xlaque Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Je to stare už vyše roka, ale vždy ma dostane toto video Sarko et ses Rolex
Ghill Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 A viete ze vy kolko stoja tieto Daytony? LOL Je to stare už vyše roka, ale vždy ma dostane toto video Sarko et ses Rolex
911 Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Je to stare už vyše roka, ale vždy ma dostane toto video Sarko et ses Rolex diky. vyborny. uz sem dlouho fr neslysel
pete Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Karel Ch. byl svobodný chlapec, který pracoval v rodinném podniku. Když zjistil, že zdědí veliké jmění až jeho nemocný otec zemře, tak se rozhodl že si musí najít ženu, která by se o něj a jeho jmění starala. Jednoho večera, na investičním mítinku, spatřil ženu neobyčejné krásy. Na první pohled se do ní zamiloval. Přistoupil k ní a řekl: "Já možná vypadám jako obyčejný člověk, ale za pár měsíců můj nemocný otec zemře a já zdědím dvě miliardy korun." Ohromená mladá žena si vzala jeho vizitku a za tři dny se stala jeho macechou.:-))) Poučení: Ženy jsou daleko lepší ve finančním plánování než muži.
Jožan Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Co náklad - lidi se musí pořádně držet :D (já vím, foto je mizerné, ale co chcete po mobilu v podvečer a ještě v takové temné sluji ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Godin Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak se stalo. Putin řekl "Gaza net" a Izraelci si to špatně vyložili.
Godin Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 V letadle se baví politici o těžké finanční situaci nás dole. > # Paroubek říká: "Otevřu okno a vyhodím 10 tisícovek, ať aspoň 10 lidí má > # > radost!" > # Topolánek kontruje: "Já vyhodím 20 pětistovek, ať má radost 20lidí!" > # Pilot se na ně otočí a povídá: "Vy čuráci, já vás # vyhodím oba, ať > mají > radost všichni!"
Duko Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 TELEGRAM Z RUSKA NA SLOVENSKO Gratulujeme k zavedeniu eura STOP, plyn STOP, ropa STOP.
VS Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 TELEGRAM Z RUSKA NA SLOVENSKO Gratulujeme k zavedeniu eura STOP, plyn STOP, ropa STOP. Gaskoněc - konec dodávky plynu ze SSSR. - slovník cizích slov asi před 30 lety
pete Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak se stalo. Putin řekl "Gaza net" a Izraelci si to špatně vyložili. [/bQUOTE(Duko @ 9.1.2009 - 11:55) * TELEGRAM Z RUSKA NA SLOVENSKO Gratulujeme k zavedeniu eura STOP, plyn STOP, ropa STOP. helpsmilie.gif Oba zasloužíte velký potlesk
steirn Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 - Name? - Hu Flung Pu - Sex? - Three to five times a week - No, no .... I mean male or female? - Male, female sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, whatever comes. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No no ! Deer runs too fast.....
Ghill Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Dnes skoncilo u mna v mali ... Typy managementu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Ghill
Ghill Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Putin vyhlásil: "GAZA NEBUDET !" ....a Izrael to pochopil po svojom... ------------------------- Chlap leží na gauči a čumí na fotbal v upoceném tílku s lahváčem v jedné ruce a s ovladačem v druhé.. Z koupelny vyleze manželka omotaná ručníkem, ukazuje mu břicho a úpěnlivě říká: " Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže... nevadí ti to? A manžel jen mávne rukou: "Ale prosim tě, na to moje mrdání..." Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Ghill
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 - Name? - Hu Flung Pu - Sex? - Three to five times a week - No, no .... I mean male or female? - Male, female sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, whatever comes. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No no ! Deer runs too fast..... tak to je výborný !!!
Ghill Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 *What happens when a fly falls into a coffee cup?* The Italian - throws the cup and walks away in a fit of rage The Frenchman - takes out the fly, and drinks the coffee The Chinese - eats the fly and throws away the coffee The Russian - drinks the coffee with the fly, since it was extra with no charge The Israeli - sells the coffee to the Frenchman, the fly to the Chinese, buys himself a new cup of coffee and uses the extra money to invent a device that prevents flies from falling into coffee. The Palestinian - blames the Israeli for the fly falling into his coffee, protests the act of aggression to the UN, takes a loan from the European Union for a new cup of coffee, uses the money to purchase explosives and then blows up the coffee house where the Italian, the Frenchman, the Chinese and the Russian are trying to explain to the Israeli why he should give away his cup of coffee to the Palestinian.
jfidler Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Něco pro znalce: Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.
Tets Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Něco pro znalce: Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput. Nebyly válečné vtipy zakázány Ženevskou konvencí? Aby tě nezavřeli za terorismus... A jednu klasiku: Druhá světová válka. Ruští vojáci pustoší německý hřbitov. Skáčí po náhrobcích a při tom čtou, kdo pod nimi leží: - Albert Hess - Bruno Schwarz - Herman Guttman - Heinrich von Klinkerhoffen - Achtung Minen
JJ Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput. Obongo dokwub!
Patrik Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Něco pro znalce: Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput. Teda německy umím, ale v tomhle jsem naprosto mimo. Můžeš to nějak přeložit? Když už jsme u těch německých vtipů, mám jeden takový obyčejný, ale hezký. Treffen sich zwei Hunde. 1. Ich heisse Carl von Hohenrode. Und du, bist du auch adelig? 2. Ja, ich heisse runter von Sofa!
Doporučené příspěvky