VS Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 # Prijde devadesatiletej dedous k doktorovi a tam sestricka s nim vyplnuje # dotaznik. ........ http://textmod.pavucina.com/hezky-preposlany-email
lolohh Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 http://textmod.pavucina.com/hezky-preposlany-email Ty jo, to je dobrý, to jsem neznal. A já vůl to vždycky mazal jednotlivě, protože jsem příjemce (ať už mailu nebo postu na webu) nechtěl otravovat těma křížkama...
maxs Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Putin píše Ficovi blahoprajný telegram: vsetko najlepsie k novemu roku STOP gratulujem k prijatiu eura STOP ropa STOP plyn STOP
Návštěvník Tada Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Putin prohlásil: "GAZA nebudět!" A Izraelci si to vyložili po svém...
steirn Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 http://textmod.pavucina.com/hezky-preposlany-email ...já se polepším...
VS Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Ještě dva užitečné odkazy pro internetové diskutéry http://77.48.102.76/vypatlator/ http://77.48.102.76/devypatlator/
SRSONOR Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Ty jo, to je dobrý, to jsem neznal. A já vůl to vždycky mazal jednotlivě, protože jsem příjemce (ať už mailu nebo postu na webu) nechtěl otravovat těma křížkama... Nápodobně, už to mám uloženy v záložkách......
boo-beek Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Ještě dva užitečné odkazy pro internetové diskutéry http://77.48.102.76/vypatlator/ http://77.48.102.76/devypatlator/ YoYo, ToHlE Ye uPe uZaSnEy nAsTrOy ;P, kErEy wAm pOmUzE StAtH Se pLnOhOdNoTnYm uZiWaTeLeM InTeRnEtU A MuZeTe s tIm i nA LiBkO!!!!!!!!! (PrO NeZnAe ÷ tEdA TwE, kDo nEmAyI PuBeRtAlNi sOuRoZeNcE ÷ PoRtAl lIbImSeTi°cZ, bAsTa cEsKy× PuBeRtAlNi× EmArU WoE, sAmPoNu a pOdObNe hAwEtI) </3 SeSh hUstEy!!! mEgA WoE! Muehehe Pokud tomu nekdo nerozumite, tak musite "devypatlat"
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 (upraveno) Aufgepasst, Leute! Ist mir ein bisschen peinlich, dass ich darauf reingefallen bin, aber ich will Euch wenigstens warnen: Es sind Betrüger mit einer neuen Masche unterwegs!!!! So funktioniert der Trick: Zwei sehr gut aussehende ca. 20-jährige Mädchen kommen auf dem LIDL-Parkplatz zu deinem Auto, während Du damit beschäftigt bist, deine Einkäufe in den Kofferraum zu packen. Beide fangen dann an mit Fensterspray und Lappen deine Windschutzscheibe zu reinigen wobei ihnen fast die Brüste aus den BH's fallen. Wenn Du dich mit einem Trinkgeld bedanken willst dann weisen sie es ab, bitten Dich aber sie zu einem anderen Supermarkt zu fahren. Du willigst ein und beide steigen auf den Rücksitz. Während der Fahrt fangen Sie an, es miteinander zutreiben. Dann klettert eine von beiden auf den Beifahrersitz und fängt an Dir einen zu blasen, während die andere deine Brieftasche stiehlt. Meine Brieftasche wurde letzten Dienstag, Mittwoch, zweimal am Donnerstag, am Samstag und gestern auf diese Art gestohlen! Also Vorsicht! Upraveno 13. ledna 2009 uživatelem filo-boxer
911 Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 政务司司长: ?下周我们可以前往巴黎。 ? 秘书长的丈夫: ?下一周我已经在法国的业务。 ? 丈夫的情人: ?妻子是下周出差。 ? Milenka私人学生: ?下周没有英语课。 ? 学生的祖父: ?下周我不会英语,我们可以去的鱼。 ? 祖父秘书长: ?巴黎下周不会,我答应孙子之旅? 。 秘书长的丈夫: ?这个商务旅行 正。 ? 丈夫的情人: ?所以,妻子是不是结束行不通的。 ? Milenka私人学生: ?返回到原来的时间表,小时。 ? 学生的祖父: ?嗯,钽英文,我可以去任何地方。 ? 祖父秘书长: ?旅行与孙子被删除,我们能够做到这一点巴黎。 ? 秘书长的丈夫...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 政务司司长: ?下周我们可以前往巴黎。 ? 秘书长的丈夫: ?下一周我已经在法国的业务。 ? 丈夫的情人: ?妻子是下周出差。 ? Milenka私人学生: ?下周没有英语课。 ? 学生的祖父: ?下周我不会英语,我们可以去的鱼。 ? 祖父秘书长: ?巴黎下周不会,我答应孙子之旅? 。 秘书长的丈夫: ?这个商务旅行 正。 ? 丈夫的情人: ?所以,妻子是不是结束行不通的。 ? Milenka私人学生: ?返回到原来的时间表,小时。 ? 学生的祖父: ?嗯,钽英文,我可以去任何地方。 ? 祖父秘书长: ?旅行与孙子被删除,我们能够做到这一点巴黎。 ? 秘书长的丈夫... Vrchní tajemník pro administrativu: "Můžeme jít do Paříže příští týden." Generální tajemník-manžela: "V příštím týdnu jsem podnikání ve Francii." Svého manžela milence: "Manželka je příští týden pracovní cestu." Milenka soukromých studentům: "není angličtina tříd příští týden." Studentské dědečka: "Příští týden nebudu anglicky, můžeme jít na ryby." Dědeček, Secretary-Obecné: "Paříž příští týden nebude, slibuji vnuk výlet." Generální tajemník-manžela: "Tento služební cesty Je. " Svého manžela milence: "Tak manželka není konec nefunguje." Milenka soukromých studenti: "Návrat k původnímu harmonogramu, hodiny." Studentské dědečka: "Ach, tantal v angličtině, můžu jít kamkoliv." Dědeček, Secretary-Obecné: "Cestování a vnoučata byla vypuštěna, co můžeme udělat, aby v Paříži." Generální tajemník-manžela ... jako dobrý, nevím čemu se smát víc, zda originálu v čínštině nebo strojovému překladu google :-)
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 政务司司长: "下周我们可以前往巴黎。 " 秘书长的丈夫: "下一周我已经在法国的业务。 " 丈夫的情人: "妻子是下周出差。 " Milenka私人学生: "下周没有英语课。 " 学生的祖父: "下周我不会英语,我们可以去的鱼。 " 祖父秘书长: "巴黎下周不会,我答应孙子之旅" 。 秘书长的丈夫: "这个商务旅行 正。 " 丈夫的情人: "所以,妻子是不是结束行不通的。 " Milenka私人学生: "返回到原来的时间表,小时。 " 学生的祖父: "嗯,钽英文,我可以去任何地方。 " 祖父秘书长: "旅行与孙子被删除,我们能够做到这一点巴黎。 " 秘书长的丈夫...
911 Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Vrchní tajemník pro administrativu: "Můžeme jít do Paříže příští týden." Generální tajemník-manžela: "V příštím týdnu jsem podnikání ve Francii." Svého manžela milence: "Manželka je příští týden pracovní cestu." Milenka soukromých studentům: "není angličtina tříd příští týden." Studentské dědečka: "Příští týden nebudu anglicky, můžeme jít na ryby." Dědeček, Secretary-Obecné: "Paříž příští týden nebude, slibuji vnuk výlet." Generální tajemník-manžela: "Tento služební cesty Je. " Svého manžela milence: "Tak manželka není konec nefunguje." Milenka soukromých studenti: "Návrat k původnímu harmonogramu, hodiny." Studentské dědečka: "Ach, tantal v angličtině, můžu jít kamkoliv." Dědeček, Secretary-Obecné: "Cestování a vnoučata byla vypuštěna, co můžeme udělat, aby v Paříži." Generální tajemník-manžela ... jako dobrý, nevím čemu se smát víc, zda originálu v čínštině nebo strojovému překladu google :-) je to spis nenapadny upozorneni na to, abychom pokud to jde, psali cesky. ja mam tu smulu, ze uz si nemcinu nepamatuju a nebavi me to porad hazet do googlu. kdyby byl dole alespon link
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 je to spis nenapadny upozorneni na to, abychom pokud to jde, psali cesky. ja mam tu smulu, ze uz si nemcinu nepamatuju a nebavi me to porad hazet do googlu. kdyby byl dole alespon link Ja to dostal v nemcine tak jsem to sem hodil v nemcine no... Ale abyste nerekli: Pozor lidi! Je mi trochu trapne, ze jsem na to naletel, ale alespon vas chci varovat: Objevili se podvodnici - zlodeji s novym trikem!!!! Funguje to nasledovne: Dve velmi dobre vypadajici divky ve veku kolem 20ti let se objevi u tveho auta na parkovisti u LIDLa zrovna, kdyz svuj nakup z nakupniho voziku nakladas do auta. Bez zeptani vytahnou okenu a zacnou ti cistit okna. Lezou jim pri tom prsa z podprsenky, div ze nevypadnou. Kdyz jim pak chces podekovat ? nejake drobne, odmitnou to s tim, ze by spis potrebovaly zavest k jinemu supermarktu. Ty souhlasis a obe holky nastoupi na zadni sedadlo. Behem jizdy si to ty holky zacnou delat, pak jedna preleze k tobe dopredu a zacne ti ho kourit. Ta druha ti zatim ukradne penezenku. Takto jsem byl okraden minule utery, stredu, ve ctvrtek dokonce dvakrat, v sobotu a vcera!! Takze, davejte si bacha!!!!!
911 Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Ja to dostal v nemcine tak jsem to sem hodil v nemcine no... jenze ty dostanes asi vsechno v nemcine podle toho mista bydliste me je to vicemene jedno, jen mi vadi ze neumim tak plyne nemecky a stoji me to asi 10vterin prace s googlem na prelozeni
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 jenze ty dostanes asi vsechno v nemcine podle toho mista bydliste me je to vicemene jedno, jen mi vadi ze neumim tak plyne nemecky a stoji me to asi 10vterin prace s googlem na prelozeni Tak to jo to chapu.... No a me to ted stalo 3 minuty prace to prelozit... (google je nepouzitelny)
jfidler Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 je to spis nenapadny upozorneni na to, abychom pokud to jde, psali cesky. ja mam tu smulu, ze uz si nemcinu nepamatuju a nebavi me to porad hazet do googlu. kdyby byl dole alespon link Omlouvám se, tu německou smršť jsem tady asi spustil já. Ale ten vtip co jsem tu postoval se prostě přeložit nedá :-)
heboš Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 V nejbližší době u vás zazvoní člověk s ruským přízvukem a bude provádět odečet plynu a vezme si i plynoměr, prý ho už nebudeme potřebovat....
xlaque Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Přijde Karel na návštěvu k Frantovi, který je na vozíku. Sedí, povídají. A když už k večeru začíná být zima, Franta Karla poprosí,zda by mu z horního pokoje přinesl bačkory. Ten se ochotně zvedl a jde do pokoje, kde najde dvě Frantovy dcery, v nejlepších letech-17 a 19, jenom v kalhotkách. Zálibně se na ně podívá a na jejich otázku, co tam dělá, jim odpoví: "Váš otec mi řekl, že vás mám přefiknout." Vyděšeně se na něj podívají a říkají: "To určitě není pravda, to by náš tatínek nikdy neřekl!!" "Tak vy mi nevěříte?" ptá se a otevírá dveře: "Franto,obě?" zavolá a zezdola se ozve: "Jo, jo, Karle, obě!"
Doporučené příspěvky