Patrik Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 http://rapidshare.com/files/191697081/Kdo.avi.html Vtipně zpracovaný zeměpis - jen trochu strarší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Jiří Paroubek navštíví Anglii a je přijat královnou Alžbětou. Protože je vyvalen, jak jim státní správa pod královským vedením efektivně funguje, ptá se královny, jaký na to má recept. Královna odpoví: "Já se vždy snažím obklopit moudrými a inteligentními lidmi - sama nemůžu všemu rozumět." Paroubek na to: "Tomu rozumím, Vaše Veličenstvo, ale jak zjistit, kdo je inteligentní?" Královna se usměje: "Uděláme si malý test." Nechá si vytočit číslo Tonyho Blaira a říká mu: "Tony, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Blair pohotově odpoví: "No přece já!" Paroubkovi se to moc líbí a hned po návratu se rozhodne přezkoušet své lidi. Jako první mu padne do ruky Sobotka. "Bohoušku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Sobotka si nechá otázku zopakovat; pak se vymlouvá, že se nejprve musí zeptat ženy a svého asistenta, ale že na ně vyvine tlak a do 24 hodin bude znát odpověď. Celou noc nespí, převaluje se v posteli, a pořád nic. Ráno potká v parlamentu na chodbě Kalouska - sice ho nemá rád, ale účel světí prostředky - a tak se ho rozhodne využít. "Mirku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" "No přece já!", odpoví překvapený Kalousek. Sobotka přiběhne celý rozradostněný za Paroubkem a hlasitě volá: "Už vím, je to Kalousek!" Paroubek ho popadne pod krkem a řve ještě hlasitěji: "Ty jsi ale debil - je to Tony Blair!" Když se to říkalo o Gorbačovovi a Ševarnadzem, tak to bylo lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Když se to říkalo o Gorbačovovi a Ševarnadzem, tak to bylo lepší. casy se meni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Pár vtipů o cikánech A nemáš tam něco třeba o židech, pičo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 A nemáš tam něco třeba o židech, pičo? Myslím, že vtipy o židech by ani snad neměly existovat. Je to hnus !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Kdyby se topil právník a komunista a vy jste mohli zachránit jen jednoho... Šli byste na oběd nebo byste si přečetli noviny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 A nemáš tam něco třeba o židech, pičo? Výborná reakce. Pro odlehčení - ten Tvůj předchozí vtípek mi připomněl toto:blondynky_inzerat.mp3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Myslím, že vtipy o židech by ani snad neměly existovat. Je to hnus !!! Aha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Aha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Fakt mě nebavíš, šup s tebou na ignore list, . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Myslím, že vtipy o židech by ani snad neměly existovat. Je to hnus !!! Nebylo by tech zidovskych anekdot skoda, pane Kohn? PS: Musi Vam to myslet politicky. Korektne politicky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Toto ke mě dorazilo s názvem "Už rostou melouny": Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Strangest request :lol2: Jen se divím, že není blond.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Zde příspěvek k oblíbeným tématů EMO, židi a cigáni: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Židovských anekdot by vskutku bylo škoda, narozdíl od těch "rómských". Židovské anekdoty totiž vymýšlejí sami židé, kteří jsou výrazně inteligentnější než tvůrci a přeposilatelé vtipů o cikánech. Asi si tímto příspěvkem proti sobě popudím rasistickou část fóra, ale mě to prostě připadá nechutné. Naštěstí nejsem fanda pouze do hodinek, a třeba takový nůž je věc daleko praktičtější . P.s.: Neonacisti a podobné případy naštěstí nevynikají citlivostí k ženám, tak mě aspoň nemůžou pranýřovat za sexismus předešlých příspěvků. Pan Kohn šel kolem bytu pana Roubíčka, jeho žena Sára byla pěkně vykloněná z okna. Na Kohna přišly hříšné myšlenky, neovládl se a pravil: ?Paní Roubíčková, vím, že je jejich manžel do večera v krámě, co kdyby mě pustili dál a trochu jsme si zašpásovali?? Paní Roubíčková se zapýřila a pravila: ?Ale, pane Kohn, copak jsem nějaká prodejná ženština?? Svůdník se zarazil a poznamenal: ?Prodejná? No moment, kdo tady mluvil o placení?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 tady se to rozjíždí zostra, tak jeden taky přídám: Víte, co to je 300 právníků zalitých v betonu na dně mořském? Dobrý začátek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friedrich Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) Dvaja Rusi vošli v Bratislave do verejného záchodu, v ktorom boli vykachličkované steny. - To je krásny záchod ! Taký iste nemajú ani v Kremli, obzeral sa okolo seba prvý. - Ja viem ešte o krajšom, povedal druhý. Tu v Bratislave mám známych a oni majú záchod zlatý !! Prvý nechcel veriť, tak sa pobrali k tým známym. Na zvonenie im otvoril päťročný chlapec a keď uvidel známeho Rusa, zavolal smerom do izby: "Oco, je tu ten ujo, čo sa ti minule vykakal do heligónu . . . !!!" Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem Friedrich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) to se mi líbilo... Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Přítulka mi poslala, pár výroků slavných blondýnek : Paris Hilton : O SOBĚ ?Vlastně moc nemyslím, jen chodím.? O EVROPĚ: ?Byla jsem v Evropě a tam se mluví jen francouzsky. Vůbec jsem těm divným lidem nerozuměla.? O MRTVÝCH LIDECH: ?Mrtví lidé mně připadají strašně nudní.? O BUDOUCNOSTI: ?Jsem přesvědčena, že bych dokázala být prezidentkou USA. A byla bych dobrou prezidentkou! První, co bych udělala? Předělala bych výzdobu Bílého domu. Připadá mi stará a nudná.? O TOM SAMÉM JEŠTĚ JEDNOU: ?Jsem absolutně připravena vést Ameriku! Nejsem ze starých časů jako Bush, ani neslibuji změnu jako Obama. Jsem jenom vášnivá.? O ZEMĚPISU: ?To nebylo v Británii. To bylo v Londýně!? O PENĚZÍCH: ?Netušila jsem, že lidé musejí kvůli penězům pracovat.? Jessica Simpson : ?Učitel se zeptal, jestli někdo umí vyjmenovat všech pět kontinentů. Byla jsem tak vzrušená. Byl to můj první den na střední. Říkala jsem si: ?Do háje! Jsem teď středoškolačka, a navíc znám odpověď. Zvedla jsem ruku a řekla a, e, i, o, u.?? Mariah Carey : ?Muže, se kterými jsem spala, mohu spočítat na prstech jedné ruky. Není jich víc než sedm, osm, možná dvanáct...? Britney Spears : ?Jsem pro trest smrti. Kdo spáchá hrůzný čin, zaslouží si odpovídající trest. Alespoň si to bude pro příště pamatovat.? Brook Shields : ?Kouření zabíjí. A když jste zabití, ztratíte velmi důležitou část svého života.? Anna Nicole Smith o sebevražedných útočnících : ?A nebolí to?? Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky