Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Typičtí rusáci: naprostý nedostatek úsudku, vkusu, úcty. Tohle bohužel není moc vtipný, spíš smutný.

Typickej Čecháček - doma bordel, ale na druhé si bude vyskakovat a pomlouvat.... :lol2 :lol2: :lol2:

spíš smutný...

Odesláno

Nemyslím, že jsme na tom tak špatně, ani bych to bordelem nenazýval (pokud myslíš obecnou rovinu srovnání).

Na druhou stranu se přiznám, že vůči rusům mám čistě z historického hlediska těžko překonatelnou averzi (bohužel jsme si v rodině nepřipomínali 21. srpna jen proto, že by k nám zavítali okupanti), a proto mé hodnocení prostě nebude postrádat hluboce zakořeněný subjektivní postoj.

Odesláno

Nemyslím, že jsme na tom tak špatně, ani bych to bordelem nenazýval (pokud myslíš obecnou rovinu srovnání).

Na druhou stranu se přiznám, že vůči rusům mám čistě z historického hlediska těžko překonatelnou averzi (bohužel jsme si v rodině nepřipomínali 21. srpna jen proto, že by k nám zavítali okupanti), a proto mé hodnocení prostě nebude postrádat hluboce zakořeněný subjektivní postoj.

21. srpna jsem musel několikrát projít kolem "koně" na Václaváku a chování některých mladých azbukářů bylo vážně "napřesdržku", která by stejně nic na jejich povaze nezměnila...smutné...takže zkusím trochu odlehčit, když už sme v tomhle vlákně

tumblr_mrjx7hza0p1qdlh1io1_250.gif

Odesláno

21. srpna jsem musel několikrát projít kolem "koně" na Václaváku a chování některých mladých azbukářů bylo vážně "napřesdržku", která by stejně nic na jejich povaze nezměnila...smutné...takže zkusím trochu odlehčit, když už sme v tomhle vlákně

bohuzel nic jineho nemuzes ocekavat o narodu, ktery nikdy vlastne nemel stredni tridu, ktera by jim kazdy den mohla jit prikladem a nastavovat tak pravidla moralky. jen vysokou aristokracii a umelce, pak dlouho nic a pak ten 'pracujici lid'. a vysoka slechta se 'povlu' na kilometry vyhybala...

Odesláno

Jsem zvažoval v myčce prát současně i prádlo, ale tohle ani mě nenapadlo...

Jó, to bejvaly časy, když ženská měla v kuchyni jen kamna, jen doufám, že nebudou brzy na trhu vyhřejvaný hajzly, protože je mi jasný, kde pak budou ty jídla z myčky uchovávat, než se vrátí táta z práce...

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/311809-vareni-v-mycce-na-nadobi-nejnovejsi-fenomen-v-priprave-jidla.html

Odesláno

bohuzel nic jineho nemuzes ocekavat o narodu, ktery nikdy vlastne nemel stredni tridu...

Správné pochopení situace, střední třídu etabloval kapitalismus, který oni přeskočili - z čehož plyne, že v cajku to tam nebude nikdy, protože model elita vs. pracující lid je furt stejný a je jedno, jestli je na špici feudál, člen politbyra nebo oligarcha...

Odesláno

Tak ten je brutalní:

Krtkovi se zlomí lopatka a tak si řika: "Pujdu za ježkem, on mi lopatku určitě půjčí". Je v polovině cesty a rozmýšlí se: "Co když mi ten ježek tu lopatku nepůjčí? Přece jen je trochu lakomej... Ale kdyz uz sem v půlce cesty, půjdu dál." Je ve třičvrtině cesty a řika si: "Ty vole! Co když mi ten ježek tu lopatu vážne nepujčí ?! No nevadí, když už jsem až tady, půjdu dál..." Už je skoro u ježkova domu a řika si: "Kurva! Ten čurák mi tu lopatu určite nepůjčí". Prijde k ježkovo domu, vezme šutr, hodí mu ho do okna a zařve: "Strč si tu zkurvenou lopatu do prdele ty buzerante!!
Odesláno

Ta baba v jedné minutě mě dostala         :frusty:      ale jinak je vcelku pěkná, (zdálky, zblízka je to horší) jen by nemusela zpívat.

Odesláno

Náhodou, ten hoper má flow a diktuje líp než půlka celé české scény (kvalita textu je podle mě naprosto v pořádku, hoperský standard) + výslovnost má lepší než managerky, co studovaly angličitnu v rámci au-pair pobytu v Manchesteru.

Ta slečna vypadá v pohodě, akorát jí měl něčím zacpat pusu - jednak by mu v refrénu nekvičela do těch beatů a druhak by tím zasadil mnohem drsnější direkt fšem svým haters...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...