Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Její manžel musí mít neskutečně velkou trpělivost :eek: . Já se tedy přiznávám, že jí trochu závidím tu stále dobrou náladu (a zároveň mě to neskutečně irituje).
Něco podobného jsem viděl u jedné dámy na antidepresivech, ale za tím jsou jiné/smutné okolnosti...

Návštěvník
Odesláno

Vy naděláte. :D  Jeden Ajnštajn vedle druhýho. A celkem vostrý reakce jako pička,  gang bang, spíchat atd.    :unsure:  Mladá bude mít doma uklizeno, o synka postaráno, pan manžel dostane teplou večeři a v posteli ji nebude bolet hlava a pokud nikomu neubližuje, tak ať svý ptákoviny dává na youtube dle libosti. Všechno v pohodě

Tváříte se tady, že volné dopoledne strávíte s partnerkou kursem černobílé fotografie na židovském hřbitově, jdete na oběd do veganské restaurace a po podvečerní návštěvě literární kavárny doma tvoříte společně haiku. Přitom to tady je banda vožungrů, co se zajímá o chlast, čumí babám na kozy a prdele a fotí svoji levačku a cpe to na web.(vlákna Co pijete, hodinky a ženy, co mám dnes na ruce) To mi přijde míň normální než výroba domácího balzámu na rty :D

Takový reakce si chudák holka snad ani nezaslouží

Odesláno (upraveno)
  V 4. 8. 2013 v 11:38, Roman I. napsal:

Vy naděláte. :D  Jeden Ajnštajn vedle druhýho. A celkem vostrý reakce jako pička,  gang bang, spíchat atd.    :unsure:  Mladá bude mít doma uklizeno, o synka postaráno, pan manžel dostane teplou večeři a v posteli ji nebude bolet hlava a pokud nikomu neubližuje, tak ať svý ptákoviny cpe na web dle libosti. Všechno v pohodě

Tváříte se tady, že volné dopoledne strávíte s partnerkou kursem černobílé fotografie na židovském hřbitově, jdete na oběd do veganské restaurace a po podvečerní návštěvě literární kavárny doma tvoříte společně haiku. Přitom to tady je banda vožungrů, co se zajímá o chlast, čumí babám na kozy a p....e a fotí svoji levačku a cpe to na web.(vlákna Co pijete, hodinky a ženy, co mám dnes na ruce) To mi přijde míň normální než výroba domácího balzámu na rty :D

amen. pojdme uz prestat zvanit a zapichnout to jehne, narazit sud piva, at konecne udelame neco uzitecnyho ;)

vcera jsem ukazal jedno z tech videii me drahe, ktera behem po 15 vterinach konstatovala, ze holka doufa, ze si ji najde nejaka z tech firem, jejichz vyrobky ukazuje, aby jim delala 'brand ambassador'. preci jen ma 4,000 followers na youtube a buhvi kolik na fcbooku... kua, ma asi pravdu, ma draha, kdyz uz dela do medii...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Jestli to taky nebude tím,že obecenstvo z  Chronomagu asi nebude cílovou skupinou,na kterou je zacíleno instruktážní video o jemnosti gumy,z které je vyroben menstruační kalíšek.

Já myslím že jsou ještě větší pekla,tohle mi přijde vcelku "pohoda" .

To že Zeman už dávno před lety plánoval převrat,který se teď podařil Vás nepálí.

Odesláno (upraveno)

Neměl bys všemu co si tady přečteš tolik věřit (po tvém ohromujícím počtu příspěvků). To potom vypadáme jako "vožungrové" a ty jako mimoň s velkým M. Záměrně nepíšu blbec, protože tě os. neznám. Dělat téhle bandě moderátora, bude asi hodně náročné a možná o to ani nikdo moc nebude stát, jak jinak by ses ty stal moderátorem... Tvůj názor na nás i když blbej - respektuju. Mám pocit, že tě tvá role tady už nebaví a značně vysiluje. Pokud mám pravdu, tak to polož a netrap se. Jen doufám, že po nocích neběháš po parku s černou punčochou :crying_anim02:

V 4. 8. 2013 v 11:38, Roman I. napsal:

Vy naděláte. :D  Jeden Ajnštajn vedle druhýho. A celkem vostrý reakce jako pička,  gang bang, spíchat atd.    :unsure:  Mladá bude mít doma uklizeno, o synka postaráno, pan manžel dostane teplou večeři a v posteli ji nebude bolet hlava a pokud nikomu neubližuje, tak ať svý ptákoviny dává na youtube dle libosti. Všechno v pohodě

Tváříte se tady, že volné dopoledne strávíte s partnerkou kursem černobílé fotografie na židovském hřbitově, jdete na oběd do veganské restaurace a po podvečerní návštěvě literární kavárny doma tvoříte společně haiku. Přitom to tady je banda vožungrů, co se zajímá o chlast, čumí babám na kozy a p....e a fotí svoji levačku a cpe to na web.(vlákna Co pijete, hodinky a ženy, co mám dnes na ruce) To mi přijde míň normální než výroba domácího balzámu na rty :D

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno
  V 4. 8. 2013 v 13:17, GSIA79 napsal:

Neměl bys všemu co si tady přečteš tolik věřit (po tvém ohromujícím počtu příspěvků). To potom vypadáme jako "vožungrové" a ty jako mimoň s velkým M. Záměrně nepíšu blbec, protože tě os. neznám. Dělat téhle bandě moderátora, bude asi hodně náročné a možná o to ani nikdo moc nebude stát, jak jinak by ses ty stal moderátorem... Tvůj názor na nás i když blbej - respektuju. Mám pocit, že tě tvá role tady už nebaví a značně vysiluje. Pokud mám pravdu, tak to polož a netrap se. Jen doufám, že po nocích neběháš po parku s černou punčochou :crying_anim02:

Ja myslim ze by sis takovyhle osobni utoky a slinty mohl odpustit, je nedele venku je hezky tak se jdi probehnout na cerstvej vzduch

Odesláno

To horko dělá s pocity lidí divy  .. :suicide_anim: :lol:

Odesláno

url_by_buddygirl1004-d5v5tyy.jpg

Odesláno (upraveno)

MUTUAL

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 17:24, Liqid napsal:

Více mě pobavila další videa, které autorka vyprodukovala....

Vydržel jsem asi půl  minuty, ale dobrý: video od ženský pro ženský, které jsou, alespoň  dle reakcí na webu, nadšený.

Nechystá se spíše někdo z Vás ještě k moři a nechce podobný video natočit: od chlapa pro chlapy? Živě si jej dokáží představit, i když věřím, že málokterá ženská by jej rovněž dokoukala do konce. Já letos nic nenatočím, náš Max se pokoušel ojet sousedovic fenu, když předtím překonal a zničil jejich plot. Nový bude stát 50t, takže se můžu fotit akorát na zahradě. Stejně za to může ta fena, jak jinak.

Odesláno

Musí ísť o úmysel, keby tie y/i, s/z, ov/ou nevedel a len to tipoval, tak by mal podstatne lepšiu úspešnosť.

V 4. 8. 2013 v 14:07, People napsal:

ten inzerat na OMG Speedmaster je vysoko vyzivny.  :lol2:

V 4. 8. 2013 v 14:59, IzTaPa napsal:

i ten na DJsty jsem dost dlouho dekodoval...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63832-rlx-1603-bp/

Odesláno

Brzdi prosim, nebo budes zabrzden.

Odesláno
  V 4. 8. 2013 v 15:04, Frantik napsal:

Proč místní Slováci pisou jako mantaci, netuším!

Lebo pozeráme česky dabované filmy a keďže sa čeština v posledných rokoch dosť dohumplovala, tak sme celí dopletení.

mi3 je chronický prípad, raz to niekto nevie, tak to nevie. Čo ma ale nasiera, sú borci s celkom slušnou gramatikou, začínajúci mail oslovením "Vážený kolegovia" apod.

Inak u toho inzerátu som sa trochu zarazil, či "bes skrabancou" znamená "bez škrabancov", alebo "bes škrabancov", foto ma však z dilemy vyviedlo :)

Odesláno

Jak už napsal - doufám, že to byl chvilkový výpadek z horka. Tak radši fakt napřed přemýšlej a teprve potom piš.

Návštěvník
Odesláno

pánové, děkuji všem mockrát za podporu, je to od vás milé. Post kolegy GSIA79 i on sám mě nechávají naprosto klidným

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...