeší Iveta Bartošová, tak už je to tady pěkně v p...li  :death:

+1 taky čumím jak tele na novy vrata... fórum "gentlemanů"....

Odesláno

Prave proto jsem psal,ze uz to stacilo,tohle ma bejt vlakno,kde si clovek oddechne,zatlemi se,tak bych to fakt uz nepiplal,at z toho jeste nevznikne zbytecnej flame...pomalu to k tomu speje...

Odesláno
  V 8. 7. 2013 v 22:01, villain83 napsal:

Prave proto jsem psal,ze uz to stacilo,tohle ma bejt vlakno,kde si clovek oddechne,zatlemi se,tak bych to fakt uz nepiplal,at z toho jeste nevznikne zbytecnej flame...pomalu to k tomu speje...

Jojo. Iveta už prosím ne.

Odesláno
  V 9. 7. 2013 v 11:41, IzTaPa napsal:

nevim, jestli je to jeste stale humorne nebo spis k placi...

teď byl v rádiu jeho mluvčí a říkal že ty dary nijak nesouvisí s jeho novou funkcí že už byly domluvený dávno :-)  už jsem jen pak čekal na tu o perníkové chaloupce ale nedočkal

Odesláno
  V 9. 7. 2013 v 12:54, Ondoni napsal:

...jelikož se jedná o můj tisící příspěvek, rád bych jím vyjádřil něco pozitivního...vhodnější vlákno jsem nenašel ;)

make love, not peace :)

Odesláno

No jo, ono se stále tak nějak šuškalo, že Hitler ještě někde v úkrytu žije. Tak je to jasný, to mohlo napadnout i agenty Mosadu dostat se mu na stopu přes Ivetu. Ta holka je k nezaplacení, uvidíte, že ji zneužijou tajné služby k rozvracení vlád a různých korporací všude ve světě a ona to dokáže, ona na to má!!!

Odesláno
  V 9. 7. 2013 v 16:22, Bert napsal:

Když už jsme u té němčiny, tak tohle mne vždycky dokonale rozseká:

Konečně jsem si to pustil doma :D  mnohem lepší než na telefonu v nákupáku ;)

Odesláno

hosi, hosi, nechte prosim ivetu zit.. je to chudak citliva (byla) holka, kterou semlely vnejsi okolnosti..

.. jeste bych nasel pamatku na ni.. u nasich v tajnym kufru (zabezpeceno pred manzelkou)

;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...