kdojinej Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 černej humor mi nevadí a Schumachera rád nemám, ale tyhle vtipy jsou fakt debilní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 a už je to tady zase...jakmile se nějakej vtip dotkne "modly", tak je začíná flame. Kucííí...neřeště to tolik..... Kdyby to bylo na nejmenovanou osobu, tak je klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Nemoralizujme ve vláken humor, me občas vadí i ty komenty, proste vlákno humor ma byt o vtipech a ne o cenzuře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 černej humor mi nevadí a Schumachera rád nemám, ale tyhle vtipy jsou fakt debilní a už je to tady zase...jakmile se nějakej vtip dotkne "modly", tak je začíná flame. Kucííí...neřeště to tolik..... Kdyby to bylo na nejmenovanou osobu, tak je klid... Na tyhle fóry je brzo, ať si říká kdo chce co chce. Nic ve zlym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 a už je to tady zase...jakmile se nějakej vtip dotkne "modly", tak je začíná flame. Kucííí...neřeště to tolik..... Kdyby to bylo na nejmenovanou osobu, tak je klid...souhlasím s tebou, Schumiho mám rád, ale prostě je to černý humor a ten mám rád taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Letošní krizová (reálná varianta) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Černý humor je jako nohy. Někdo je má a někdo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 jj ty vtipy jsou tak černý, že by mohli z fleku sklízet bavlnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Na černej humor jsem stavěnej, ale ten Schumi je zu viel. A ne proto, že Schumiho mám rád.Černej humor by se takhle adresně neměl týkat konkrétních lidí, jmen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Byla tu o tom nedávno polemika - taky s tím v některých případech nesouhlasím, ale každý má hranice nastavené jinak. Od toho máte tlačítko nahlásit. Jestli něco považujete za "za hranou", tak to prostě nahlašte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 A co s tím bude pak? Moderátor rozhodne, jestli je to za hranou nebo nikoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Černý humor je jako nohy. Někdo je má a někdo ne.Jasně. Taky znám, třeba: Na svatého Jiří, vylézají hadi a štíři. Nebo: O svaté Školastice, navlékni si rukavice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Kdo najde vterinovku? Odesláno z mého HTC One X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Na odlehčení dne troška černého humoru Tak ten je hodně vostrej Jak mám černej humor rád, tak tohle bych si na facebook nedal Nicméně, já si zas dělal prdel z Paula Walkera, tak se mi to teď vrací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 rovnoběžně s odleskem na 46s? btw vidim dobře, že ty potápky mají 5ATM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Tak ten je hodně vostrej Jak mám černej humor rád, tak tohle bych si na facebook nedal Nicméně, já si zas dělal p...l z Paula Walkera, tak se mi to teď vrací Já mám Schumiho rád a přejimu brzké uzdravení, ale když s ničím nemohu nic dělat, tak se tomu aspoň směju, lepší než břečet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Kdo najde vterinovku? uploadfromtaptalk1388776909109.jpg A po kolika Pegas Goldech to upadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Kdo najde vterinovku? uploadfromtaptalk1388776909109.jpg Odesláno z mého HTC One Xjo válí se Ti dole lehce opřená u 6. už toho asi měla dost motat se furt dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Kdo najde vterinovku? uploadfromtaptalk1388776909109.jpgOdesláno z mého HTC One XTo je teda kur..ská mimostredka :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Hodně blbej humor co se týče Schumiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky