Wanderer Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Protoze nikdo si nelajzne s tim delat obraty, ktery nejsou od vyrobce povoleny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 ještě předvedl skluz..? na tom videu na novinkách 2:03minehm, proč by nemělo zvládnout třeba ten výkrut?He he, asi to zkusím na simulátoru Ale kopanej výkrut...v tom autobusu to bude zpřevodovaný na pomalejší pohyby, už vzhledem k ploše SOP a VOP, přece jen klapky na Boeingu a na stíhačce jsou trochu o něčem jiným. Asi by to šlo a letadlo by to asi i vydrželo, ale stejně by to byl pohyb jak v melase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Mne to video z novinek prijde jako ze simulatoru. Neni plynole, celkovy dojem je umely, ta kamara je zvlastni. Nezda se mi, ze by se to v realu takhle dalo natocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Tak ten s tim prechodnikem se fakt poved. Trochu jsem musel googlit, ale o to vic sem se pak zasmal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Veď je celé lietadlo riadene FBW (počítačom). Takže pilot môže ten joystick nadrapovať ako chce, lietadlo ďalej za naprogramovanú obálku nepôjde. Už dlhšiu dobu sú takto riešené aj stíhačky takže keď pôjde pilotovi o život neurobí viac ako to naprogramoval dáky pánko v kancelárii. Zlaté staré časy keď ešte lietadlá pilotovalo piloti a nie dáka 486tka bežiaca pod windowsami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Veď je celé lietadlo riadene FBW (počítačom). Takže pilot môže ten joystick nadrapovať ako chce, lietadlo ďalej za naprogramovanú obálku nepôjde. Už dlhšiu dobu sú takto riešené aj stíhačky takže keď pôjde pilotovi o život neurobí viac ako to naprogramoval dáky pánko v kancelárii. Zlaté staré časy keď ešte lietadlá pilotovalo piloti a nie dáka 486tka bežiaca pod windowsami pokud pod widlema, pak bych pri letu nechtel zazit BSOD kdo ma to stesti a nevi co to znamena, tak tady.... www.youtube.com/watch?v=IW7Rqwwth84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 ten odkaz Ti nechodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) sorráč, edit nejde, tak přikládám nový - Upraveno 18. července 2014 uživatelem Lu2cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 ještě předvedl skluz..? na tom videu na novinkách 2:03minehm, proč by nemělo zvládnout třeba ten výkrut? Zvládne, když si pohlídá kladný násobky, aby nehrozilo, že mu vysadí motory. Za kniplem Petr Jirmus :-) Ve stopadesatctyrce jsem s nim letel a hecovali jsme ho, aby nam pri pristani nevylil kafe... a nevylil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Blbý, můžete mě někdo trknout s tím přechodníkem? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 prechodnik neni ke slovu "pecu" ale "kure" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Dnes jsem se snažil polechtat mého malého brášku na nožičce.Mamka z toho málem zešílela.Pořád křičela něco ve smyslu: Počkej až se narodí! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Blbý, můžete mě někdo trknout s tím přechodníkem? Díky.Správně mělo být "kouříc" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 divná fotka......... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Jestli to neni fejk,coz asi bude,tak je to famozne zachyceny moment. Tak nejak si predstavuji,ze jde zachytit cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Správně mělo být "kouříc" :-) stejně bych to oddělil čárkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Jestli to neni fejk,coz asi bude,tak je to famozne zachyceny moment. Tak nejak si predstavuji,ze jde zachytit cas akože to fejk určitě bude, mě se na tom spíš líbí to spojení, ač nejsem nikterak pověrčivý tak tohle jsem si dost věrohodně představil - to závodníkovo zděšení a výraz s následujícím myšlenkovým pochodem ---- Ha černá mrcha zprava, to zas bude držka................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 stejně bych to oddělil čárkou. Já taky, ale to do telefonu není poznat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Dnes jsem se snažil polechtat mého malého brášku na nožičce.Mamka z toho málem zešílela.Pořád křičela něco ve smyslu: Počkej až se narodí! Pane, vy jste ale blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raym0n Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Vite, co se stane, kdyz spojite lidske DNA s kozou?....vyhodi vas ze ZOO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky