Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) to je Katee Owens, taková hezká blogerka nebo vlogerka a často si u těch tanečků sundá i trenyrky ale to se sem asi linkovat nesmí .Tak díky za jméno, jdu zkontrolovat, jak je to s s těmi trenkami.... EDIT: jo, tak ta se toho fakt nebojí... Upraveno 23. září 2014 uživatelem Tondaa73 1
gougy Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Borec šel dolů o 500! Za pouhejch 15k je to už must have:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75837-ebel-sportwave/díky za link, je férové, že ses podělil, jiní by tu šanci druhým nedali 1
clockyclock Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 díky za link, je férové, že ses podělil, jiní by tu šanci druhým nedali linky do SZ
Micey Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 gougy, to měla bejt reakce na Horheho, ne:)
warann Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Už to začíná...Sorry, nějak mi to v rychlosti nešlo překlopit na obrázek.Teplice.docx Upraveno 23. září 2014 uživatelem warann
gougy Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Sorry, nějak mi to v rychlosti nešlo překlopit na obrázek.jaký si to udělaj, takový to budou mít, ve Varech vědí..edit: ten obávám se že laxní přístup bez nastavení pravidel je dost nebezpečný, snad dostanou rozum. Upraveno 23. září 2014 uživatelem gougy
Gustaf Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 z fejsbůku Frekvence 1:Zeptali jsme se dětí, co znamená slovo kurva ajak to dopadlo?Estera, 8. roků: Kurva je ta, která neumízaparkovat. Alespoň podle tatínkaMiško, 6 roků: Kurva je Sparta, protože otecvždycky říká: "Kurva Sparta, kurva Sparta",nevím, co je to Sparta, ale asi také nějakéneslušné slovo...Žofka, 6 roků: Kurva? To je neslušné slovo, covyslovuje tatínek, pokud mu nejde počítač.Peťo, 7 roků: Kurva je taková teta, která spí stakovými strýčkykteří nedokáží spát sami, protože se bojí tmy.Zorka, 6 roků: Kurva je ta, která je velminamalovaná a nemá peníze na šaty, proto stojípři cestě a od strýčků řidičů si bere na šatypeníze.Petra, 6 roků: Kurva je taková teta, kterápracuje pouze večer,protože tehdy chodí tatínkové z práce unavení,a ona s nimi debatuje. I já bych chtěla býtjednou kurva ...Milan, 4 roků: Kurva je pes u sousedů,protože štěká nad ránem, táta je rozhořčen aříkal, že zavraždí tu kurvu psa. Podle mě kurvaje nějaký pes, jako například knírač, jen jehlučnější.Brigitka, 7 roků: Kurva je taková teta, kterásexuje za peníze. Vím to, protože jsem sezeptala tatínka. Ale nevím, co to je sexovat,protože táta mi to už neřekl.Vierka, 5 roků: Kurva je naše teta, protožemaminka říkává, že už zase přijde ta kurva sipůjčit peníze, a tehdy vždy přijde naše teta.
warann Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) To mi připomnělo děti mýho bratra. Před těma se vůbec nesmělo říct sprostý slovo, jinak byl oheň na střeše. Měl jsem z toho docela srandu, stejně tak otec, kterej taky nejde pro ostřejší slovo daleko. No nic, bylo to jejich přání, tak jsme to respektovali. Pak začaly dětičky chodit do školy a bylo vymalováno. Jednou přišla neteř za mým otcem, vztyčila prostředníček a s neviným výrazem se optala: "Dědo, víš co to je?" děda nereagoval, tak ho směle poučila: "No, to je ču*ák" .... pak se chvíli zamyslela a dodala: "Anebo tak pí*a". Dost jsme se s otcem pobavili, bratr se švagrovou už míň. Upraveno 23. září 2014 uživatelem warann
MJ. Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 z fejsbůku Frekvence 1vtipný, ale asi to nejsou odpovědi dětí
Gustaf Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 ja bych tomu i veril. nemaj z toho rozum a tohle se jim moc dobre pamatuje. to vidim u me dcery a to je ji teprve 2 a pul :-)
MJ. Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) ja bych tomu i veril. nemaj z toho rozum a tohle se jim moc dobre pamatuje. to vidim u me dcery a to je ji teprve 2 a pul :-)spíš mi přišlo divný to vyjadřování. Takovej capart používá slova jako - Alespoň; nad ránem; pokud; debatuje......?Jinak z návštěv u známejch samo vim jakej dotaz dokáže dítě položit jestli to bylo potřeba na oficiálnim webu rádia překládat do spisovný češtiny tak mi to přijde divný Upraveno 23. září 2014 uživatelem the MJ
mondeo2 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) spíš mi přišlo divný to vyjadřování. Takovej capart používá slova jako - Alespoň; nad ránem; pokud; debatuje......?Jinak z návštěv u známejch samo vim jakej dotaz dokáže dítě položit jestli to bylo potřeba na oficiálnim webu rádia překládat do spisovný češtiny tak mi to přijde divnýono už to kdysi taky běhalo po netu, on si to občas někdo přivlastní a pošle do éteru jako novou věc ( Tím nemyslím Gustu ) Upraveno 23. září 2014 uživatelem mondeo2
mondeo2 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Tak bacha aby se tímhle neinspirovali i děcka pro boha. Nemálo z nich se chce totiž podobat hrdinům z animovaného seriálu "My little pony".
horal Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Tak bacha aby se tímhle neinspirovali i děcka pro boha. Nemálo z nich se chce totiž podobat hrdinům z animovaného seriálu "My little pony". 10606511_10152276884612405_5646844356569937372_n.jpgTak bycha s koníky si nehrají jen děcka.viz. http://bronies.cz/- včera jsem si rozšířil obzory a nestačil se divit co je to za exponáty...
Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Tak bycha s koníky si nehrají jen děcka.viz. http://bronies.cz/- včera jsem si rozšířil obzory a nestačil se divit co je to za exponáty... nené....WTF ??
MJ. Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) ummmmm :-)kazdej si vybere Upraveno 23. září 2014 uživatelem the MJ
Trojan Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Ten gauč z druhýho obrázku je mi povědomej ale ten díl jsem neviděl... 2
mAra_ Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Tak bycha s koníky si nehrají jen děcka.viz. http://bronies.cz/- včera jsem si rozšířil obzory a nestačil se divit co je to za exponáty... Proboha... Ted jsem strávil pul hodiny koukanim se po tech stránkách a jako nevěřím ze je tohle vůbec možné....
Doporučené příspěvky