utrejch Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 kaficko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 kaficko vlákno o kávě máme jinde mělo to přijít tam jako výstraha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 kaficko vyborny. text taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 Když pohlédnete křivě na pilota Jumba, dopadnete takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 kaficko Pěkné, kdybych rozumněl francouzsky bylo by to možná ještě lepšejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Tip na klidné zaměstnání bez stresu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 (upraveno) Ten obrazek toho ukazuje mnohem vic, nez by se na prvni pohled zdalo. Upraveno 20. ledna 2009 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Pěkné, kdybych rozumněl francouzsky bylo by to možná ještě lepšejší tady to mas s eng titulkama http://www.youtube.com/watch?v=-UsR9Ap41R8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Proč je v reklamním byznysu důležité vyhrávat ceny (vhodné pro místní kreativní ředitele reklamních agentur): http://www.glossyinc.com/opc/award.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 tady to mas s eng titulkama http://www.youtube.com/watch?v=-UsR9Ap41R8 ÁÁÁ, přesně to jsem potřeboval. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 (upraveno) Upraveno 21. ledna 2009 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Nepsat tam o SSSR, tak je to pozvánka do kibucu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Asi jste se malo ucili a pracovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Nezaspal, to není letopočet po Kristu, ale po Mohamedovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Teď jsou toho plné billboardy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Nejlepsi Bushovo hlasky zdroj: http://www.novinky.cz/clanek/159104-prerek...dcenili-me.html ?Dejte mé šanci plán.? "Jednou z úžasných věcí na knihách je, že jsou v nich někdy fantastické obrázky." ?Neumím si představit někoho jako Usáma bin Ládin, že porozumí radostem chanuky?. "To je jasně rozpočet. Je v tom spousta čísel." ?Opustil jsem principy svobodného trhu, abych zachránil systém svobodného trhu.? "Jako texaský guvernér jsem nasadil přísná kritéria na našich státních školách, a tato kritéria jsem splnil." "Vím, že lidské bytosti a ryby spolu mohou žít v míru." ?Válka proti terorismu zahrnuje Saddáma Husajna kvůli podstatě Saddáma Husajna, dějinám Saddáma Husajna a jeho ochotě terorizovat se.? "Nedopodcenili mě." "Byla by chyba, kdyby Senát Spojených států dovolil, aby z tohoto sálu vyšel jakýkoli druh lidského klonování." "Většina Iráčanů chce žít v mírovém, svobodném světě. A my je najdeme a postavíme před soud." ?Je plno důvěry. Pořád se s ní setkávám, když ke mně přistupují lidé a říkají: Nechci, abyste mě zase zklamal.? "Chci poděkovat svému příteli, senátoru Billu Fristovi, že se k nám dnes připojil. Vzal si texaské děvče, víte. Karyn je tu s námi také. Západotexaské děvče, přesně jako já." "Naši nepřátelé jsou vynalézaví a nápadití, a my také. Nepřestávají vymýšlet nové způsoby, jak ublížit této zemi a jejím lidem, a my také. "Příliš mnoho dobrých lékařů odchází z oboru. Příliš mnoho porodníků a gynekologů nemůže praktikovat svou lásku k ženám po celé zemi. "Toto je samozřejmě George Washington, první prezident. Zajímavá věc na něm je, že jsem o něm minulý rok přečetl tři - tři nebo čtyři knihy. Není to zajímavé?" "Nebylo vždy jasné, že Spojené státy a Amerika budou mít přátelské vztahy. Koneckonců 60 let jsme spolu vedli válku, před 60 lety jsme spolu vedli válku." "Víte, jedním z mých nejtěžších úkolů je spojit Irák s válkou proti terorismu." "Informace se šíří. Večerní zprávy jsou samozřejmě jeden způsob, ale šíří se také prostřednictvím blogosféry a internetů." "Budu už dávno pryč, až nějaký chytrý člověk přijde na to, co se tady v Oválné pracovně stalo." "Fakt, že koupili ten stroj, znamená, že ho někdo musel vyrobit. A když někdo vyrobí nějaký stroj, znamená to, že ve výrobně strojů jsou pracovní místa." "Vzpomínám si, že jsem se setkal s matkou dítěte uneseného Severokorejci přímo tady v Oválné pracovně." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 # Zastaví kamion na červenou, ke dvířkům doběhne blondýna a zaťuká na okénko. # Řidič ho stáhne a blondýna na něj: # "Jmenuju se Marie, jedu za váma a ztrácíte náklad." # Řidič zakroutí hlavou, padne zelená. # Na příští křižovatce se scéna opakuje. # Na třetí červené to řidič už nevydrží, vyskočí z náklaďáku, zaťuká na # okénko auta blondýnky a když ho blondýna stáhne, tak řekne: # "Já jsem nějakej Karel, je zima, jsme v Liberci a já sypu sůl na silnici. # # # Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře. # Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co ji radil otec: # "Kdykoliv Tě zastihne sněhová bouře, počkej až pojede kolem pluh a pak # jeď za ním". # Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka ho podle rady následuje. # Jede za ním 3/4 hodiny až pluhař vystoupí a ptá se jí co dělá. # Ona mu vysvětlí, že otec ji poradil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za # sněhovým pluhem. # Pluhař říká: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli # chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 # # # Otázka: čo je globalizácia? # # # # # # Odpoveď: Smrť lady Diany. # # # # # # Otázka: Na základe čoho ste tak usúdili? # # # # # # Odpoveď: Anglická princezná so svojím egyptským priateľom havarovala # # # vo francúzskom tuneli, na nemeckom aute, v ktorom bručal holandský motor, # # # ktorý šoféroval belgičan, ktorý slopal škótsku whisky a ktorého # # # prenasledoval taliansky paparazzi na japonskej motorke. Následne sa ich # # # snažil zachrániť americký doktor indickými liekmi a toto všetko poslali # # # tebe, Čechovi, ktorý si oblečený v čínskych šatách a čumíš do taiwanského # # # monitoru. A navyše si to čítaš vo slovenčine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Ty Houmrhodiny chci, kde se to dá sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky