Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nemam se za co omlouvat, nikomu jsem neublizil

jen jsem napsal nazor a ten byl blbej

Už to vypadalo, že jsi na dobré cestě....ale opět jsi z ní sešel, jsi nenapravitelný prudič.

Odesláno (upraveno)

Už to vypadalo, že jsi na dobré cestě....ale opět jsi z ní sešel, jsi nenapravitelný prudič.

neser Eman   :lol2:

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Ale furt je to jen ftip, přečti si definici a pak MORALIZUJ  :mobile:  Na hrubý pytel - hrubá záplata, Franto, osobní, neosobní. Pavel má adoptované dva a myslím, že to vnímal taky jako osobní...možná by stačilo malé Promiň....co ty na to ?

A čo to je takýto Pavel? K čemu tu máme ty nicky?

Odesláno

Taky mám nějáké malé týpky v Africe adoptované a beru to pouze jako černý humor :lol2: Vy tady dnes zase blbnete kluci, co to s Vámi ty vánoce udělaly? Oči Vám asi neotevřely, když tady čtu ty bláboly :cheers: Abych nebyl offtopic:

Malá dcérka se sprchuje s maminkou a ptá se, kdypak budu mít na hrudníčku to co máš ty? Až vyrosteš miláčku, říká maminka. Druhý den se dcérka sprchuje s tatínkem a ptá se, tatínku, kdypak budu mít mezi nohama, to co máš ty? A tatínek povídá, až maminka odejde do práce miláčku"

Ale furt je to jen ftip, přečti si definici a pak MORALIZUJ  :mobile:  Na hrubý pytel - hrubá záplata, Franto, osobní, neosobní. Pavel má adoptované dva a myslím, že to vnímal taky jako osobní...možná by stačilo malé Promiň....co ty na to ?

Odesláno

Pokud to tu už bylo, tak se omlouvám. Vzpomněl jsem si na martyho frky, když tu dnes byla řeč o černém a nekorektním humoru, některé jeho vtipy jsou na mě trochu moc, ale tento se sem hodí...

1173818_580713675318735_619495896_n.jpg

Odesláno

Leží tchyně na smrtelné posteli, dívá se ven oknem a říká zeťákovi:
- "Podívej se Honzi, jak je venku hezky, jak nádherně svítí sluníčko.Jednomu se ani umřít nechce..."
Zeť přiběhne k oknu, zatáhne závěsy a říká:
- "Maminko, nenechte se rozptylovat a soustřeďte se!"

Odesláno

Lovec jel s manželkou a tchýní na safari. Jednoho večera si mladí všimli, že maminka je pryč. Manželka hned, že ji musí jít hledat.
Manžel vzal pušku, pořádně si lokl whisky, popadl ženu za ruku a vyrazili.
Netrvalo dlouho a na mýtině u řeky se jim před očima zjevila hrozivá scéna: nebohá stará dáma je zády opřená o strom a metr od ní s vyceněnými zuby obrovitý lev. Manželka hystericky křičí: "Proboha živého, co budeme dělat?" Manžel se podívá na tchyni a povídá: "Co bychom dělali, nic. Ten lev se do toho průseru dostal sám, tak ať si sám pomůže."

Odesláno

Rimsky cisar rika gladiatorum: Kdo vyhraje tento zapas ve vodnim pole, dostane svododu. Jeden z gladiatoru se pta: A jak se rozezname od soupere? Cisar se uchechtne a povida: Jednoduse, krokodylove budou mit bile cepicky.

Odesláno

Rimsky cisar rika gladiatorum: Kdo vyhraje tento zapas ve vodnim pole, dostane svododu. Jeden z gladiatoru se pta: A jak se rozezname od soupere? Cisar se uchechtne a povida: Jednoduse, krokodylove budou mit bile cepicky.

dík! :lol2:

Odesláno

Manžel navštíví doktora své manželky.
Doktor: "Tak ten test jsme u Vaší paní provedli. Bohužel se nám ale pár výsledků promíchalo. Vaše manželka má buď Alzheimerovu chorobu nebo AIDS."
"Co budu proboha dělat?"
"Nejlépe, když uděláte se svou paní výlet a vysadíte jí někde daleko od domova. Když najde cestu domu, už bych s ní nespal."

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...