Eman2208 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 nemam se za co omlouvat, nikomu jsem neubliziljen jsem napsal nazor a ten byl blbejUž to vypadalo, že jsi na dobré cestě....ale opět jsi z ní sešel, jsi nenapravitelný prudič.
Frantik Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Už to vypadalo, že jsi na dobré cestě....ale opět jsi z ní sešel, jsi nenapravitelný prudič.neser Eman Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem Frantik
marosh Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Ale furt je to jen ftip, přečti si definici a pak MORALIZUJ Na hrubý pytel - hrubá záplata, Franto, osobní, neosobní. Pavel má adoptované dva a myslím, že to vnímal taky jako osobní...možná by stačilo malé Promiň....co ty na to ? A čo to je takýto Pavel? K čemu tu máme ty nicky?
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 jen jsem napsal nazor a ten byl blbej Nebyl blbej.
Eman2208 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 neser Eman Neseru, jen jsem ti chtěl dát šanci, ať ukážeš, že máš i lidskou tvář.
Frantik Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 A čo to je takýto Pavel? K čemu tu máme ty nicky?Aha, to me nenapadlo. Kdo je Pavel?
Eman2208 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 A čo to je takýto Pavel? K čemu tu máme ty nicky?No tak sorráč, Nero. Puntičkáři.
African Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Taky mám nějáké malé týpky v Africe adoptované a beru to pouze jako černý humor Vy tady dnes zase blbnete kluci, co to s Vámi ty vánoce udělaly? Oči Vám asi neotevřely, když tady čtu ty bláboly Abych nebyl offtopic:Malá dcérka se sprchuje s maminkou a ptá se, kdypak budu mít na hrudníčku to co máš ty? Až vyrosteš miláčku, říká maminka. Druhý den se dcérka sprchuje s tatínkem a ptá se, tatínku, kdypak budu mít mezi nohama, to co máš ty? A tatínek povídá, až maminka odejde do práce miláčku" Ale furt je to jen ftip, přečti si definici a pak MORALIZUJ Na hrubý pytel - hrubá záplata, Franto, osobní, neosobní. Pavel má adoptované dva a myslím, že to vnímal taky jako osobní...možná by stačilo malé Promiň....co ty na to ?
Eman2208 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 chlapi, už na to serte ? PavelSeru. :-)
lexa Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Taky dost dobrej ze zivota Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Pokud to tu už bylo, tak se omlouvám. Vzpomněl jsem si na martyho frky, když tu dnes byla řeč o černém a nekorektním humoru, některé jeho vtipy jsou na mě trochu moc, ale tento se sem hodí...
bobi Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Leží tchyně na smrtelné posteli, dívá se ven oknem a říká zeťákovi:- "Podívej se Honzi, jak je venku hezky, jak nádherně svítí sluníčko.Jednomu se ani umřít nechce..."Zeť přiběhne k oknu, zatáhne závěsy a říká:- "Maminko, nenechte se rozptylovat a soustřeďte se!"
straspol Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Lovec jel s manželkou a tchýní na safari. Jednoho večera si mladí všimli, že maminka je pryč. Manželka hned, že ji musí jít hledat.Manžel vzal pušku, pořádně si lokl whisky, popadl ženu za ruku a vyrazili.Netrvalo dlouho a na mýtině u řeky se jim před očima zjevila hrozivá scéna: nebohá stará dáma je zády opřená o strom a metr od ní s vyceněnými zuby obrovitý lev. Manželka hystericky křičí: "Proboha živého, co budeme dělat?" Manžel se podívá na tchyni a povídá: "Co bychom dělali, nic. Ten lev se do toho průseru dostal sám, tak ať si sám pomůže."
lexa Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Rimsky cisar rika gladiatorum: Kdo vyhraje tento zapas ve vodnim pole, dostane svododu. Jeden z gladiatoru se pta: A jak se rozezname od soupere? Cisar se uchechtne a povida: Jednoduse, krokodylove budou mit bile cepicky.
varjag Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Rimsky cisar rika gladiatorum: Kdo vyhraje tento zapas ve vodnim pole, dostane svododu. Jeden z gladiatoru se pta: A jak se rozezname od soupere? Cisar se uchechtne a povida: Jednoduse, krokodylove budou mit bile cepicky.dík!
mondeo2 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Manžel navštíví doktora své manželky.Doktor: "Tak ten test jsme u Vaší paní provedli. Bohužel se nám ale pár výsledků promíchalo. Vaše manželka má buď Alzheimerovu chorobu nebo AIDS.""Co budu proboha dělat?""Nejlépe, když uděláte se svou paní výlet a vysadíte jí někde daleko od domova. Když najde cestu domu, už bych s ní nespal."
Doporučené příspěvky